skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rally Bratislava
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Tak tak ... 

-> Pipo26: servisní zóna u Tesca
tam šli rovnou nakoupit ne?

-> haso: no booze, zadunajci si nemohli pol dna vyvazat zadky kam sa im uraci

-> mau: 

-> haso: Nerozumis tomu. 

-> Pipo26: mna fascinuje ta kopa asfaltu co je tam ako najazd na obrubnik, to tiez vymyslela inteligentna hlava
a nevravim o tom ze vodici museli byt nadsenyyy z toho ze im panonsku cestu zablokuju kvoli nejakym zavodom
ja nejako tomuto neholdujem...
a nevravim o tom ze vodici museli byt nadsenyyy z toho ze im panonsku cestu zablokuju kvoli nejakym zavodom

ja som bol pozret na rychlostnu skusku na pezinskej babe celkom vydarena akcia
Ide niekto pozriet????
Ja tam pojdem hned z rana ... Samozrejme fotak bude tak potom sem dam nejake to foto ...
Ja tam pojdem hned z rana ... Samozrejme fotak bude tak potom sem dam nejake to foto ...
V sobotu 25.7. je Rally Bratislava.
Motoristické podujatie, ktoré odštartujú zajtra o 8.00, má svoje centrum v oblasti Panónskej cesty.
Na štvrté podujatie Mediaracing majstrovstiev Slovenska sa prihlásilo 61 posádok zo Slovenska, Česka, Poľska, Maďarska, Francúzska a Rakúska. Celková trasa meria 379,40 kilometra, z toho rýchlostné skúšky (RS) 101,7 km a spojovacie úseky 277,7 km.
Motoristické podujatie, ktoré odštartujú zajtra o 8.00, má svoje centrum v oblasti Panónskej cesty.
Na štvrté podujatie Mediaracing majstrovstiev Slovenska sa prihlásilo 61 posádok zo Slovenska, Česka, Poľska, Maďarska, Francúzska a Rakúska. Celková trasa meria 379,40 kilometra, z toho rýchlostné skúšky (RS) 101,7 km a spojovacie úseky 277,7 km.