Asi tak nemá cenu se tu s někým hádat já jsem své řekl.A zase se ukázaly páni virťáci z fóra na jiné téma je zase zábavní diskuse pánové vzpamatujte se konečně a pište jen k tématu.Já už vím taky moc dobře že akorát tímhle zasíráme diskuze kdekoliv.
A jak jsem již říkal moudřejší ustoupí takže se mějte
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kde jezdit u Chrudimi
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zbytečná diskuze která dávno není k tématu
Zastavil:Schejby
-> Schejby: přečetl jsem co patřilo mě ;). Pokračuj dál ve svém chování, jistě tak daleko dojdeš ;)
-> m8rinek: tak proč čteš a komentuješ?Divný
-> Schejby: bohužel nevím co je ,,vYděl,,. Dle asertivity reakce nemám důvod číst tenhle flame dál, přeji Ti pouze aby Ti nepraskla žilka:D
-> Schejby: čau
-> suri: hele já to s tebou končím začni číst příspěvky už jsem tady psal že jsem si dělal srandu akorát mě bylo nepochopeno
A jak se říká moudřejší ustoupý takže papa
A jak se říká moudřejší ustoupý takže papa
-> Schejby: nápravy som skladal pred tromi rokmi , do motorov sa fušujem druhým rokom , a stejne nekážem aby ste mi vykali , ono jedna vec je dať motor do auta a jedna vec je ho zložiť od základu a v prípade škodoviek zohnať správne diely
-> suri: já jsem v klidu ty by si měl schladnout.
Ale já neříkal že tomu nerozumím.Motorů jsem dal do auta dost a dost a když nejede taky to většinou vyřeším.A umím na něm udělat ventily,předstih,udělat karbec a podobně jen jsem nikdy nedeělal vačku,písty a kliku a co jo jako?
Zadní nápravu taky dám do hromady,ale nevím jak co na ní nastavit a podobně.Taky jsem ji koupil rozebranou a složil si ji a dal do auta.A o přední nápravě jsem nemluvil protože se dá říct že tu zvládam bez problémů udělal jsem 3 GO komplet nápravy tak jí trochu rozumím.
Hele nebudu se tady s tebou hádat o nesmyslech navíc nejsem žádnej blbej učňovskej mechanik takže jsem samouk mě to nikdo ve škole neučil.
Ale já neříkal že tomu nerozumím.Motorů jsem dal do auta dost a dost a když nejede taky to většinou vyřeším.A umím na něm udělat ventily,předstih,udělat karbec a podobně jen jsem nikdy nedeělal vačku,písty a kliku a co jo jako?
Zadní nápravu taky dám do hromady,ale nevím jak co na ní nastavit a podobně.Taky jsem ji koupil rozebranou a složil si ji a dal do auta.A o přední nápravě jsem nemluvil protože se dá říct že tu zvládam bez problémů udělal jsem 3 GO komplet nápravy tak jí trochu rozumím.
Hele nebudu se tady s tebou hádat o nesmyslech navíc nejsem žádnej blbej učňovskej mechanik takže jsem samouk mě to nikdo ve škole neučil.
-> Schejby: motor a prevodovka a nápravy sú najpodstatnejšie na aute , ak machruješ tým že vieš nasadiť volant a sedačku tak zchladni to robia 12-14 ročné deti
O pardón ona je na autě jen zadní náprava a motor s převodovkou že já zapoměl.Jinak jsem to blbě napsal mělo to být v úvozovkách.Samozřejmě pro mě převodovka bude záhadou vždy protože to nechám radši profíkovi(sixta) než to dělat sám a navíc to většinou nejde když bych kola stejně kupoval tak proč si je tam neńechat i dát že.
Na motoru samozřejmě umím nastavit karbec apod.Ale nikdy jsem nemusel dělat třeba GO takže na motoru taky udělám pár věcí,ale ne vše což pro mě znamená že motoru nerozumím když to neumím na 100% ale to je buřt neřeším čabas
Na motoru samozřejmě umím nastavit karbec apod.Ale nikdy jsem nemusel dělat třeba GO takže na motoru taky udělám pár věcí,ale ne vše což pro mě znamená že motoru nerozumím když to neumím na 100% ale to je buřt neřeším čabas
-> Schejby: takže s toho čo čítam nevieš dokopy nič , toho čo sa ty bojíš robia prváci v 15 rokoch
-> Kaprof: já to myslel jako ze srandy ale to nic mě tu nechápe 90%lidí a proto mě ani nemají rádi.
-> m8rinek: a ty si někdy viděl co jsem postavil?Třeba moje eRko,nebo červenýho Rapida?nebo Fávo.Bílou stovku?Jen se tím nechlubím protože to jsou pro mě již hnusný tuzingářský projekty,ale když jsem to stavěl v 16 tak to prostě bylo jiný než teď.Proto se nezajímám o tuning.
-> suri: Já neříkám že jsem nějakej moudrej ve škodovkách se vrtám tolik let a stále vím že nic neumím.Nikdo není dokonalý.Já toho spoustu nevím zadní náprava je pro mě španělská vesnice(kyvka) umím ji jen rozložit a složit a dát na auto.Převodovka-to jsem nikdy ani nerozložil jediný co tak že jsem ji párkrát vyndal a zandal do auta.Motor bych taky neuměl pořádně udělat,nejtěžší co jsem na motoru dělal tak vyměňoval těsnění pod hlavou,ale nikdy jsem nevyndával vačku ani písty a kliku.
To víte má jsem jen hroznej pruďas a nic neumím,ale proč se neposmát a nepoprudit když se pak ke všemu rozběhne několika stránková diskuze aspoň se něco děje.A když někdo nepochopí moji srandu tak to chápu hodně lidí ji nechápe když já kokot ani nepoužiju třeba smajla to víte no vždycky je nějaká černá ovce
Jo a jen pro přesnost tak jsem nikdy neřekl že třeba Havlik Petr s,apod. nejsou páni mechanici,jen mě občas nesedly jejich narážky na mého kamaráda a tím to tady asi vše začalo.
Poroučím se a všem omlouvám kokot jsem a kokot zůstanu
-> m8rinek: a ty si někdy viděl co jsem postavil?Třeba moje eRko,nebo červenýho Rapida?nebo Fávo.Bílou stovku?Jen se tím nechlubím protože to jsou pro mě již hnusný tuzingářský projekty,ale když jsem to stavěl v 16 tak to prostě bylo jiný než teď.Proto se nezajímám o tuning.
-> suri: Já neříkám že jsem nějakej moudrej ve škodovkách se vrtám tolik let a stále vím že nic neumím.Nikdo není dokonalý.Já toho spoustu nevím zadní náprava je pro mě španělská vesnice(kyvka) umím ji jen rozložit a složit a dát na auto.Převodovka-to jsem nikdy ani nerozložil jediný co tak že jsem ji párkrát vyndal a zandal do auta.Motor bych taky neuměl pořádně udělat,nejtěžší co jsem na motoru dělal tak vyměňoval těsnění pod hlavou,ale nikdy jsem nevyndával vačku ani písty a kliku.
To víte má jsem jen hroznej pruďas a nic neumím,ale proč se neposmát a nepoprudit když se pak ke všemu rozběhne několika stránková diskuze aspoň se něco děje.A když někdo nepochopí moji srandu tak to chápu hodně lidí ji nechápe když já kokot ani nepoužiju třeba smajla to víte no vždycky je nějaká černá ovce

Jo a jen pro přesnost tak jsem nikdy neřekl že třeba Havlik Petr s,apod. nejsou páni mechanici,jen mě občas nesedly jejich narážky na mého kamaráda a tím to tady asi vše začalo.
Poroučím se a všem omlouvám kokot jsem a kokot zůstanu

Schejby 31.12.09 21:50:23 napsal:
→ Kaprof: a že to říkáš zrovna ty ty by si mě měl
pomalu vykat.Já dělal škodovky už když ty si nastupoval na druhý stupeň
základky jj to je vidieť , spravíme ti nejakých ľahký test aby sme vedeli aký si múdry?
→ Kaprof: a že to říkáš zrovna ty ty by si mě měl
pomalu vykat.Já dělal škodovky už když ty si nastupoval na druhý stupeň
základky jj to je vidieť , spravíme ti nejakých ľahký test aby sme vedeli aký si múdry?
-> m8rinek: Asi slušný materiál... :o))
-> Schejby: Ty vole :))), neleze Ti to na mozek? Evidentně to je vše pokus omyl, krom toho, že jsi ledacos rozp*cal tak jsi toho taky moc nepostavil a budeš machrovat s vykáním i když jseš taky normální kuře...
havlik 30.12.09 20:20:11 napsal:
... a na příjezdovce příjemné ladění:Dakorát rádio si tam asi nenaladíš, protože se na ten čudlík ne a ne trefit
... a na příjezdovce příjemné ladění:Dakorát rádio si tam asi nenaladíš, protože se na ten čudlík ne a ne trefit

-> Schejby: A jak seřídíš ten zadek aby auto nebylo přetáčivé nebo nedotáčivé?
-> Schejby: omlouvám se VÁM
postavil JSTE mnohem více škodovek nežli ja nezapomente
prominte ale k lidem jako jste vy žadnou uctu nechovám (viz Idawuv odchod
(Jsou tu jiny borci s kterejma rád pokecáma neco vedí at je to Petr s nebo např Havlík a myslim že se mnou problem nemaj:-) jinak si rád vždy nechám poradit od zkušenejšich ale jestli 5 let mejch vrtani ve škodovkach považujete za málo tak se Vám omlouvam ...
Jinak M8rinek je starši o rok sepište mu téže kárací pamflet pane odborníku

Jinak M8rinek je starši o rok sepište mu téže kárací pamflet pane odborníku

-> Kaprof: a že to říkáš zrovna ty ty by si mě měl pomalu vykat.Já dělal škodovky už když ty si nastupoval na druhý stupeň základky
Ale hovno vole.Když máš doma například 3 pružiny Každá má jinou sílu a dvoje tlumiče tak to třeba vemeš s sebou a vyzkoušíš.Třeba předek mám jako vždy takže ho mám dostatečně odzkoušenej a sedí mi,ale zkouším nový zadek.
-> m8rinek: dotahnutim v držakách

-> Schejby: mě by zajímalo jak takový ladění podvozku jako máš ty probíhá? :D
-> Schejby: já sem na to šlapal řekl bych mnohem víc na tom prvnim videu:D ale jak se to auto nenaklání tak to vypadá hrozně nudně:D už sem to pozoroval na více videich čim víc se to auto naklání tim to vypadá víc akčně:) jo kužel sem bohužel vzal na obou
-> havlik: no jeden kužel no to ujde
ne si dělám prdel to druhý video si trochu na to šlapal

-> havlik: já jsem neřekl že ty jezdíš rovně to bylo pouze takové konstatování že i na letišti se dá naladit podvozek.I když u mě není co ladit mě jde spíš o to či zvolit ještě tvrdší pružiny nebo trochu změkčit nebo dát tužší tlumiče a tak
-> havlik: to jo no akorát že to chce trochu vzít na druhou stranu než od hrochárny tam jsou hezký zatáčky a skoro nikdo tam nejezdí,ale mě jde hlavně o to to odzkoušet víš o nic jinýho.Hlavně motor a jak to drží to se dá taky odzkoušet na letišti to víš jsou lidi kteří na letišti nejezdí jen rovně to umí každej debil kterýho posadíš za volant.
-> Schejby: bude to znít neuvěřitelně ale byl sem tam:) asi 4krát
a na příjezdovce příjemné ladění:D

-> havlik: tam jde o to že na hrochárně jestli si tam byl naladíš motor na rovným letišti a podvozek na příjezdové cestě :D a navíc já chci jezdit rally cup což je na normálních silnicích jaké jsou i kolem letiště
-> m8rinek: ale tomu se říká nelegální skládka odpadu 

-> havlik: si navozí materiál a postaví trať

-> Schejby: si chtěl jezdit rally ne? tak jak chceš ladit podvozek na rovnym letišti
to mě sere ty panely na hrochárně ani s nima není žádná domluva.
-> myschaak AZNP K.Hora: i s rukou by musela stacit pulka ... uprostred sou totiz taky dalsi panely
-> Jarda: myslis to u Vraclavi nebo u Radimi ?
-> Jarda: myslis to u Vraclavi nebo u Radimi ?
-> Jarda: Ani to není o tolik daleko...máš tam s tím nějaké zkušenosti ?
letiste u Luze

-> Schejby: když si seženeš auto s rukou tak jde v úvahu letiště v hrochovým týnci

Jo to vím ale já jsem to blbě napsal myslel jsem nějaké letiště zatím potřebuju zkušební jízdy na vylazení podvozku a motoru mám zařízené vysoké mýto autodrom,ale to až bude pěkně.
-> Schejby: serpentýny v Podhořanech....směr Čáslav...ale bacha na protijedoucí auta,občas to tam někdo přetočí či nedotočí

Nevíte někdo kde se dá v okolí chrudimi pěkně projet myslím nějaké letiště-Nabočany jsou zavřený.
Nebo jestli nemáte někdo kontakt na majitele letiště v Nabočenech
Nebo jestli nemáte někdo kontakt na majitele letiště v Nabočenech
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zbytečná diskuze která dávno není k tématu
Zastavil:Schejby