Peca 07.02.10 23:19:21 napsal: Já bych taky jel, takže pokud plánujete někdo vyrazit, přídám se. peco jeedu též ale mám omezené možnosti rychlosti mám 4q ještě hledám spolujezce a musím poladit moturek,něco mi z něho kape
-> petr s: "Doufáme, že chcete jedenáct hodin tam, takže můžeme pít kávu a pití a klidné zakousnout později a pak setkáme. Doufejme, velké účasti voličů znovu." Díky moc, to mi pomohlo
www.skodaclub.nl/ stranky holandskeho skoda clubu, tak to vypada ze nam to letos nevyjde :( a mozna ani chorvatsko a dokonce ani madarsko :((( madarsko mozna jen vikend, ale jestli to ma cenu na jeden den ta dalka :( :/
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: tak super, se domluvime... doufam, ze mi to vydrzi motor, ta komprese je tam fakt vysoka, ale s vyssi bohatosti LPG to skoro neklepe a na 100vku benzin to taky neklepe nebo pojedu rapidem, me se nelibi, jak chteji jet na jeden zatah, bych se i nekde po ceste podival atak... ja ani moc nemusim jezdit po dalnicich, ale tady to bude asi nejlepsi moznost... Láďa myslim v HU taky rikal, ze by jel...
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: jj, jak rika myschaak AZNP K.Hora, ale gulasek si tam nedam jedine ze by meli extra variantu pro me... me by spis zajimalo kdy bude
-> myschaak AZNP K.Hora: skoda no... ja tky nevim, jestli na to budu mit, jestli vubec budu mit praci, ale rad bych... dalsi, co bych rad je objet Italii po pobrezi :) pak se podivat do Skandinavie, potom take vic na vychod a nekam smerem k Recku, ale Peta se boji i do Albanie :)
Letos bude skoda sraz v Hu az nekde u Rumunskych hranic, tak by jsme se tam take mohli kouknout ne?
O víkendu BBQ Škoda Club Nizozemí se bude konat od pátku 18.června do června 20, 2010. Jedná se o dvou-denní události, cílem je toerrit s velkým obědem v sobotu odpoledne na Garáž v Purmerend Lakeman, a tam je také někde návštěvy na obou sobotu a neděli. Večerní grilování a nedělní i malý toerrit s vyhlídkovou. V těchto dnech jsme se nenechají v souvislosti s návratem domů cestu.
Každý, kdo dělá pro sebe, ale i zde podepsat Fred.Busscher @ gmail.com a tak víme, kolik účastníků tam jsou. Co nejvíce podobné fotografie a DVD, nebo si vzít našich předchozích cest. Příběhy jsou také vítány. Pro zbytek, jako veselý obličej-Skoda přinést!
Rezervujte rychle, aby se zabránilo zklamání!
Zde pak cena hotelu kachny Purmer pro rok 2010
Ceny v eurech za noc se snídaní.
1 os 55 euro
2 os 74 euro
3 os 93 EUR
4 os 110 eur
Adresy a ceny:
Hotel Purmer kachna
Kwadijk 168
1471 ck Kwadijk
tel. 0299 621948
Název kempu je:
Meadow pták vize
fam.Ade a Karin Beentjes
Kleenweg 1
1471 ED Kwadijk
tel.0294-621973
Cena kempu jsou:
malý stan + 2 osoby 10 euro
karavan + 2 osoby + elektřina 13,50 eur
Děti 3 euro
Navštivte dnů 1 euro
chata / chatka 15 na osobu Přineste si vlastní spací pytel a polštář sám
Het BBQ weekend van de Skoda Club Nederland wordt gehouden van vrijdag 18 juni t/m 20 juni 2010. Het wordt een twee-daags evenement, de bedoeling is op zaterdag de grote toerrit met s'middags de lunch bij Garage Lakeman in Purmerend, en er wordt ook nog ergens een bezichting gedaan zowel op zaterdag als zondag. S'avonds een barbeque en zondag's nog een kleine toerrit met een bezichtiging. Deze dag maken we echter niet laat in verband met de terug rit naar huis.
Een ieder boekt voor zich maar meld het ook even aan Fred.Busscher@gmail.com zodat we weten hoeveel deelnemers er zijn. Graag zoveel mogelijk foto's en of dvd's meenenemen van onze vorige ritten. Verhalen zijn ook van harte welkom. Voor de rest, graag een vrolijk Skoda-gezicht meenemen!
Boek snel om teleurstellingen te voorkomen!
Hier dan de prijzen van het hotel de Purmer eend voor 2010
De prijzen in euro's per nacht met ontbijt.
1 pers 55 euro
2 pers 74 euro
3 pers 93 euro
4 pers 110 euro
Adressen en prijzen :
Hotel de Purmer eend
Kwadijk 168
1471 ck Kwadijk
tel 0299 621948
De naam van de camping is:
Weide vogelzicht
fam.Ade en Karin Beentjes
Kleenweg 1
1471 ED Kwadijk
tel.0294-621973
De prijzen van het camperen zijn :
klein tentje + 2 personen 10 euro
caravan + 2 personen +elektra 13,50 euro
Kinderen 3 euro
dag bezoek 1 euro
huisje/trekkershut 15 euro per persoon zelf slaapzak en kussensloop meenemen
(dus knus bij elkaar slapen)
toeristenbelasting 1,25 euro per nacht per persoon
Ontbijt 7,50 euro per persoon is zeer uitgebreid volgens de boerin.