skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tdc Pezinská Baba - zavody dovrchu
0.20 gemo a 4:34 pista z prveho videja
-> Micinka: super, krasne.....vedela by si mi poslat videjko mojho auta na mail ?? dakujeeeem
-> Gemini: nádhera 

-> suri: jooj ale nevedel som aky ma motor ... takze neviem co chces tymi fotkami povedat ale nehajme radsej tak ... vo tu bude ohen ako to byva zvykom u nas ...
-> Tomo: nezdá sa ti že si s toho kila dal asi 20 fotiek do závodných škodoviek , a ktomu si sa chválil že máš ešte 200 fotiek v compe?
-> Tomo: 8 sekund za mnou
-> Gemini: juu parada :) a ako jazdi na BABE ? :) 

-> Tomo: pozname, to je kilecko Janka Mesarosa, motor od MM 1400ka
pani nepoznate toto kilko ??? co to je zac ? ja som ho videl len na autosalone v nitre ... ale co to ma za motor to som nejak nezistil ...
-> Gemini: pistovi nějak vyrezly díry do předního čela

-> Gemini: teda to je peckova fotka !!!

-> pistaa: oka pozrem :) a ak najdem dam to tu 

-> Tomo: treba pozret na googli kde a co je ja som seba nikde nenasiel
-> pistaa: a je tu daky divak z virtu ??? ak jo tak dufam a nie len ja ze uvidime fotky zo zavodu
to mi je jasne ze jazdci nemaju ... a na dakej stranke to nebude ?

-> Tomo: foto nemame kedze sme jazdili, foto by mali mat divaci.
nejake fotecky ? 

tak v sobotu sa podarilo 2 . miesto v kategorii E-1400, v nedelu mi odisla trojka na prevodovke
Prosim ak niekto bol na kopci nepodeli sa, a nehodi sem videa ci foto?? Pripadne na mail dakujeme team Geminiracing-u
-> Milos:
tento krat idem ako divak
tento krat idem ako divak

-> Milos: skoda skodovita i ked sa hovori ze skoda je len to co voda odnesie ;)
ja mam bohuzial ine povinosti
-> Milos: a ty nie? ci ty ides ku mne?
no, bude tam kuko, jak pise, 

jeden mechanik-pomocnik by sa mi zisiel :)
Prijdite aspon trosku povzbudit ;) a nehanbite sa priznat menom ci Nickom, nepozname sa tak o co ide.. ;) auta myslim ze spoznate a ak nie tak dam napovedu .
Sudruh c.1 :)
Sudruh c.1 :)
dojdeme na urcie, skoda 130 maxi to si nenechame ujst a pistovo kilo turbo takisto ne 

vidime sa