skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ve stopě valašské zimy 6.2.2010
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Evž@
-> Evž@: Nic Vám nepřeju, ale aby jste si příště nezamávali z okna takhle, hovada. Ne nadarmo je za tohle diskvalifikace....
-> vhml: za to že občas chtěl kamarád pobavit kamarády a místní spoluobčany v pomalých úsecích kde sme jeli sotva 40 nás nemusíš odsuzovat......podobně bych mohl odsoudit diváky za to že nám do tratě postavily sněhuláka,lopatou naházely zmrzlé hroudy sněhu v rychlé zatáčce atd.......takže pokud tuhle akci neznáš tak to radši nerozebírej
-> RadstaR: a protoze je to fun zavod tak se nci stat nemuze nebo jak? kdyby cokoliv trefili tak mu to vyrve ruku z ramena.
Me to prislo jako projev naprosty debility
Me to prislo jako projev naprosty debility
-> RadstaR: tak jestli maj kluci potřebuju upozorňovat na sebe takhle tak jim to neberu no.Ja jen že kdyby se něco stalo bude z toho afera a ja bych na sebe upozornoval radši třeba stylem jízdy když to je rally ,tod vše 

-> RadstaR: mně to teda vtipné rozhodně nepřijde...
-> venni 07.02.10 14:53:37: Ty v tom vidis problem ? Obzvlaste, kdyz se jedna spis o fun zavod ? Ja teda ne. Prislo me to i vtipny.
-> venni: -> vhml: chjo
-> Nwkt: přijde Ti normální aby při závodech měl někdo vystrčenou ruku z auta a mává podprsenkou? 

-> vhml: Co se stalo?
-> Evž@: to se pozná když si banda kreténů vyrazí hrát na závodníky a nejsou schopný dodržovat nějaký základní zásady bezpečnosti
-> Evž@: Díky. Njn stane se 

-> Evž@: když jsme u toho co mělo znamenat ta spolujezdcovo ruka venku z auta?
-> jate-line: Gratulace ....občas něco ťuknout patří k tomuto sportu 

-> MIC: Zabradlí bohužel neuhlo
Blatník jsme trochu porovnali, aby jsme mohli jet dál. Skončili jsme 2 v zadokolách a 14 absolutně.

Co nejaka videa ?
-> jate-line: tak co blatnik? skoda ze to zabradli neuhlo :-(
Mam par tvych fotecek z jizdy, tak ti je treba poslu na mail.
A jak si dopadl ve vysledku?
Mam par tvych fotecek z jizdy, tak ti je treba poslu na mail.
A jak si dopadl ve vysledku?
Taky nakonec vyražím tak snad bude na co koukat

kluci kdo jedete z brna? Budu mít v autě 1 místo volný
tak juá nejedu jsem v práci :-(
105: jj caues pepiku :D....
Jinak Romča má pravdu oranžová felda.... známá z mistráku
Jinak Romča má pravdu oranžová felda.... známá z mistráku
-> Vybiral: nechodis se mnou do tridy na copt ? 

-> JoseA: Mohl by jsi jet jako divák potřeboval bych se stebou potkat a vytáhnout z tebe nějaké info ohledně kamen na olej jak jsi dělal.
Jinak já a Vrba určitě jako diváci dorazíme.
Jinak já a Vrba určitě jako diváci dorazíme.
Ex kečup?
Oranžová Felda 

-> Vybiral: a s čím jste byly přihlášení ?
Zdravim klucí jsem volný spolujezdec pro tento závod..Zkušenosti z RC a Volného poháru, bydlím 30km od Zlína, děkuji za každou nabídku
PS: nevzali nas kvuli rallyovym znackam :( eh nechapu ale zustal sem tim padem na ocet
PS: nevzali nas kvuli rallyovym znackam :( eh nechapu ale zustal sem tim padem na ocet
-> JoseA: jj..jedem s GLS.Poslední roky nic moc co nebyl sníh,ale uvidime jak bude 

-> Evž@: čím jedeš, GLS? Já se dřív jezdil dívat, ale už sem tam tak čtyři roky nebyl, ale kdyby vyšel čas, tak bych se zajel podívat.
já pojedu jako divák 

Tak nakonec jedem
...pokud se něco nevysype

-> AZmotor: jn....a hlavně že se zdražuje
-> Evž@: aha tak to jo, vim ze si vybiraji... potom to taky tak vypada, ta kvalita jezdcu by mohla byt lepsi...
-> AZmotor: no to jsem si taky myslel
....ale údajně je uplně jedno kdy to pošleš...(samozřejmě to musi byt do uzavírky)....mno a oni si potom sestavují tu startovku podle sebe....takže je to o štěstí nebo náhodě.....

-> Evž@: a kdy jsi ji podával? tam to musíš dávat rok dopředu 

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: tak mam podanou přihlášku....ale nic z toho asi nebude....potvrzení mělo do zítra přijít
-> Evž@: a ty tam valíš? nebo jen jako divák?
Tak jak letos
.Kdo jede,nejede.Potvrzení přihlášek atd.Na ofic. stránkách nejde forum(asi záměrně) tak aspoň tady.

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Evž@