skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Je tu niekto z okolia Tn?
kolko nas zatial je?prosim poslite zpravu
takže to platí teda? 

pridam sa
Ja asi v sobotu budem v TN, ale neviem ci by som mal cas. Na rapidke by som ale urcite nedosiel 

stale malo ludi, to tam prideme styria ?? :(
kua,ja uz som rozobral auto
predbežne 18 april okolo 12 00 na parkovisku tesco tn.ale zatial nemam info ze by niekto prisiel
-> berkym1: kedy kde a o koľkej? bližšie info?
to all: malý burzozraz v TN.
-> berkym1: mile rad pridem
mno ja povodne som z okolia tn - banovce nad bebravou
-> berkym1: ja! Už sa teším 

tak biele hovna už zliezli, slniečko začína vykúkať, čo takto stretnúť sa na "stretnutí spojenom s burzou" alebo "burze spojenej so stretnutím"?
Navrhujem niektorú sobotu poobede na nejakom veľkom parkovisku (tesco TN ). kto by sa zúčastnil?
Navrhujem niektorú sobotu poobede na nejakom veľkom parkovisku (tesco TN ). kto by sa zúčastnil?
nikto nic?
ja som za,ked bude teplejsie rad vytiahnem mazlika.Zakial nie je rozobrany
-> berkym1: no to je super nápad už len stanoviť termín a snáď niečo z toho bude už sa teším, šak tu z okolia nikoho nepoznám len podľa niku 

-> wangel: bez motora sa jazdit nedalo a na novy neboli prachy, tak sa auto muselo odstavit
-> berkym1: urcite, ale teraz nie.....vonku je 20 cm bielych hovien
-> Yogi55: zradca

-> berkym1: ak sa nieco zorganizuje, daj vediet. sice uz nemam svoju staru skdu, ale ak ma pustite aj na novej fabii, tak sa mile rad pridem pozriet
-> Stepix 21.02.09 11:27:10: johoho, človek sa stale uči.dik a sorry
přesunuto.
lenost, lenost, lenost, hloupost a zase lenost.... blbá sekce a ještě blbější dotaz
skoda-virt.cz/cz/.../sezn am-cz-sk-podle-region?file name=s...
netrvalo mi to ani půl minuty
skoda-virt.cz/cz/.../sezn am-cz-sk-podle-region?file name=s...
netrvalo mi to ani půl minuty

ak ano, čo takto zorganizovať zraz, alebo aspoň zrazík škodovkárov(najlepšie kilečkárov a embečkárov...)
predsa len, na Hundertgang je ďaleko...
predsa len, na Hundertgang je ďaleko...