skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mostecký autodrom 28.10.2009
-> Eidy: peknee :)
-> David V6: Už tady 4 máš
-> TUNER: tak se nějaký už dejte
-> Eidy 29.10.09 16:43:33: No pěkný pane, to já mám výkyvy ještě větší, 2 x mě brzdil Martina dost často jsem někoho pouštěl ve strachu o auto. Ale jednu jízdu jsem jezdil skoro sám, a pořád kolem 2:24 - 25.
Změřil jsem si podle videa časy kol. Je to jenom na vtěřiny, počítal jsem to podle ukazatele na přehrávači. Měřil jsem to při průjezdu cílem, proto mám vždy jakoby o jedno kolo méně, než jsem jel.
1. jízdu natočenou nemám, ale v podstatě je to jedno protože:
2. jízda (sám) 2:17, 2:19 a 2:19
3. jízda (sám) 2:17, 2:17 a 2:18
4. jízda s klukem z BMW Z4 2:19 a 2:17 (byla překážka na trati, proto jen 2 meřená kola)
5. jízda s MATTESSem 2:18 (taktéž překážka na trati)
6. jízda s TUNERem 2:19, 2:19 a 2:18
Je vidět, že spolujezdec nemá na čas v podstatě vliv. To, co zhorší na akceleraci, přidá na přilnavosti v zatáčkách, protože okruh je na pravou ruku.
Na amatéra je to celkem vyrovnaný, ale v F1 by mě asi nepochválili.
1. jízdu natočenou nemám, ale v podstatě je to jedno protože:
2. jízda (sám) 2:17, 2:19 a 2:19
3. jízda (sám) 2:17, 2:17 a 2:18
4. jízda s klukem z BMW Z4 2:19 a 2:17 (byla překážka na trati, proto jen 2 meřená kola)
5. jízda s MATTESSem 2:18 (taktéž překážka na trati)
6. jízda s TUNERem 2:19, 2:19 a 2:18
Je vidět, že spolujezdec nemá na čas v podstatě vliv. To, co zhorší na akceleraci, přidá na přilnavosti v zatáčkách, protože okruh je na pravou ruku.
Na amatéra je to celkem vyrovnaný, ale v F1 by mě asi nepochválili.

-> MATTESS: vdaka :)
-> TTomas: z pritomnejch virtaku jel jako jedinej na slickach, to udela moc
To tady nema Eidy soupere nebo co? Jinak pekne...moc pekne. 

-> Eidy: Spíš po sundání nohy z plynu...je slyšet jak si štěkne a pak to přijde.. 

-> TUNER: Co to bylo za smyk? 9:20 první jízda. Vypadá to, že ti to zničeho nic ujelo do strany
Jinak super. Je príma, že se ti kamera nechvěla.

Jinak super. Je príma, že se ti kamera nechvěla.
-> MATTESS: Jj,lehkej bůček... 

-> TUNER: při té 3. jízdě v čase 2:12 je to "zabruslení", jak jsem Ti o něm říkal po jízdě
-> Eidy: To jsi se možná i dostal... ;-) Muj cíl pro příště je dost pod 2:15....

Tuner#2 29.10.09 12:22:39 napsal:
a tady na trati.je to pekne vidiet takto skodovky po kope a este na takejto trati ...
fakt super :)
P:S kolko jedno kolo malo mtrov alebo km ??? dik
a tady na trati.je to pekne vidiet takto skodovky po kope a este na takejto trati ...

P:S kolko jedno kolo malo mtrov alebo km ??? dik
-> Tuner#2: 29.10.09 12:13:17 Koukam že Filip si byl taky zajezdit z E30 M3 
Podle fotek to vypadá že se akce pěkně vydařila

Podle fotek to vypadá že se akce pěkně vydařila

-> Tuner#2: Ještě jsem neměřil.
Teprve to stahuju do kompu na střih. Můj cíl bylo dostat se pod 2:17 tak uvidíme.
Teprve to stahuju do kompu na střih. Můj cíl bylo dostat se pod 2:17 tak uvidíme.
-> Eidy: Jaký jsi měl čas na kolo?
-> havlik: nemit to 250 km tak bych dojel ;-) koukam na fotky a asi by se mi to moc libilo :)
ALL: zavidim ;-)
ALL: zavidim ;-)
-> Eidy: ale to jo o ten stav auta ani tak nejde jakoze zase mam tedka financni krizi a do vyplaty daleko este. Nastesti uz teda jako vyplata aspon bude takze hura:)) ale i tak to bude do ni este o prsa:D
-> radekp: tak to ja nerikam ale jen sem si vcera bedoval, že nic:(
-> havlik: A jak myslíš,že jsem tam začínal já? S motorem 120 LS, sériovym podvozkem a desetilejetjma Matadorkama. Ty bys na to mnohem líp.
-> havlik: Není všem dnům konec, ještě se povozíš...
Je pravda ze sem vcera litoval ze pocasi bylo fakt super ale s tim seriovym motorem a este bez penez by to bylo dost na prd.
-> Eidy: -> TUNER: -> Tuner#2: No to je fakt nádhera! Závidím, to musela být nejlepší akce roku...
-> Tuner#2: Nezůstane hodba na půdě o nějaký ten rok déle?
-> Tuner#2: Nezůstane hodba na půdě o nějaký ten rok déle?

Ahoj. Zdravím všechny co byli v Mostě na okruhu a všem ostatním říkám, že o hodně přišli. Byl to nejlepší Most za devět let. Krásný počasí, dobrý lidi (nejen škodovkáři, ale ani žádnej blbec na trati) skvělý auta, slušná konkurence.
TUNERovi jsem v tom shonu ani nestačil pochválit kola. Chce to přidat trochu na podložkách, ale autu moc sluší. Má to šmrnc takže palec nahoru
Jsem rád, že jsme se tam takhle sešli a docela slušně jsme pozávodili. Svezl jsem MATTESSa, TUNERa a nějakýho kluka a co přijel s 3.0 BMW Z4 a všem se to celkem líbilo
Najezdil jsem cca 110 ostrých kilometrů a Kóča se spokojila s necelou nádrží
, až jsem měl strach, jestli mi v posledním kole nedojde benzín.
Škoda, že tahle akce není častěji. Aspoň byste si kluci nemuseli stěžovat na starý gumy. Museli byste si kupovat po 3 letech nový.
Fotku nemám ani jednu, ale video sestříhnu co nejdřív a hodím na youtube.
TUNERovi jsem v tom shonu ani nestačil pochválit kola. Chce to přidat trochu na podložkách, ale autu moc sluší. Má to šmrnc takže palec nahoru

Jsem rád, že jsme se tam takhle sešli a docela slušně jsme pozávodili. Svezl jsem MATTESSa, TUNERa a nějakýho kluka a co přijel s 3.0 BMW Z4 a všem se to celkem líbilo

Najezdil jsem cca 110 ostrých kilometrů a Kóča se spokojila s necelou nádrží

Škoda, že tahle akce není častěji. Aspoň byste si kluci nemuseli stěžovat na starý gumy. Museli byste si kupovat po 3 letech nový.

Fotku nemám ani jednu, ale video sestříhnu co nejdřív a hodím na youtube.
-> Tuner#2: pekné foto, sa teším na video..

-> Tuner#2 29.10.09 12:22:39: Tohle je pěkná fotka
Takový virt panorama 

-> Tuner#2: súhlasím robia sa tu aj iné nepekné praktiky ale aj tak je to tu pre každého iný meter takže to nemá zmysel . každopádne po dlhšej dobe som rád že som ťa videl a TW sledujem takisto , pekná práca .
Nadhera to nark dufam ze bych sel aj ja jak auto dorobim 

-> Tuner#2: Super, super, snad už příští rok pojedu s váma 

-> suri: Co vidíš? To sem dávám jen kvůli lidem který mám rád a kterým děkuju za super den volna. Co se týče mého "přispívání" nic se nemění... Fórum se jenom zhoršilo a nemám na spamery ani čas, ani nervy. Naposled mě dostal ten deb*l jak se s Nwkt hádal že skvost Opel Lotus Omega jezdil u nich na vsi v podobě 3 kusů, tak kde to jsme.
-> Tuner#2: veľmi pekné fotografie . a rád ťa znovu vidím .
-> Tuner#2: -> Syny: www.drift-forum.cz/viewto
pic.php?t=6675
Pouštíme Martina před sebe aby byl na videu taky vidět - nakonec je na celém, neb se mě ho nepovedlo udolat byť časy jsem jezdil lepší. Docvaknul jsem ho v zatáčkách na rovině mě poodjížděl - uvidíte sami.
Eidy čistí gumy od nazbíraných kamínků :-D
Tady něco pro Synyho, aneb E30 M3
TUNER a jeho nová kola. Autu to sekne a až polezou trochu ven, tak to bude ideál.
-> Tuner#2: To jsem rad,ze jsem to zmeril takhle presne

-> jarda.u1: JJ 2:23,6 mě asi vyšlo nejlépe dle videa.

-> Tuner#2: Ja jsem Ti zkousel taky jentak informativne merit cas na kolo a vychazelo mi to cca 2.23 a nejaky drobny.Bylo to za pouziti stopek na mobilu a spoust jsem vzdy zmackl,kdyz jsi projizdel kolem pevneho bodu (te dozorci budky,jak stal pan s praporkem).Potom jsem meril kamaradovi na tom Kadettu,jak chtel jet puvodne s Tebou a vyslo mi to 2.36 na kolo,takze bys ho s prehledem dal.Mel ale problemy s dodavkou benzinu v prudkych zatackach,takze nejakou tu vterinu ztratil zbytecne.

-> Tuner#2: jsem se divil taky

-> MATTESS: Sem se divil jak jsem Tě první jízdou vyplašil :-)
Jinak svezení bylo super, jel jsem 6x a stálo to za to. Spotřeba z Žatce, okruh a zpět do Žatce 12,37l/100km, takže čistě na okruhu tak kolem 15l.
Videa mám, ale celkově to má přes 10GB, takže to musím nějak zmenšit, zkrátit a někam to dát, to bude úkol tak na měsíc při tom kolik mám času.
Mile mě překvapilo jak jsem stačil Martinovi, dvě jízdy jsem se s ním honil celých 10 min. Já měl navrch v zatáčkách díky širším gumám směnším profilem, na rovince Martin díky 1490ccm. Eidy to už je jiná liga, přece jen měl nové skoro závodní gumy a já jen na 7 let starých gumách. Jak psal TUNER, když se ohřáli, tak to šlo, ale i tak je to proti semislicku neskutečný rozdíl.
Nejlepší čas na kolo 2:24
Jinak svezení bylo super, jel jsem 6x a stálo to za to. Spotřeba z Žatce, okruh a zpět do Žatce 12,37l/100km, takže čistě na okruhu tak kolem 15l.
Videa mám, ale celkově to má přes 10GB, takže to musím nějak zmenšit, zkrátit a někam to dát, to bude úkol tak na měsíc při tom kolik mám času.
Mile mě překvapilo jak jsem stačil Martinovi, dvě jízdy jsem se s ním honil celých 10 min. Já měl navrch v zatáčkách díky širším gumám směnším profilem, na rovince Martin díky 1490ccm. Eidy to už je jiná liga, přece jen měl nové skoro závodní gumy a já jen na 7 let starých gumách. Jak psal TUNER, když se ohřáli, tak to šlo, ale i tak je to proti semislicku neskutečný rozdíl.
Nejlepší čas na kolo 2:24