skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
6. Jihomoravský sraz 2. - 4.10. 2009
-> haso: ale nič, iba: 1. idem si idem po tme a predomnou zrazu useknutá cesta a jej pokračovanie vo výstavbe bolo tak 20 cm poniže končiaceho asfaltu, takže brzda na podlahu a auto spravilo nepekný jump :/, 2. pokazil sa mi mobil, a kedže som bol dohodnutý na stretku s 2 brňákmi, s ktorými sme sa spoznali v Taliansku, nemohol som sa s nimi dohovoriť a oni chudáci nevediac čo je so mnou po 2 hodinách čakania na mňa sa vrátili domov, takže stretko nebolo :(, 3. cestou do Brna som skoro sejmul čiernočierného cyklistu v čierno čiernej tme pohybujúceho sa bez osvetlenia či odrazok, na úzko úzkej neprehľadnej ceste, navyše v okamihu jeho zbadania sa vyrútilo aj auto v protismere, takže to bola taká blesková myšička pomedzi cyklistu a protismerové auto vzdialenosťou na chlp od obidvoch :/
-> minno 04.10.09 19:32:10: LOL

-> Kapřík: Našlapaný stroboskop!!!
-> haso: ale chtěl auto pustit dolů z útesu a na poslední chvíli si to rozmyslel

-> minno: a čo si po ceste vystrájau pištík môj?
-> minno: tak a už s tebou nekamarádím

Kapřík 04.10.09 17:38:03 napsal: Nefilmoval někdo prosím jízdy zručnosti? 
filmoval
Edit: teraz som pozeral, Kapříka na videu nemám :(

filmoval

Edit: teraz som pozeral, Kapříka na videu nemám :(
Tak brňáci se už aji vyspali, teda někteří a vzhledem k tomu, že jsme se dlouho neviděli, tak jdem večer do hospody diskutovat o sraze
Jinak sraz jako vždy bomba!!!Asi nejvíc jsem byl nadšenej z orientačního závodu, protože ten z těch všech byl prostě pro mě nej! Lidičky opět super, takže krásně strávenej víkend.
Jo a Labrosi? Od kdy takhle bumbáš? takovýho tě neznám

Jinak sraz jako vždy bomba!!!Asi nejvíc jsem byl nadšenej z orientačního závodu, protože ten z těch všech byl prostě pro mě nej! Lidičky opět super, takže krásně strávenej víkend.
Jo a Labrosi? Od kdy takhle bumbáš? takovýho tě neznám

-> darklord: to je právě ono. Ideální je vzít auto někam na kopec nebo malé letiště a tam si s tím hrát. Stroboskopem dolaďovat předstih a zkoušet různé nastavení. Takhle defacto co motor to unikát. Sice strobo vyhodí nějaké číslo, ale otázkou zůstává jaká hodnota je pro daný motor nejlepší.. Právě nemám tabulky s průběhem předstihu pro různé rozdělovače a motory. Musím to někde sehnat. No zkus tomu lehce přidat předstihu a vyzkoušej. Ono taky to třeba může chtít trochu doladit směs
-> Kapřík: ten predstih sme zrejme zbabrali
pac uz to sice neklepe ale chova sa to divne ked to prislapnem na podlahu - hned to vystreli, potom zacne brblat jako keby som vypol zapalko a az potom zacne tahat...
mam podorzenie na podtlakovu regulaciu pac to robi hlavne okolo 2000-2300 ot

mam podorzenie na podtlakovu regulaciu pac to robi hlavne okolo 2000-2300 ot
-> Tomo: mozes hadat :D mam plne auto flasiek od birrelu :D
no co NEPIJANI kto nepil ?

-> MOLSO: to tam muselo dopadnut

-> Kapřík: velmi dobra poznamka 

Nefilmoval někdo prosím jízdy zručnosti? 

-> minno: som chcel prave pisat ze kde je nas ORAVCAN ??? tak dlho ?

-> Peca: super fotky !!!

Tak posádka Vrba - Čokin dorazila v pohodě domů, cesta byla na pohodu bez příslušníků policie, za což jsem velmi rád. Jinak sraz jako vždy super výborně jsem se bavil a opět viděl spoustu pohodových lidiček a kamarádů:)
tak už aj ja som doma, zraz bol fajn, akurát škoda nemilých udalostí na piatkovej ceste na zraz :-( ale čo už, prežil som to :-)
Super sraz, super fotky! +výborná organizace :)
Moc povedený srázek,škoda že sem nemohl být déle
Příště napravím ale musím pochvalit organizaci ktera byla fakt hodně dobrá

Tak jsem doma se super pohárama, ale nemocnej :-( peru do sebe paraleny, antibiotika, ...
Johnydeath: můžeš mi vysvětlit proč jsi na 80% našich fotek?
Ahoj, tak Brno je taky doma.
Labros: jak to, žes snama nikdy nepařil tak jak včera? byls boží....
Kuko: překvapil jsi mě, jsem rád žes dorazil...
Za organizaci jinak děkujem za účast.....
Labros: jak to, žes snama nikdy nepařil tak jak včera? byls boží....
Kuko: překvapil jsi mě, jsem rád žes dorazil...
Za organizaci jinak děkujem za účast.....
-> Peca: Ty dobový fotky sou perfektní.
-> Nitram: to nic nebolo-mne to bohuzial nepomohloa musel som valit jak debil aby som bol v strehu.
P.s. isiel som domov len na alternator,tak ked mi klesli otacky na volnobeh a prestalo dobijat,tak mi to skapalo a zhasli vsetky svetla
P.s. isiel som domov len na alternator,tak ked mi klesli otacky na volnobeh a prestalo dobijat,tak mi to skapalo a zhasli vsetky svetla

-> Peca: luxus foto 

Sraz bezva, ochutnávka - fotky trochu jinak... Díky Danielovi a Julishce za krásný dobový ohozy 

-> tunerlada: hej hej aj tak sa stazovali sa ze som moc dymil .... ale tentokrat som mal spotrebu polovičnú
a medzimesto som si ho valil 160 a vzdy v dedine na nich cakal
btw super foto toto je asi prvy zraz kde na fotkach vyzeram ako clovek

btw super foto toto je asi prvy zraz kde na fotkach vyzeram ako clovek

-> peti: -> TT_daniel: jůů ja se tam vidim

kurníík, bledá závist.. příští rok určo JO a basta
Aj Trenčín hlási šťastný návrat, a tak isto diki za super zraz všetkým zúčastneným....
P.S. diki TT_daniel za turbo nápoj pomohol
P.S. diki TT_daniel za turbo nápoj pomohol

-> MOLSO: a bylo zase nebývalé kouření ?

-> TT_daniel: pěkné fotečky

tak aj trnavaci dosli domo cosi okolo jednej rano cesta isla super medzi senicou a jablonicou pianko 160km/h

Prave som dorazil domov a v motore som objavil nebyvale vykony
poprosim tych co kamerovali moj slalom o zaslanie videa

poprosim tych co kamerovali moj slalom o zaslanie videa

tak uz aj my to mame za sebou, cesta bola dlha ale o to krajsia, zraz tradicne vynikajuci
I my jsme v pořádku dorazili
Sraz jako vždy výborný po všech stránkách. Všem šťastnou cestu domů a dobře dojeďte

Huž jsem taky doma. :o)
taaak konecne doma, konecne vecera :)
inak zraz super, organizacia paradna, ludia do pohodicky a samozrejme auta... ale to si pockam na fotky ;)
inak zraz super, organizacia paradna, ludia do pohodicky a samozrejme auta... ale to si pockam na fotky ;)
tak já ůspěšně dorazil dom,děkuju orginazátorum za super sraz,na srazu byla paradni nálada hlavně orijenťák byl sranda
jen mě teda mrzelo že sem se nedostavil panterem

Takže všech 33 posádek uspěšně absolvovalo orientační závod a jízdu zručnosti a všichni v pořádku dorazily do cíle. Nyní jsme všichni po výborné večeři a věnujeme se bohaté právě probíhajcí tombole. Pak bude následovat vyhlášení výsledků za dnešní den a vyhlášení celkových výsledků Moravsko-Slovenského poháru.
A pak už se bude jen pařit............s DJ Čokinem
A pak už se bude jen pařit............s DJ Čokinem

Takže sraz právě začíná chystá se uvodní projev pana Micka. Jinak do této chvíle se tady sešlo 30 škodovek. Včera proběhla seznamovací akce v duchu dobré zábavy a alkoholu (toho alkoholu bylo více někteří ještě -by neměli řídit- ). Chystají se soutěže v přenášení pneumatik a poznávání dílů, slalom s rezervou. Veškeré aktuality budou průběžně z veřejněny.
-> tunerlada: Ne.