-> doly120-ten třetí:o): díky za pochvalu
-> Klubko_: jako popravdě sme tam byli všema třema autama - fabkou okouknout situaci, protože jsem myslel, že bude na prd počasí. Pak jsme se Su.techem usoudili, že má smysl skočit pro rápa, i tak se stalo

No a nakonec, protože Rapid nebyl ani umytej, ani dostrojenej, tak jsem si řekl, že ukážu i Octávku, i tak se taky stalo

a absolvovala i spanilku a pohodka, na kruháči sem si za Štikou hvízdnul (ono to vůbec není těžký ty gumy urvat

) a v kopcích jsme trochu brzdili, ale za ten požitek to stálo..třeba když mi paní, kolem které jsme jeli, zaječela do otevřenýho okýnka ´Ta je krááááásnááááááá´ že sem se lekl, až mi změkl..pedál plynu pod nohou
Jinak příště, dorazíte, i vy, ať je nás ještě víc! Atmoška fajn, pohodička!!
-> Ad@m: díky, jak psal Kuba, Octávka je ofiko na máti, o nejnutnější věci se stará otec a já do toho kecám
-> su.tech: Jako to víš, že se nám tam líbilo..co by ne?

Byla pohodička, dobrá organizace a kdyby bylo ještě večer náký posezení s grilem, tak věřím, že by to bylo ještě víc super

Osobně jsem velmi rád a a patří vám s Tomem můj velký dík a podpora za to, že se konečně podařilo uspořádat sraz tady na Moravě a pevně věřím, že tím i zahájit sérii takovýchto srazů, které tady bezesporu chybí (teď už ne

), ale ostatně to víš i ty sám.
Co se záloh týče..kdybychom byli v areálu, tak si myslím, že je to jednoznačné - kdo chce, tak zaplatí zálohu prostě předem. A pokud se někdo rozhodne spontánně, že přijede (čemuž se nevyhneš), tak zaplatí to samý při vjezdu. Nikdy to nebude jednoduchý.. Nabízí se potom i varianta ´uzavřené společnosti´, kdy by nebylo možné ani vjet na parkoviště, bez zaplacení vstupného. Přebytek bych jednoduše věnoval majíteli pozemků do kapsy - tebe nikdo nenažkne z obohacování a majitel nebude ztratnej, jeslti mě rozumíš.
A nebo každej dá 200 na parkovný i při vjezdu na parkáč, výslednej součet účastníků bude 20, na parkovný bude celkoě třeba 2000, tak každej potom dostane 100 zpět - na záčátku úměrně vysoká částka proto, aby jednomu nebylo vraceno a druhej doplácel.. Jestli jsem srozumitelnej *1* (Občas s tím mám problémy *3* )
-> Pajuska: *45* abys neřekla *3*