-> 5ko: Financnictvo moze byt celkom fajn. Staci mat na to zaludok, vediet spravne gulat ocami a ukecavat ludi :).
Co uz, ked vychod a najma okresy ako RV su hladove doliny. Najzaujimavejsie na tom je, ze ze aj u vas rastie beverly hills :).
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
košice- 1.zraz skoda.virt
-> 5ko: mam fleka na konstruktera v manexe ale musis byt strojar a vediet SOLID EDGE, ak si trufas dam ti kontakt
uz tu v ke aktivne hladam pracu 2 tyzdne ale zatial nic okrem poistovnictva a podobnych blbosti... tak sa mi zda ze tu je vsetko po znamostiach tak aj ja nejake zhanam 

mne je to v podstate jedno co budem robit len ziadne poistovnictvo a financne poradenstvo a iny dealering, som vsestranny uz som robil vela veci: zasobovanie, v sklade, v obchode, na stavbe, fotograf, grafik, hlavne pocitacovy technik, no a rad by som napriklad aj nieco okolo aut ale aj ine veci

Dedko prdol ako strela chalupka sa rozletela, babka prdla este viac vyleteli na mesiac.
Ta co -> stresman: jake kone ti pribudaju pod kapotof? a-> 5tko: dones auto dones bude dobre a aj pracu si tu najdes ... podla toho co konkretne hladas
. No a kedy sa stretneme sudruhovia

-> 5ko: napis o aky typ praci mas zaujem
ta co? sme tu vseci
uz to s pocasim vizera slubne, mozno uz aj skodovecku vytiahnem do kosic..
BTW: neviete o nejakej praci v ke?

BTW: neviete o nejakej praci v ke?
vam poviem ze stym pribudajucim teplom mi pribudaju kone pod kapotou

cujte co co, cujte sa sa, cujte co cujte sa svete stalo......
halooooo

-> 5ko: No hej to je presne to to . Od tej firmy :) ved tam je aj stranka :) ja som to nenasiel no
inac mi tiez nechce ukazat obrazok

setrim na to
este aj mechanicke zabezpecenie xcem nejake masivne co sa neda prekonat len tak ale to mi spravy fotrik

to je to iste si myslim
videl si uz www.molpir.sk/akcie2005/l
ightlock.htm
ale neviem preco teraz tam niesu obrazky aspon mne ich nezobrazuje
ale neviem preco teraz tam niesu obrazky aspon mne ich nezobrazuje
-> 5ko: Pokial shanas nejaky alarmik tak mam jeden inzerat. tu je foto www.meap.cz/u-geen/.../in
dex.php?id=4&i... ja som nad tym rozmyslal ze by som kupil.
-> Milos: No jo nestretli :) aaaa mne sa uz pomali minaju financie :) co len potom bude

ta fakt sme sa este nestretli :) ja som na virte len treti tyzden, a ja som clenom roznavskeho tuning klubu (tkrv.sk) tam sme sa obcas stretavali a vlete organizujeme tuning party myslim ze bude dvojdnova ale este neviem podrobnosti
ej dobre ste pomenovali to vase vlakno "1 zraz..." to ste sa fakt este nestretli ?

Ako ne vsetkym ale mam par kamosov co si tak privyrabaju ze daco zoberu :)
-> 5ko: Pocuj mas pravdu ani ja neverim dajak tu kosicanom :)
aj tak nieco povymyslam lebo cigani su vsade a teraz idu velmi po skodovkach,zatial je v garazi tam je v bezpeci 

-> kosicane: vcera som dokoncil fusku(liznu z toho nejake prachy na skodu) a tak sa teraz idem venovat svojmu auticku a mozno bude konecne aj stretko

-> 5ko: neboj tu sa skody nekradnu to by si ju musel mat nejak velmi extra dobre spravenu. mne minuli tyzden ukradli tasku z auta.
ale auto tam nechali
dokonca ho aj pekne zatvorili. ale ty chuji mali tak naponahlo ze sa nepozreli do prednej skrinky tam volne lezala 100-vka.
sere ma ta taska nic tam sicae nebolo ale bola nova a nestala 5 Sk a bola od mami.

maggie caka na nejake suprove zabezpecenie lebo akosi neverim kosicanom
nexcem o nu prist

Cav 5tko to je super ze si uz v KE ked tu budes mat svoju MAGGIE to bude este lepsie :) no a potom sa uz nejak zoskupime

no bolo by načase

cavko pepko, uz som v kosicoch ale auticko tu este nemam...ale aj tak by sa trebalo nejak zoskupit

Ta co vychodnare ?

-> stresman: Ok to je v pohode ved nikam sa nikto nenahli.
-> Milos: Hej v strede no ty by slo :) alebo dakde na koci alebo na zaciatku :)
-> All: chlapy sorry ale ja som teraz pracovne zatazeny ze nemam cas ani na svoju zenu a nie este na auto a stretka, mimochodom ma este caka v garazi 120 z ktorej bude 120LS hybrid. mozno do tych 3 tyzdnou bude
potom sa mozeme stretnut
potom sa mozeme stretnut
-> Pepko: no na to pamataj ze mi asi prideme vsetci skor za vama jak vy sa stretnete, uvidis, ale cez leto by sme sa ohli nekde v strede stretnut , co vy na to ?
-> Milos: Ta dojdite budem vas cakat ;)
kua xlapy tak asi mi prideme za vami, sak vy ste 2ja a neviete sa zosynxronizovat
nas je tu jak hadov a ide to, cim to je
, asi vas fakt dojdeme navstivit

-> Mishoooo: OOOO kofola to je moje :)
-> Pepko: sa neondi a dojdi...
pozveme ta na kofolu

-> Mishoooo: Akoze ja by som aj siel do ba na stretko hej ale tak taku cestu merat tam a s5 chapes dnes neje benzin tak akoho kupovali nasi otcovia :)
-> Pepko: ved vydim ze ty jediny vojak v poili sa stale snazis... tak prid dna dake nase streko...
Aj vcera teda dnes sme mali stretko, sice bez aut ale zato do rana...
Proste ked sa stretne dobra partia tak je to super

Aj vcera teda dnes sme mali stretko, sice bez aut ale zato do rana...

-> Mishoooo: ale nooo ved ja by som sa stretol hoc aj teraz hned ale s kym jedine jak ty pises doslovne tak sa mozem zrazit zo stenou dajakou :)
-> 5ko: Ked sa dohodnu?! to pochybujem...
ja mam uz pocit ze vy budete mat zraz ked sa naiozaj niekde zrazite a to doslova... skor sa asi nestretnete

-> 5ko: Okej bude nas aspon viac :)
ked sa nejako dohodnete dajte mi vediet...
cafte kosicaniaaa ja som z roznavy, ale teraz v nedelu idem do ke asi tak na 4 mesiace byvat, ta som za to aby sme sa niekde stretli.zatial necham auticko v garazi v rv ale coskoro si ju donesiem do ke lebo bez nej nevydrziiim

-> Pepko: tak tento vikend urcite nie, mam robotu na cely vikend takze asi ani nevstrcim nohy z domu
tak co kedy sa dame do kopy ? uz mam konecne doma panel na radio takze mam konecne hudbu :)
-> stresman: ak tak malo casu ale stretnut sa stretneme je to len otazka casu

-> BEYER: ta co si, nejak sa nezname dohodnuc, prace vela ale na SKODU malo

tak co lude z vyhodze uz ste sa streli... ?
Ja som sa uz zimne doradoval, odvtedy co sa otcovi zasekava na Opli rucna tak uz ju nemozem zatahovat:( Ale myslim si ze ja som to neznicil:) A Fabiu Combi otacat na rucke nic moc, dajako sa jej nechce:)
-> stresman: Heh no jo radovanky :) dnes som pozeral a auto zasipane pod snehom lebo traktor jak chodil tak sneh z chodnika hrnul na tu stranu jak parkujem a po ceste deto :) a mame tak super suseda ze ked pratal pod branou sneh tak hadzal pekne ku autu
:)
:)