skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Júlova kofolka Ba okolie
-> haso: a v nedelu je 2.8.2009 

-> haso: Jak neviem co neviem
Ja osobne nemozem v sobotu takze ked tak, tak v nedelu ...
... a to chceme dat stretko s diskacom na tej novej slovnaft pumpe v lamaci, je tam paradne posedienie hned vedla parkingu ...

Ja osobne nemozem v sobotu takze ked tak, tak v nedelu ...
... a to chceme dat stretko s diskacom na tej novej slovnaft pumpe v lamaci, je tam paradne posedienie hned vedla parkingu ...

-> JuraRacing: no, ja neviem co budem robit sobotu ale tak ak budem mat cas tak by som aj siel...i ked, neviem netusim co a jak bude
co tak tuto sobotu 1.augusta nekde v Ba miesto uz necham na vas 

-> JuraRacing: keby si dal datum lahsie by sa rozhodovalo...

co tak dat nejake stretko teraz nekedy v najblizsej dobe pipo, disko punk a ostatni
rozmyslal som ze by som isiel zo spirigom v piatok na motokary do ivanky

→EQUS: Ne svieti ale blika, kurnik
.. Budem muset nieco s tym urobit 

-> disco_punk: jj to bol on ale nema zadne ledkove su to klasicke zarovky mam to aj ja tak spravene mali by sme dat nekedy nekde tu v Ba zraz dobre by to vyzeralo 4 podobne rapidy 2 a 2 :) jj bol som dnes na pezinskej pozret 

-> JuraRacing: isiel so mnou..a ja som videl asik toho tvojho kamarata..šedý rapid, MA značky,ledkove zadne svetla,prevarky...a prezmenu som dneska videl zas ja teba na pezinskej babe;)
-> JuraRacing: Hej hej bol som ...
-> Pipo26: Cau vceraj na vecer si nesiel este s nejakym kamaratom na autach cez stupavu? smer Lamac ty si isel na svojej oranzovej garde tusim, lebo mi hovorili kamarati ze ma videli jazdit :) a ja ze ja som bol doma :) a nechceli mi verit ze presne taka garde jak mam ja :) a potom som im hovoril ze ci nemala nahodou ta garde cierne kola a oni ze ano :) a potom si spomenuli ze ja mam biele :) heh
-> EQUS: OK

-> Pipo26: ok tak jak budem mat opieskovane ,tak ti volam...dik
-> EQUS: Jasneeeee, ako som povedal, dones a dam nastriekat ...

-> haso: chcel som aj s kamaratom na rapidach len on ze nejde ze ide robit rapidu ze repasovat a tak tak som nakoniec nesiel ani ja
dufam ze neco bude este taketo pozeram fotky ze to miesto je paradne pod tou kolibou

-> JuraRacing: a co si nedosiel?
-> Pipo26: to prevezenie sa neda opisat slovami
inak bol som u toho chlapika ...ze mi to opieskuje, tak sme sa dohodli snad aj s tím lakýrom mozem rátat?-> Damir:
pśśśt
blinker sviti? ->
BeBe: tiez som rad ze sa ti na kofolke pacilo uz premislam kde dame dalsu-> haso: "felda je vzdy len felda" jaks to mislel?
-> disco_punk: dik za pekne snimky...
No a nezučastnenym mozem len tolko ,ze mozu lutovat.

BeBe: tiez som rad ze sa ti na kofolke pacilo uz premislam kde dame dalsu-> haso: "felda je vzdy len felda" jaks to mislel?

No a nezučastnenym mozem len tolko ,ze mozu lutovat.
-> Nwkt: jj klima co ostrekuje celne sklo

-> Damir: inak, vcera si nevedel najst dobru ziarovku do blikra, dneska som pozeral secky diely co mam v aute a naratal som cez 20 ziaroviek do blinkra

-> haso: klima v šáde

ja som zistil preco mi vcera stale kondenzovala klima pod predne koleso, vypadla tam hadicka
tak som to natahal cele znova...
a este, som dneska uspesne debordelizovat kufor a uz sa tam miestooo:) juchaha

a este, som dneska uspesne debordelizovat kufor a uz sa tam miestooo:) juchaha

→Equs: Inač dnes som cestou z roboty z autobusu videl Tirak a na nom: www.equus.pl/ 

→Pipo26: Nabuduce sa najskor namažem tym smradom proti komarom a esšte ozbrojim Raidom
Ale aj tak stretko stalo za to

Ale aj tak stretko stalo za to

-> Damir: 

No a tak ako ste dopadli s timy komarmy? Vysledok u mna: 25 stipancov 
Tušim si ma komari pomylili s švedskym stolom :X
Kurwy pažrave, lietajuce mini Drakuly :/

Tušim si ma komari pomylili s švedskym stolom :X
Kurwy pažrave, lietajuce mini Drakuly :/
-> MOLSO: schyzofrenia je svina

-> Pipo26 12.07.09 22:09:29: ten hašo je daky duchový
alebo rozdvojena osobnost ? 

-> disco_punk: A ty Jajo, pozeraj do zadu ked cuvas jooooo ! 

Co dodať ..pekne strávené nedelné popoludnie..dufam ze to coskoro zopakneme..dakujem ludom co som im pojedol veci z grilu..kedze som po prichode z chaty nestihal stretko nieto este si nieco nakupit..foto už asik zbytocne pridavat..pridam aspon tie co tu niesu.
Tak uz som doma aj ja .... po ceste ma stiahli do prace ... tak diki pani za stretko,bolo fajn svami pokecat,tesim sa na dalsiu kofolku - komare urcite tiez 

a este ktej spanilke, no taaa bola genialna, celu dobu som sa v aute usmieval ze co si o nas myslia ostatny ucastnici cestnej premavky, ze asi nam totalne zadrbalo
ale bolo to super a pacilo sa mi rychlostne tempo ake dal discopunk, fakt isiel tak ze sa spanilka uzivala a nemusel clovek sa nahanat jak sprosty

tak ja to nejak zosumarizujem z mojho pohladu, bolo to moc moc moc fajn, rad som sa zas stretol s ludmi ktorych som dlhsiu dobu nevidel...velmi rad som spoznal BeBe-ho mily to clovek
skratka uuuplna pohodicka na zraze bola...
nasralo ma to moje auto ze to nechcelo za tepla startovat ked pritom to chytalo za tepla na prvu supu doteraz nechapem co tomu je znova...
tak este by som pohodnotil ze rad som zas pokecal s damirom, a tie zazitky a skratka uz len to ze dakto ma skodovku prihlasenu v chorvatsku a jazdi tam snou je pre mna obdivuhodne. Discopunk ma zmenou toho jeho povozu velmi prekvapil, fakt to vyzera moc super a velmi sa mi paci jak to teraz vyzera
tak dalej BeBe rad som videl jeho skodovku a vravim auto super, clovek super, grilecek super...eqqus to je skratka felicia to sa neda hodnotit nejakou megazmenou felda je vzdy felda
a pipo26 ma potesil tym ze mu to jazdi, snad to vse bude ok...a janove auto uz poznam tam nic nove nieje

nasralo ma to moje auto ze to nechcelo za tepla startovat ked pritom to chytalo za tepla na prvu supu doteraz nechapem co tomu je znova...
tak este by som pohodnotil ze rad som zas pokecal s damirom, a tie zazitky a skratka uz len to ze dakto ma skodovku prihlasenu v chorvatsku a jazdi tam snou je pre mna obdivuhodne. Discopunk ma zmenou toho jeho povozu velmi prekvapil, fakt to vyzera moc super a velmi sa mi paci jak to teraz vyzera

-> Pipo26 12.07.09 22:24:44: jedloooo

-> haso: Jaaaj tak co si nekrical ... ???
Ale equs nech povie ako to ide, a aj zadok driftuje ...

Ale equs nech povie ako to ide, a aj zadok driftuje ...

-> Pipo26: nekedy daco vymyslime, ale to ma este cas najprv musi byt v BA
a nepreviezol si ma

a nepreviezol si ma

-> haso: Nie je problem, budem len rad ...