skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
2.Škoda sraz kemp Vltava u Českého Krumlova
prohledat
52 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 20.05.2009 do 08.08.2009, založil/a škodík - zrušená registrace
Zdravím pánové
Již se prý připravuje sraz na Kempu Vltava na září. Mělo by se to konat v termínu 25. - 27.září...Zkuste dyžtak napsat nějaké zprávy, kdyby náhodou se to s něčím krylo..Mockrát děkuji

ne,ne...fáčko nemám, jsem věrnej zadnímu náhonu.
má své osobité kouzlo

-> Kajik: to jsi ty, s tim druhym Favem co tam bylo? kourovy zadni svetla a na predku neco cerny, jinak bily
Ale kdepak. Já jel se seriovým favoritem akorát s vejfukem. A vůbec není pravda, že všichni jeli s předupanejma motorama....Né všichni jsou splašení za hoňbou za koněma....
-> Kajik: kdepak, zavodit s moji serii ani nahodou, zadokolka je zadokolka a vsichni tam meli tak o minimalne vykonove o pulku motoru navic

Tak ta cesta ze Zátoně a poté sjezd z toho kopce je přímo RZ na rally Krumlov. Akorát oni jedou od Zátoně a ten kopec od skládky jedou dolů. Jestliže jsi tam jel s Fávem, tak by Tě mohla potěšit informace, že se možná kategorie rozšíří i o auta s předním náhonem. Zatím to ale neberte jako směrodatné.Výsledky zatím nejsou na netu, ale v co nejkratším čase by se měli někde objevit.
NEVÍTE NĚKDO kde sou výsledky tech závodu jely sme s modrým rapidem a na netu ty výsledky nemužu najít
-> Kajik: ja myslím že kdyby vyšlo počasí, tak to nemělo chybu... byly tam k vidění zajímavé stroje, dráha do kopce parádní, taky jsem si ji s Fávem předtím sjel
možná by bylo zajímavé časem přidat rally vložku zezhora od té skládky do Zátoně
tam jsem měl plný brejle to projet pomalu

Oceňují, že se našel někdo, kdo výši startovného chápe
Doufám, že tedy i s Vámi budeme mít možnost se v září sejít.

Vím, že o ceně jsem psal hlavně já...z důvodu počasí a učení se jsem se nakonec nepřijel ani podívat, srazu fandím a když je tady vypsáno co všechno startovné obsahuje, tak cenu chápu, ale stačilo by tedy příště napsat co všechno se bude dít... jinak podle fotek vypadá, že to bylo super
-> Kajik: Tak pokud bude v září a nebude mě to s ničím kolidovat, tak se přijedu určitě do vrchu svézt.

Zdravím. Přečetl jsem se tu jak pozitivní, tak negativní věci co se týče tohoto srazu.Co se týče startovného je pravdou, že je trochu vyšší, ale má to své opodstatnění. Kdyby se někdo z Vás pokusil udělat nějaký sraz určitě by neměl v plánu jej dotovat z vlastní kapsy a po zkušenosti z minulého roku bylo stanoveno na takovouto hodnotu. Výše startovného závisí samozřejmě i na Vás...čím víc Vás začne jezdit, tím víc se dá se startovným operovat. Nevím jestli někdo z Vás viděl to množství pohárů, které se udělovalo...zkuste počítat 3poháry do každé divize v závodu do vrchu a divize jsou tři plus jěště junioři čili to už máte 12pohárů...slalom - 3poháry, couvání na tyčku - 3 poháry, nejvzdálenější účastník, nejmladší účastník a další mnohá i kuriozní ocenění... Ve startovném dalé máte zahrnut start závodu a jak už bylo zmíněno i občerstvení které se skládalo z klobásy, špekáčku, česnečky, vepř gril a piva. Co se týče asfaltu po kterém se jede do kopce, je trochu hrubší,ale naprosto rovný ta silnice je pár let postavená, tak zatím nemůže být rozbitá. Ani majitel té vrchařské 130RS neměl proti trati žádné výhrady. I přes nepřízeň počasí se závody vyvedly(alespoň se mazaly výkony:-) )a celkový dojem ze srazu je z mého pohledu vynikající. Myslím si že každý by nejprve měl ocenit práci všech pořadatelů a zejména hlavně práci pana Marchala, že je ochotný a má chuť takovéto srazy pořádat. Doufám, že budeme mít možnost se opět setkat na někdy...snad již někdy v září..
znám majitele tá 1000...
-> RON: Ne,ja tam byl ješte drobet později, a Berlingem
Mohl to bejt Milan136,toho jsem taky potkával cestou tam

-> THOMMY : nejel jsi tam s pickupem? nakyho modryho jsem potkaval po ceste zpatky cca ve tri?
Koukám,že na spanilce jste už z vás nebyl nikdo, to já zas byl jenom tam
Počasí stálo fakt za prd, škoda no...

-> Tuner#2: jel a byl to masakr, trochu mi to pripominalo zabery z Pikes Peak s Audi S1
celou cestu nahorou to hrabalo

má tam možná větší motor jo závodila bylo to krásné

-> škodík: Ano prý už 460HP jak mě tu opravil Vita ze Sudet
KLÁSEK je škodaaudi?
-> škodík: Koukám že byl i Klásek, to jel i ten závod do vrchu?
ty jsi rychlejší než já tvoje fávo mám vyfocený taky zachvilku to bude na rajčeti a na youtube
ron003.rajce.idnes.cz/kem
p_vltava_09 foceno starym fotakem, ktery po prsce umrel... pocasi bohuzel na draka, zavod do vrchu krasna podivana

tak měření laufu tam nebude
prijedu se podivat, auto tam necham nekde stat v kempu, to abych ho umyl 

když to bylo poprvé tak tam bylo přes 30 aut ale byly tam krásný auta 130rs,krásný éro.. ted by tam toho mělo bejt ještě víc tak kdo jede?
velká škoda, že se to kryje s Želiví, jinak bych jel

-> Tuner#2: Povch mi přijde takovej hrubší, ale docela kvalitní - žádná rozbíječka. Na svezení podle mě paráda, leštěnce tam neublížíš, takže příště by Ti to mohlo vyjít abychom Tě viděli v akci 

-> škodík: Nejedu, budem asi kopat přívod na studnu a pokud ne, tak se chci podívat do Kdyně na koráb na závod do vrchu. Škoda že to není o týden déle jinak bych uvažoval.
-> škodík: Na ten Tvůj, na jakej jinej? 
Cituji:
Startovné na celý víkend 450 Kč / 1 vozidlo + 2 členové posádky / každý další 150 Kč
Novější vozy – přihláška po dohodě na tel. čísle 602 408 870
V ceně je zahrnuto: - účast v závodě do vrchu nebo orient. soutěži, kulturní program, sobotní večerní občerstvení
Pokud se chce někdo svést, tak je to super. Otázka je jaký tam bude asfalt

Cituji:
Startovné na celý víkend 450 Kč / 1 vozidlo + 2 členové posádky / každý další 150 Kč
Novější vozy – přihláška po dohodě na tel. čísle 602 408 870
V ceně je zahrnuto: - účast v závodě do vrchu nebo orient. soutěži, kulturní program, sobotní večerní občerstvení
Pokud se chce někdo svést, tak je to super. Otázka je jaký tam bude asfalt
kam jsi koukal odpoledne na ten odkaz?a myslim že na kukačku se nic neplatí a je tam asi měření vejfuku...
-> jerrom: V tom je ten závod do vrchu a nebo orientační závod. To tam bylo napsaný odpoledne, teď jsem to nekoumal.
Je tam 450 za auto (v tom jsou 2 osoby), a další osoba 150. Vstup na kukačku tam není psanej. Jako beru, třeba to bude stát za ty prachy, ale kdyby tam bhylo napsáno co se bude dít, tak to beru, ale tam na tom odkazu není nic
150Kč to je ono?
-> škodík: Nauč se číst
ale vždyt vstup tam neni napsanej nebo špatně vidim?
-> Rapid05: eRkem pojedu, ale nechám ho někde před...nebo se uvidí
-> jerrom: To vlezný mě teda taky celkem zaskočilo, nicméně mít poskládaný svý auto, tak bych to dal. Tak nějak jsem plánovali nahodit na 130 jupíky a přiject to provětrat, ale takhle se asi přivezu spotřebákem... Každopádně je škoda pokud nepojedeš éRem