-> Eidy: Tak s časama jsme na tom stejně...jak jsem si myslel..to i potvrzuje to moje videjko jak za tebou kroužim...
V zatáčkách jsi rychlejší,hlavně pravejch,kdy mi to přestane ject :-(( V levejch,to je ta dlouhá levá za cílovou rovinkou a retardérem a pak ty rychlý levý před koncem,mam navrch já,páč tam neni potřeba taková púřilnavost a hlavně mi to s dostatkem benzínu jede na plnej výkon....))))
Tvojí kóče by slušel motor z Martinovo auta a máš to dokonalý.... ;-) 1490 ccm ideál...to by byl MASAKR a už bych s tebou nemohl ani závodit.. )))
-> Tuner#2: Jj,vim že jsi mě chtěl pustit,ale já věděl že pak přijde "pravá" a to by se mi odlil benzín a nejelo by to.....tak jsem si počkal na levou )))) Nj,příště se tyhle problémy nesmí opakovat....
-> mb136gl: Přečti celý...fotek plno,ale neni čas. fotky budou,ale musíte vydržet.....Já mam fotek tak 10,takže ode mě nic víc nečekejte...)))
-> Bery: Hmmm,taky už jsem koukal na nějaký pořádný gumy,ale v mém rozměru na 16" to je 24 tisíc......((( holt musim začít šetřit.....