skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy 2010
-> Zeke-ten šestý: to se uvidí.... jestli bude jako loni tak to mrdám a jedu v sobotu.

-> Pavel P..: sme privezli hezke prazske pocasi :D no, kdybys jel az v Sobotu, bylo by to dobry, bo bych jel zase s tebou :D
-> Zeke-ten šestý: hmm bezva.. ale přijeli jsme ta za tmy a za deště

-> Pavel P..: tyjo, to sme na posledni chvili montovali ladak no :D
-> Zeke-ten šestý: asi já pokud nepojedu už v pátek... ale jestli budeš mít zpoždění jako loni tak čekat nebudu

Jede nekdo v Sobotu z prahy?

-> Kaprof: no tak se pak nějak dohodnem abys to spojil při cestě.

-> Pavel P..: Uděláme někde spicha
stejně musim ještě splašit Mrázovku bo má u mě stále blatníky:o))

-> Kaprof: no tak doufám že se dostavíš co nejdřív

-> Pavel P..: Já se stavim s mladou nak v následujícím měsíci(škodovky ukládám do depozita na rok,dva, furt
)

-> Kaprof: jak nejedu? jsem myslel že ti konečně nadělim tu hlavu a kšilt na okno...
-> Bobesh: Kolínská kotlina je na tebe asi daleko ale na Doksy nejedu:-) takže k mání 

hmm, KH ... tak to je dost daleko, tiez by som mal
-> Nwkt: presne tak
-> Bobesh: Má, ale daleko
Bílá je bez akumulátoru a na půlrok občasnýho ježdění se mi nechce kupovat neue,nemá někdo poblíž něco použitýho funkčního?
PPOOZZOORR!!! pojede někdo s okolí Ostravy nebo Opavy Havířova? Docela bych rád jel, ale nechce se mi samému. Děkuju za příspěvky.
Nechci zakladat dalsi tema,ale mel bych prosbu na ty,kteri pojedou na sraz do Doks.Shanim eMkovou hlinikovou vanu bud novou a nebo v bezvadnem neposkozenem stavu (neolamane zebra a neposkozeny zavit),muze byt i se sacim kosem.Vim,ze by se to hodilo do inzerce,ale sraz je za dvermi,tak proc toho nevyuzit tam?Dekuji za pripadne nabidky.
-> Syny: my teda před dvěma lety jsme tam připojovali karavan, a loni na jaře jsme měli elektriku taky, ale do stanů. s karavanem mě tehdá připojil ten týpek z toho stanku primo naproti ohništi, a loni na jaře tehdá šel Tux na recepci, s tím že nás přijde někdo přípojit do rozvaděče, a skutečně asi po čtvrté upomínce přišel...
za karavan si tehda řekl 50,- loni nějak už nevím

-> Mr_Kubas 05.05.10 00:27:32: To bude tim, ze nesleduju TV 

-> 1560: Oficiálně je zákaz jiné značky, ale jestli se nepletu, tak tam loni bylo pár Seatů a i jiný značky, tak asi záleží na domluvě..
Hele, dotaz. Rád bych přijel, ale nevím, jestli budu mít hotové auto - berete i jiné značky, než Škoda, nebo mám radši přiject linkovou dopravou? :)
-> Syny: Asi má namysli, jak teď běží upoutávky na Nově nebo takový ty ukázky, kde jsou vždycky nějaký dva herci... Genzer se Suchánkem si podávaj ruce a jeden druhýmu podá kabel pod proudem 

-> petr s: Tek ted nevim vubec ktera bije
BTW: Nevi nekdo jak to je v kempu s tou elektrikou?

BTW: Nevi nekdo jak to je v kempu s tou elektrikou?
-> Nwkt: děkuju
-> VooDoo- Ondris: Hádej skoda-virt.cz/cz/.../1316
09-doksy-2010-odjezd-hrade
c-kralove
ALLL: !!!!!!PROSÍM nejede někdo z okolí HK nebo Pardubic a nejlépe někdo od Lanškrouna na tenhle srázek? Jeden člen by chtěl odemě kola koupit ale je problém s dopravou. Přivezl bych kola do Doks, záleží na dohodě. MOOOC PROSÍÍM !!!!!
-> Syny: Za 50 je ta přípojka co nosí genzr a suchánek?
Tak asi nejedu,má být hnus počasí a mam odpolku

-> Nwkt: No pokud pojedem, tak neni problem vzit el. primotop a za cca 50kc si zaritit tu pripojku na elektriku a vytapet si stan :)
-> Nwkt: tak to ja chlapci vybavu mam:-), i ohřívadlo
, ale nejak se mi do toho nechce, definitivne byhc jel jen v sobotu, ale bude-li takhle, tak finito....

Nestíhám, nestačím, všechno špatně. Já ty Doksy asi ani napodesátý nedám. Teď už ale ozajstné osbní selhání a zklamání. Mám ještě sice týden a půl, ale nevěřím, že se podaří vše stihnout.
-> petr s: 

-> petr s: havlík předevšim loví díry, ohřívadlo je vedlejší produkt na chladnou noc

-> havlik: Ulov si své ohřívadlo?
havlik 04.05.10 21:25:00 napsal:
→ Nwkt 04.05.10 21:23:11: to bych měl nějak pořešit:D
Nebo to necham až na místě?
jako tradičně až na místě jinak by to nebylo ono
→ Nwkt 04.05.10 21:23:11: to bych měl nějak pořešit:D
Nebo to necham až na místě?

jako tradičně až na místě jinak by to nebylo ono

-> havlik:

-> Nwkt 04.05.10 21:23:11: to bych měl nějak pořešit:D Nebo to necham až na místě?

-> Dale_Estelle: To chce posilnit se něčím dobrým k pití a někoho s kym se budeš v noci zahřejvat 

-> Nwkt: nechci strasit, ale ja tomu už moc nevěřím, když sleduju předpovědi......hlavně bude stoprocentne zima v noci
-> Dale_Estelle: Já doufam že bude hezky, jinak budu naštvanej
-> myschaak AZNP K.Hora: klídek, ja narovinu taky nemam nic hotovo, ale reknu ti ze nejak se mi i prestalo chtit, a hlavne mam dost pochyby o pocasi, takze moje účast je tak na 40%, a kdyz opravdu ne, tak to rozhodně jako tragedii brat nebudu
ty jo,doksy za dveřma a já ještě od podzimka auto nezprovoznil.....musim máknout,ani kola nemám hotový

Nemůžu nevzpomenout jednu upravenou repliku ze Slavností sněženek.To zas bude ve stanech nablito...
Jinak nejdýl v sobotu ráno,pátek možná vyjde ale záleží na pracovním vytížení.

Tak se čim dál víc lidí ptá jestli pojedu Doksy....tak když bude jooo hezky,tak bych o nich i přemejšlel,když nebude hezky,tak pojedu za Plzeň do Lhoty.....ale teď dilema,jesi jet v pátek večer (večer jezdim rád) a nebo sobota ráno.....uvidíííme 

Kaprof 04.05.10 14:59:11 napsal:
→ Vojťas: Neboj bude velká redukce
Tyjo,taky se na ni chystám
→ Vojťas: Neboj bude velká redukce

Tyjo,taky se na ni chystám

-> havlik: jasný,já se jen připoměl

-> Radek Retro eLeSo: jo jo domluvíme času dost:D
-> havlik: mi dva se ještě musíme domluvit s tou cestou,souhlas?
-> Majkl: si zradil jo?no počkej