skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
1. M O R A V S K O S L E Z S K Ý
prohledat
671 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 04.04.2009 do 24.06.2009, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Sraz proběhl a chystá se 2.
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Ad@m: pokud vim, tak ta oktavka je rodicu, ale teda jak tem reeaper jel 2 autama? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo kamaráde.. to máš pravdu
V kufru sem měl nějaké to pitivo
-> Klubko_: Trochu
Si měl na chvíli dojet:)
-> Pajuska: O těch pravých jo?
To sem rád

-> Klubko_: Trochu

-> Pajuska: O těch pravých jo?

-> Klubko_: nj, vítězný kolečko... a z něj se stala "smrtící spirála" 

-> doly120-ten třetí:o) 01.06.09 14:33:48: kdyby se tam bylo přes noc, tak by sis nepamatoval ani kdo seš ty, natož někoho nebo něco dalšího

ovsem ten kruhac ste dobre zasekali 

-> doly120-ten třetí:o): to vis teda o tech pravych
....jj zkusime..a uvidime:-)

-> Reeaper: ta oktávka je tvoje? Super. Ale na fotkách jsem viděl i tvojeho rapida...
Jen vůbec nevím kdo byl # Sajmon

-> Pajuska: Tak tu zkusíme navrhnout su.techovi
Ale tak tet znám zas o pár lidí víc:) třeba už vím kdo je -> Pajuska: ,-> Reeaper:

Ale tak tet znám zas o pár lidí víc:) třeba už vím kdo je -> Pajuska: ,-> Reeaper:

Neví někdo jak se jmenuje ta písnička ve videu ,,po hrazi,, a hraje nějak od 1:33 (už asi dřív)

-> doly120-ten třetí:o): jo taky si myslim...:-), cedulky je docela dobry napad:), alespon ze zacatku nez se vsichni lepe pozname:)
-> Pajuska: Tak štiku sem poznal;) takový vysoký borec v červené škodovce:)
Na příště by to chtělo cedulky z jmenovkama aby se vědělo kdo je kdo
Ale možná kdyby se tam bylo přez noc tak by sme pak asi věděli kdo je kdo
Na příště by to chtělo cedulky z jmenovkama aby se vědělo kdo je kdo

Ale možná kdyby se tam bylo přez noc tak by sme pak asi věděli kdo je kdo

-> doly120-ten třetí:o): nevadi:-) treba priste, ja chci jit urcite, pokud to pujde
....jasne ze sem na virtu..jak jinak:-),mam rada škodovky:), no štiku jsem taky chtěla poznat, ale jaksi nevim kdo to byl:), toz ja jsem take zvlastni individuum:), ale stejne bylo fajn, napr ject v te kolone obklopena skodovkami bylo hezky:)

-> Pajuska: Já nedojel po vlastních:) Rapid nemá pojištění
Ale byl sem asi ten ,,nejmenší,, a zelená mikina:) Ale byl sem tam s kamarádem který měl modrou feldu:)
Ale teda vůbec sem netušil že si i ty na virtu:) No aspon už vím a sem poučen:)
Btw: Taky sem moc lidí nepoznal:) Krom pyromana,štiky,su.techa. A asi všechno:) no ještě pak p@wlose (ale to sem si jen myslel,nebyl sem si jistý:)
A tebe sem nepoznal vůbec

Ale byl sem asi ten ,,nejmenší,, a zelená mikina:) Ale byl sem tam s kamarádem který měl modrou feldu:)

Ale teda vůbec sem netušil že si i ty na virtu:) No aspon už vím a sem poučen:)
Btw: Taky sem moc lidí nepoznal:) Krom pyromana,štiky,su.techa. A asi všechno:) no ještě pak p@wlose (ale to sem si jen myslel,nebyl sem si jistý:)

-> doly120-ten třetí:o): a ty si mel jake auto, ja jsem jaksi byla ztracena,nepoznla ajsem nikoho, jen mi par tvari bylo povedomich

-> Pajuska: Jo tak to už vím
Krásné auto:) Doufám že dorazíte i na další
Tak aspon na další sraz už budu znát zas o jednoho škodovkáře víc

Tak aspon na další sraz už budu znát zas o jednoho škodovkáře víc

doly120-ten třetí:o) 01.06.09 13:58:35 napsal:
→ Pajuska: Hele,sem ani nevěděl že si tam byla
Z jakým autem si tam byla?
ja jsem hodne lidi nepoznala a jelikoz sme stydlin tak moje smula:-) ja jsem byla s Reeaperem s veteranem Octavii
(krasna to jizda)...
→ Pajuska: Hele,sem ani nevěděl že si tam byla

ja jsem hodne lidi nepoznala a jelikoz sme stydlin tak moje smula:-) ja jsem byla s Reeaperem s veteranem Octavii

-> Pajuska: Hele,sem ani nevěděl že si tam byla

Parádní videa:) Jen ste mohli říct a pujčil bych vám foták,a mohli ste to natočit přez fotak
Byla by lepší kvalita:) Ale i tak to není špatné:)
-> Reeaper: jj octávka.. nádherný kousek

-> Reeaper: jj octávka.. nádherný kousek

Super srazík, jsem rád, že jsem se zastavil a rozhodně se těším na další opáčko :-)
Jinak se omlouvám, že jsme se zdejchli dříve, nechtěli jsme jet s Octávkou ve tmě, natož snad v dešti a rose
Jinak se omlouvám, že jsme se zdejchli dříve, nechtěli jsme jet s Octávkou ve tmě, natož snad v dešti a rose

-> tj.tom: hahaha, zadne soukrome eroticke domaci videa nepotrebuji 

-> P@wlos: Ještě tam byly takové ty soukromé erotické domácí videa...ale to jsem hodil jinam (-;
jj Gazelu už jsem párkrát viděl... ale teď si nemůžu vzpomenout přesně kde to bylo... na nějakých srazech určitě
jj Gazelu už jsem párkrát viděl... ale teď si nemůžu vzpomenout přesně kde to bylo... na nějakých srazech určitě
-> tj.tom: super ze tam jsou videa ;-) jsem si ani nevsiml ze tam je i rapak muj :) Jinak nevedel jsem ze to je erko 

-> tj.tom:
su.tech 31.05.09 03:05:30 napsal: ... tak jsme stihli obhlídnout a vyfotit i tento známý klenot… Gazela

su.tech 31.05.09 03:05:30 napsal: ... tak jsme stihli obhlídnout a vyfotit i tento známý klenot… Gazela
a pokud se nepletu tak to zelene nebylo porsche ale předělané Rko a říká se mu myslím Gazella... ale nevím jestli se nepletu...
1. Moravskoslezský škoda sraz 30-31.5.2009
- cesta na kruháč
- kruháč
- směr těšín
- otočka zpět
- cestou necestou
- po hrázi
- dojezd těrlicko
- odjezd do Havířova
- P@wlos rapid
- směr havířov Bludovický kopec, kličkovana
- cesta na kruháč
- kruháč
- směr těšín
- otočka zpět
- cestou necestou
- po hrázi
- dojezd těrlicko
- odjezd do Havířova
- P@wlos rapid
- směr havířov Bludovický kopec, kličkovana
-> tj.tom: kličkování bylo fajn, alespoň jsme zahřáli rovnoměrně pláště

Omlouvám se byl jsem celý den pryč... jdu na ty videa... ať víte co se dělo na kruháči...
BTW: s kličkováním jsem začal myslím ja (-; baví mě to jak cyp (-;
BTW: s kličkováním jsem začal myslím ja (-; baví mě to jak cyp (-;
-> stodvacet: Vidíš.. tvoje auto sem prohlídnul do detailu ale pokecat sem nestihnul:)
Chtěl bych poděkovat za krásný zážitek.Už dlouho jsem se takhle krásně neodreagoval,jen trochu škoda toho počasí.Večer bychom jistě stihli i příjemné posezení o grilu.Věřím že druhý už bude se vším všudy.Tomáši díky!
-> doly120-ten třetí:o): náhoda je blbec a asik to byla na kanárka hodně náročná trasa

-> stika87: mno nas predjizdel v kopecku, ale ne vsechny, ja ho mohl predjet az za dvemi zatackami kdy on predjizdel zbytek spanilky... - hajzl 

-> P@wlos: ten nas predjizdel tam nekde do kopce ne ??? jak byl ten 2 proud
-> P@wlos: no já sem koukal v jeden okamžik že si vystartoval a šel před něj v levotočivý zatáčce do kopečka...o to dovolování ani tak nejde, ale ten prostředníček bych mu zlámal
-> pyroman: taky sjem si ho nevsim :( bych mu ukazal lamakoj jak jezdi GLSo 

-> doly120-ten třetí:o): foto Ondrovi ségry nemám... vezl sem ji domů
-> pyroman: male veci, bylo to TDicko dle cerneho koure z vyfuku, kdyz jsem ho predjel (po tom co predjel nasi kolonku), tak jsem spechajiciho roomstera zbrzdil cca ze 120-130ti na 35km/h, vcelku prudce vcetne vztyceneho prostrednicku a daval jsem si jo bacha aby me nepredjel
Pak jsem ho pustil kdyz jsem telefonoval se su.techem - aspon vi ze si nema dovolovat na starsi kousky 

-> P@wlos: nepochopis takovy lidi stejne tak jak ten na kruhaci. misto toho aby se koukl na poradny auto

-> P@wlos 31.05.09 19:30:58: vědět to za jízdy, tak sme ho mohli vzít do kleští a zpomalit aby nikam nespěchal k*k*t
-> pyroman: Foto nebude? Tys ji někam vez? Nebo ti ji daroval?

-> doly120-ten třetí:o): jj dojel...navíc mi společnost dělala Ondrova sestra, takže se mi jelo krásně
tak pánové a dámy, balíme kufry, měníme auta a pokračujem v cestě na západ

tak pánové a dámy, balíme kufry, měníme auta a pokračujem v cestě na západ
-> su.tech: Tome příště snad dorazím,ted bych stejně nemohl......jako hasiči jsme pořádaly dětský den

-> P@wlos 31.05.09 19:30:58: Cože
Ožádném fakači nic nevím

-> P@wlos: Jo takhle
Už to chápu
Tak tohle bych chtěl vidět taky
To musí být něco

Tak tohle bych chtěl vidět taky

-> stika87: nemel ten zkurv v tom cernem roomunsteru ukazovat fakac moji mlade kdyz Vas tocila... To me trosku vytocilo tak jsem mu ukazal jak ma jezdit skodovka, chudak roomunster nejak nestihal
-> Marcius: mi MTX taky skoro nebrzdiii, ale psssssst, nikomu to nerikej

-> Marcius: mi MTX taky skoro nebrzdiii, ale psssssst, nikomu to nerikej

-> P@wlos: jeste si zapomel na to blikani a krizovani cesty sem a tam pak tvoje honeni s romstrem moje predjizdeni sutechovo predjizdeni na prehrade :D no proste mazec nejveci 

-> doly120-ten třetí:o): jsi me asi nepochopil :) to jedno bile MTX ma zaroven platenou a laminatovou strechu ;-) laminatova se sundava cela jako jeden kus a jak ji sundas, tak muzes pouzivat platenou, ktera je nasroubovana v aute ;-)
-> P@wlos: jeeej
lol, toe parada
takovy situace mam nejradsi
uz se tesim az prijedu za vama priste a budou podobny veci
hlavne aby mi auticko uz brzdilo... doufam, ze uz bude hotovy.

-> P@wlos 31.05.09 19:18:09: Kdyby to byla lepší kvalita,tak bych si to dal na plochu

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Sraz proběhl a chystá se 2.
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík