skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Auto slide 16.1.2010 Pardubice
-> Kaprof: starty docela sli, dost me sklamaly Lancery teda :(
-> Vojťas: jo pískalo pěkně ale výkon nikde:o))
-> Kaprof: jj bylo videt ze to s tim pazoutem moc neumi :) ale Audi se mi libilo, hlavne turbicko :)
-> Vojťas: 17.01.10 02:13:05Tak tímhle Myschákem jel ridičuv otec páč jeho synovi jenž řídí normálně něco zlomilo obě ruce
takže to bylo vidět že s tim autem neni moc zžitej..pro mě bylo zklamání spíš ta Audina pač nepredvaděla zhola nic akorat jedno druhý místo a to jen proto že blokoval rychlejšího
.....
nejlepší byl ten ukrajinec s Fobii a nakej blázen s golfem 5
ty jeli opravdu zběsilé tempo

nejlepší byl ten ukrajinec s Fobii a nakej blázen s golfem 5

Jinak az na to ze byla takova kosa a krome segry semnou nemel kdo jet /tak ze nuda :-D / to bylo dobre :) nastesti moderatori celkem vtipni tak ze se clovek nenudil.
Zeleny nejvetsi pekac ale jeho jizdy se mi asi nejvic libily...
-> Vojťas: ty zetory a 1203 delali jediny čest česky výrobě

-> Vojťas: Pěkný, jen trošku zmrzlý.
-> Martin136COUPE: tak tak neni nad tu vuni rev a snih letajici až do xichtu

Já byl podruhé mrznout a znovu sem si odvezl zážitek za ty prachy a utrpení v -5°C. Letošní teplota byla ještě horší než loňských -10°C protože foukal vítr.
No jinak chápu že někoho nebere koukat jak jezděj auta dokola zvlášť v TV kde přicházíte o atmosféru davu lidí, řevu motoru a vlastního vnímání rychlosti strojů. :/
Jinak jedno auto přes střechu (myslim že Fabka), jedno do bariery to je vidět a Semerádovi na EVU IX prý prdla ojnice na startu, pak pár nárazníků a světel. Subárku odešel motor...letos to nějak šlo do kytek proti loňsku. Asi všichni šetřili jak je ta "krize" nebo co. Záznam obsahuje sotva 1/4 celkové soutěže.
Užil sem si to a už i celkem rozmrznul. :)
No jinak chápu že někoho nebere koukat jak jezděj auta dokola zvlášť v TV kde přicházíte o atmosféru davu lidí, řevu motoru a vlastního vnímání rychlosti strojů. :/
Jinak jedno auto přes střechu (myslim že Fabka), jedno do bariery to je vidět a Semerádovi na EVU IX prý prdla ojnice na startu, pak pár nárazníků a světel. Subárku odešel motor...letos to nějak šlo do kytek proti loňsku. Asi všichni šetřili jak je ta "krize" nebo co. Záznam obsahuje sotva 1/4 celkové soutěže.
Užil sem si to a už i celkem rozmrznul. :)
Taky jsem teď koukal na záznam v televizi a kromě finále mě to nijak neoslovilo

Podle toho co teď dávali v TV tak až na finále nic moc.
Týden jsem přemýšlel zda jet, teď po zkouknutí TV mě zase tolik nemrzí, že nemám zmrzlou řiť za talíř. Pro otrlejší to ale nemuselo být zlé, zvlášť když nebyl takový mráz jako vloni.
-> Vojťas: jj:o) ale jinak docela povedena akcička:-)
-> Kaprof: zitra dodam fotky ;-)
tak akce fajn až na třeskutou kosu škodolibě potešila naprosta katastrofa spolehlivosti všech fabii vyjma jedny(4*4) opravdu delali jen a jen ostudu(jedny odešel na startu altík druhy motor)naopak nutno pochvalit felicie:-)
Tak ze exkluzivni nabidka, mam tu jeden listek navic, respektive nejak neni nikdo kdo by semnou jel. Sezeni nad startem, kdo by mel zajem vyjizdim zrejme kolem dvanacte z domova viz ID, kdo ma zajem do 11.00 napiste zde kontakt na sebe...
aha uz sem nasel rozpis
Sobota 16. 1. 2010
11:00 – 12:00 Volný trénink
12:50 Nástup na slavnostní zahájení
13:00 Slavnostní nástup - zahájení
13:30 - 16:45 Rozjíždky
17:00 Finále
17:30 Vyhlášení výsledku a ohňostroj
Sobota 16. 1. 2010
11:00 – 12:00 Volný trénink
12:50 Nástup na slavnostní zahájení
13:00 Slavnostní nástup - zahájení
13:30 - 16:45 Rozjíždky
17:00 Finále
17:30 Vyhlášení výsledku a ohňostroj
Jo ono je to uz v sobotu :-D sakra to to nejak uteklo
hele na jadk dlouho to tam tak je? vubec nemam predstavu
hele na jadk dlouho to tam tak je? vubec nemam predstavu
na 80 procent jedem s kamošem...
Kamrád prodává tři lístky, takže pokud o tom někdo uvažuje, dejte vědět, cena bude určitě výhodnější než ofiko
Jede taky do Radouně a lístky na autoslide už měl mezitim koupený.
Inzerát je kdyžtak v inzerci na eWRC.cz

Inzerát je kdyžtak v inzerci na eWRC.cz
-> Vojťas: klidně
-> Mejot: tak ja myslel predtim nebo potom :)
-> Vojťas: já mám taky sezení ale nevím kam ale stejně si půjdu stoupnout protože pokud bude takováhle zima tak bych k tý sedačce přimrznul
-> Mejot: sezeni nad startem
-> Vojťas: klidně můžem kam máš lístky na stání nebo sezení
-> Mejot: tak dame nekde sraz ne ? :)
já taky už se docela těším
taky mam dva lupeny 

tak počasí nahrává tomu že by to mohlo být dost zajímavý
-> Mejot: ještě uvidim,letos sem se tam nedostal a teď je to taky nejistý
-> Martin136COUPE: jo já tam byl taky a až na tu zimu supr
Jj už mám koupený tři lupeny.
Loni to bylo boží až na to, že sem tam poskakoval od 12ti do 18ti hodin a bylo kolem -10°C
Bylo večíííír celkem znát na nožičky na kterých sem nějak nemohl 2 hodiny rozchodit prsty.
Ale na to sem tehdy během koukání vyzrál a příští rok už se to nestane.