skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy 2009
slušnej kus.... vzadu 15ky, vepředu 13ky ale když v tom má to turbo z avie tak se to dá pochopit

taky přihodim pár fotek.
tady nějaké stréc se stodvacítkou...
tady nějaké stréc se stodvacítkou...

Jo taky musim říct že Doksy dopadli dobře .... . sjelo se tam dost hezkejch aut takže bylo co obdivovat.

-> Kaprof-Los Koramos: nemáš tolik chlastat

Ták ted sem dorazil domu akce jakož tradičně paráda ani tech patnacti stovek v prdeli nelituju

-> myschaak AZNP K.Hora 23.05.09 21:01:15: Jo ty jsem potkal cestou z Panenskeho Tynce. :) Teda asi.. :)) Nezahlidnul jsem SPZ. :)
-> myschaak AZNP K.Hora 23.05.09 20:45:17: Akra na tech emkovejch napravach mu to slusi :) Cipak to je? To se mi i libi - jeste 5q, 4oko a je to supr :)
-> myschaak AZNP K.Hora 23.05.09 20:59:54: Zrala na RATstyle
-> myschaak AZNP K.Hora 23.05.09 20:53:33: Copa ten hajzlpapir natazenej kolem?

-> myschaak AZNP K.Hora 23.05.09 20:53:33: Copa ten hajzlpapir natazenej kolem?

-> myschaak AZNP K.Hora 23.05.09 20:58:14: ale kde že alkoholici.... to byl výzkum dopadu píva na jedince poté co si v altánu dal večer kuře nejmenovaného složení 

tady ten klub pacientů....zřejmě alkoholici dle odpadků pod autem

tu jeden strejc co si taky jednou sednul do praváka

ale co bych to tady zasíral,, kdo tam byl viděl sám,, a kdo ne,, at příště přijede 

-> Mr_Kubas: pěkné škůdky ano,ale viděl jsem tam i pěkné slátaniny
oplastované kraviny a štětkolaky
asi za to může ta ekodan,že zmizely ty absolutní vraky...

oplastované kraviny a štětkolaky

asi za to může ta ekodan,že zmizely ty absolutní vraky...
-> maca: Dnešní Doksy disponovali nádherným vozovym parkem, líbilo se mi tam dost vozů, jednym slovem NÁDHERA
Nevim jestli se mi to zdá, ale časem se to jenom zlepšuje, jsou tam čím dál tím lepší a lepší skvosty
Samozřejmě tam bylo i pár zajímavejch kousků, ale i tak jako sraz za jedna