skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
košice- 1.zraz skoda.virt
-> Pepko: no ja to volam zimne RADOVAAAAAAAAANKY

-> stresman: Ta ked mas cas mozes ... No a asi v najblizsej dobe sa asi nestretneme lebo to vyzera na kalamitu

-> Pepko: spravim foto a dam ho sem
-> stresman: Tak to chcem vydiet ... Mozno kupim aj ja

-> Pepko: tak to asi ostava len na nas dvoch ja uz som si instaloval tie BLUE XENON svietia paradne, neviem ci lepsie ale krajsie, iny rozmer
TUNNING

-> Fjoo: neviem o com rozpravas daj mi link alebo vysvetli, sorry
-> Fjoo: No to by bolo najlepsie ... Slnko, teplo ... siroko daleko ani noha len rev motorov

-> Pepko: alebo potom ked bude vonku 30 C
-> stresman: co si to tam pisal o loziskáx??
Tak aj mne sa zdalo ze to tu umrelo a naraz pozriem lepsie a hla
konecne sa niekto ozval .... tak co kedy sa stretneme ja by som navrhol az v tedy ked mi dojde panel na radio ... tak co ?

-> stresman: nejde o kvantitu ale o kvalitu, vobec nevadi ked budete 3, ked ste spravne trafeni tak je to dobre
-> ALL: To ste sa este nestretli??!!!
To by som tam dosiel uz aj ja peso
Furt je vam zima a neviem co este...

a co tym myslis. to klepanie. jasom vymenil silenboky a je ticho
-> stresman: pozri si svoje auto dik
-> Fjoo: neupada ale z kosicanov tu uz chodi asi iba pepko a ja a semtam slwak666 a teraz su momentalne nejak ticho

mrtve, nikto nic?? ax upada to tu
-> mauceu: heh bratu ta ked stresman ma pravdu ... poznam takych co ma naprv feldu ale na skodovku bude kydat ze smejd stary a tak ale ked som so svojou skodoveckou polozil do muky feldu 1,3 Glxi som nechapal :) a ten tiez ne

-> stresman: Tyto nesu taky jeden mal dakedy skodovku peknu spravenu ale ju predal a kupil scirocco a ten druhy ma trabanta taky zeleny ... ved kukni tu www.megapepko.szm.sk/ a tam su
Taky neohovaraju

-> stresman: Ty si tusim fakt -> stresman: aj v skutocnosti. Ved sa stretnite dvaja a je to. Ked su ty ostatny normalny, tak im URCITE nebudete naposmech. A ked ano, tak nikde nie je napisane ze s nimi musite byt. Nemusi vas byt 20. Aj dvaja ludia sa dokazu porozpravat o svojich milacikoch... Vy tusim hladate riesenie ako sa to neda...

-> Pepko: ked tam niekto pride z inymi autami tak nas hned zacnu odsudzovat, ja to poznam, lebo nemame vykon atd.........
-> mauceu: tak jeden mal skodovku ale ju predal a kupil scirocco
-> Pepko: A ja reku iba skodofky, jak mi...

-> stresman: No tam mas ze nizny klatov ...to je super aj ked len dvaja sa stretneme ja som z KVP a dakoho by som aj zohnal hoci nemaju skodovky ale auta maju dobre "spravene"

-> Fjoo:
Oni vedia super tunovat auta

-> stresman: Preco nie... Myslim ze by ste mali o com kecat. A neskor by sme sa mohli vsetci stretnut. Ja osobne v tom nevidim problem. Len sa musite trosku sformovat a niekolko krat stretnut. Takze hrrrr nato.

Stretnite sa napríklad na Luníku 9 a cigosi vám hned aj spravia tuning :-)

-> mauceu: ty nam nejako fandis, asi mas rad vychod.

-> stresman: Kontakty na seba mate, tak si zavolajte. Sa stretnete dvaja, na dalsi krat traja, .... To sa potom rozbehne. Stretnite sa napr. 12.2. (sobota) na nejakom parkovisku. Je to take jednoduche... Staci chciet.

-> Pepko: vsak datum bol znami 28.1.2005, ale v piatok sa nikto neozyval
. sedel som na internete do 21,00 a nic. keby sa niekto ozval potom by som napisal ze kde a o kolkej. PEPKO nabuduce ti asi zavolam

no duro pamatas ako sme zacali my? no ? sak vidis, boli to moje pruziny , dosiel misho a bolo, tiez sme zacinali iba traja a pokracovanie nenexalo na seba dlho cakat, takze xlapy vyhodnarsky smelo do toho, apropo, nemozem tu pisat lebo nestihnem zraz o 18:00 tak frcim

-> mauceu: ... ja som chcel ist strasne aaaaaaale co sam by som siel ??? no
najlepsie bude ked niekto od brucha trepne datum a potom ziadne vyhovaracky

stresman: odpovedal si si sam
ale nie ked nieje vola nemyslim z tvojej strany tak to je potom marne...
mno a ak sa tak divam a hadam nemylim... tak ste tu az 3ja ale na zaciatok staciii tak drzim palcaky 

-> Pepko: Prvy krat sa stretnut je najtazsie (aj ked mi sme to zbuchali pomerne rychlo). Ale potom uz to pojde... Takze ziadne vylihovanie v posteli a šup-šup do aut a ide sa!

tak vam poviem ze my vychodnare sa nevieme nejak stretnut , neviem cim to je.
-> Fjoo: Hej ... ale aj tak ma jedna vec serie ze stale z nekadial prepusta .

-> mauceu: ved trénovaný do mrazu :-)
-> Pepko: Poho ja som tiez asi pred mesiacom, vonku bolo -1C
-> Pepko: Poho ja som tiez asi pred mesiacom, vonku bolo -1C
-> mauceu: Asi hej ja som sa kvoli tomu vykaslal aj na pracu a to piatok a sobotu ... iba som vegetil ... no a dnes v tej kose som opravoval vodnu pumpu
zima jak v rusku mi bola na ruky

-> Milos: Veru tak... Pravdu vravis. Az mi je to divnô.
Akurat neviem co je to "trenovyni".
Ale vazne chlopy... Ja chodim na stretko cca 30 km. A to sa uz stretavame skoro kazdy tyzden.
Kua, mam vam to zorganizovat ?!?

xlapy musite aj ked je kosa to sa nemozete furt vyhovarat, takto nebudete trenovyni a tak lahko sa nestretneme
skoda ....
-> Fjoo: aj u nas taky tak ibaze keby tu nebol kosicky povestny vietor tak by bolo este viac. tak tu mame zaveje.
KOSICANE ta nic nebudze!!!!!!
no ked bude taka zima ako vcera tak na to hadzem BOBEK aj ja.
KOSICANE ta nic nebudze!!!!!!
no ked bude taka zima ako vcera tak na to hadzem BOBEK aj ja.
Ako Vám snezí kolegovia z Ke a okolia?? Mi v Ba máme dnesným rámon kopce snehu :-)
-> stresman: Hej hej jasne ale kde a o kolkej
Vy to natahujete jak male gatky.
Ved 2-3 telefonaty, sadnete do
a
...

ta co kosicane stretneme sa v sobotu abo ne
Clovek mieni, osud meni. Takze sa v KE tak skoro neukazem. Aspon urcite nie v januari a prvy februarovy vikend. Ak budete niekedy robit stretko a ja budem v KE, tak niekomu z Vas zavolam a zistim kde sa nachadzate aby som videl aj dalsich postihnutych :)))
-> PeterP136: mno tak mozme sa dohodnut aj na potom :) a bude zurka

Hehe, ak sa mi bude chciet, t a hlaven sa dohodnete, tak sa mozno pridem 29.1. pozriet na vas :). Budem taky spojovaci clanok medzi ba a ke :)). Sice je pravdepodobnejsie ze 29.1. budem doma, nez v ke, ale sanca tu je. Planoval som tam totiz skocit za brachom (ma feldu), ale trochu sa zmenili ostatne plany, takze z toho asi nic nebude. Ale mozno 5.2. alebo 12.2. sa v ke budem nachadzat.
-> Pepko: Ved sadnete do aut a pojdete zahriat seba aj motor.
Alebo skocte niekam do podniku... Moznosti je vela.

-> slowak666: hej ... ze kto vydrzi dlhsie vonku ked bude tak mrznut jak dnes :)