skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy 2010
-> Bucin: hele,v umejvarce je taky mista habakuk 

-> T: dnes jsem ujel dalších 30km a těšim se stale více 

-> jarda.u1: pokud jenom virt tak no nazvem mejdan uzavřené společnosti a spát se bude až v neděli.
takže eRko nejde na 100% a já ještě nevím...rozmyslim se zítra večer podle počasí, že to vůbec neni hezký 

-> jarda.u1: pronajmu si od tebe za 50,- 2m placu na zemi sice by mi do auta prset nemělo ale muzu tam mit zimu. : (
-> stika87: bujď v klidu já prudím rád

-> stika87: bujď v klidu já prudím rád

-> Syny: bych pozval jednoho a nakonec by tam byla pulka Virtu 

-> VeTeV: ja su nemyslim že zálabí je taková placka preci jen já i myschák žijeme kousek od Železnych hor to je trošku neco jinyho než kolem Českýho Brodu:o))
-> Syny: tam pak bude sam v te chatce a kolem budou plavat lide v neckach 

-> jarda.u1 13.05.10 20:50:20: Chatku? :D Na zemi je mista dost ne? 

-> Kaprof: no tak proti ty vasi placce s chemickama jeto jasny - znama tam mela chatu jsem tam leta jezdil se koupat do zelivy .-)) jinak jsem tam jezdil 105kou co sem mel s kamosem na pul s mokrym ridicakem v kapse, kradl po okoli brambory a cukety a delal si je u taboracku :-))
-> VeTeV: Mně loni docela učarovala:-) tam jedu i kdybych měl jet spotrebákem krásná krajina

-> Kaprof 13.05.10 21:05:32:

-> Kaprof: zeliv premejslim taky - mam to napul cesty do benesova :-))
-> stika87: Poveřim Kutnohorixe!

-> Kaprof: kdo se do me bude navazet 

-> Pavel P..: bez auta už nejedu akorát bych byl nas...- Chci stihnout aspon Želiv
-> jarda.u1: právě po 4 letech poprve:o))
-> VeTeV: :o)

-> jarda.u1: právě po 4 letech poprve:o))
-> VeTeV: :o)
-> Kaprof: posero.... radši přijeď s myschaakem 

-> Kaprof: co to mas zase nza obrazek vokurko? 

-> Kaprof: hus potvoro,ty budes stejne doma
chčije a chčije 

Bude pršet

furt nestraste :-P bude hezky 

-> Hurdis: tady se to lame na kazdejch 10-15km :)
-> Nwkt: no jak pro koho
je jenom pro 3 lidi....

-> jarda.u1: A volno tam nemáš? 

-> Pavel P..: projistotu mam zamluvenou chatku 

-> Syny: tak si pribal necky a plovaci kruh 

Od včerejška taky na Pardubicku a Hradecku lilo, ale od Jičína na Sobotku a Boleslav naprosté sucho. Tam se ty aktuální klimatické podmínky hodně často "lámou".
-> Zeke-ten šestý: Privez i nakou jedlou buchtu 

-> Syny: pojed na Doksy, privezu buchty

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to si pamatuju... jel jsem s Pyromanen v dešti, dojeli jsme na Čerňák pro Majkla a přestalo a cestou tam dobrý a nechcalo.
-> 1560: To je i u nás

-> Syny: minulej rok na jaře bylo taky týden před u nás furt hnusně - pršelo, cestou do Doksů jsem před Jičínem chytil orkán, že přes silnici lítaly větve vodorovně a průtrž mračen, že v Konecchlumí jsem musel zastavit, jelikož nebylo vidět ani na půl metru a na silnici byla taková vrstava vody, že posilnici plavaly euro-palety rychlostí rychlé chůze (nekecám!), ale přes to všechno nakonec bylo v sobotu krásně, takže bych nad tím nelámal hůl 

-> 1560: Zeliv urcite ne... Bud Doksy a nebo nic :)
tak definitivně potvrzuju účast s jarním překvapením,soustužník vyhověl,já dnes ozkoušel a je vše připraveno na zítra na večer na odjezd

-> Syny:
Pojedeš aspoň Želiv?
-> doly120:
U nás (Kroměříž) prší teď skoro každý den nebo noc, byť jen pár hodin... Počasí mě docela odradilo :(
Pojedeš aspoň Želiv?
-> doly120:
U nás (Kroměříž) prší teď skoro každý den nebo noc, byť jen pár hodin... Počasí mě docela odradilo :(
-> doly120: Ja se rozhodnu zejtra, ale asi se na to vyseru taky...
-> Syny: Tak to se na to vyseru asi taky jestli bude chcát
U nás prší už dneska,ale kdoví jak je 400km odemě...

Bylo vydano metorlogicke varovani pred prudkymi desti a lokalnimi povodnemi od dnesni noci do nedele ............
Tak pánové, vzhledem k počasí, jaké má být, a vzhledem ke stavu, v jakém je auto, Doksy nejedu, omlouvám se všem, kteří se mnou počítali - snad vyjde alespoň Želiv.
-> Bucin: Hele ty svetla nemam, respektive mam par, ale jedno je nahovno a druhy si chci nechat, tak ze sorrac :-/
-> JURGEN: No teďka leda že bych přijel na kole, jak mi někdo navrhoval.
No bude k vidění na Relaxmeeting Pardubice u stánku EMMA SQ
No bude k vidění na Relaxmeeting Pardubice u stánku EMMA SQ

-> Syny: ze bych pridal i pomyslnych 10% a vysral se na to? 
edit: nejedu - neni karb :-)

edit: nejedu - neni karb :-)
-> Syny: Doufam že nebude
-> M@rtin:
škoda...Chtěl jsem se na tvou podívat LIVE

Nechci kazit radost, ale od patku ma celkem dost chcat - celej vikend... Takze pokud bude fakt hnusne, tak na to prdim a nikam nejedu...
-> JURGEN: Nejedu
stale jsem o tom premejslel ale je to uz tak na 90% ze ne...
-> T: 208 km – Přibližně 3 hodin, 35 minut