skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
cerne paraboly emko
-> ondie: kryz to praveze obrezes tou flexou tak se dostanes k tomu tmelu a pak uz snadno odriznes ten tmel
mě to taky drželo jak svině...takže postup viz Bagr

jo a tohle tema je prispevek k tomuhle tematu: skoda-virt.cz/cz/.../4682
-predni-svetla-s-cernymi-v
nitrky
-> Honza M: barva byla matna, co dum dal
-> U-Geen: na odrezani toho plastu tak, abys mohl pak rozrezat nozem ten tmel a sklo ti bezpecne odpadlo od toho plastu. Je to prave popsany ve clankach, tohle je doplnujici informace.¨
-> Nwkt: me to praveze drzelo
-> Urbi: tmel byl co dum dal, nejakej univerzalni a dal sem to proste tak jak by to asi mohlo spravne byt, protoze kdyz je kolem toho ten ramecek, tak je tam stejne vule a pak sem to prelepil izolepou, aby se to nehlo a ulozil na vhodne misto, aby mi do toho nikdo nedrbnul nez to uschne
-> U-Geen: na odrezani toho plastu tak, abys mohl pak rozrezat nozem ten tmel a sklo ti bezpecne odpadlo od toho plastu. Je to prave popsany ve clankach, tohle je doplnujici informace.¨
-> Nwkt: me to praveze drzelo
-> Urbi: tmel byl co dum dal, nejakej univerzalni a dal sem to proste tak jak by to asi mohlo spravne byt, protoze kdyz je kolem toho ten ramecek, tak je tam stejne vule a pak sem to prelepil izolepou, aby se to nehlo a ulozil na vhodne misto, aby mi do toho nikdo nedrbnul nez to uschne

-> Power of Bass: pro tebe obrázek, samozřejmě i pro všechny
to okolo světla, toho si až moc nevšímejte to je jen rezavý krtek co dělá rezince na povrch

-> Power of Bass: skoda-virt.cz/cz/.../8671
0
nemáte to někdo nafocené,abyhc měl taky trochu představu jak to světlo pak v realu vypadá? 

Ty woe rez flexou..na co rezat..to sklo jde normalne dat pryc..sice nekdy to drzi jak svin ale da se..
Jelikož sem destrukční mužíček tak sem k tomu abych měl dvě tmavý světla zlikvidoval dva páry:D Jeden posloužil jako dárce parabol (rozmlátil sem skla na sračku a pak to očistil) a druhej pro změnu jako dárce skel:D Mno a pak z toho vznikli jedny krásně tmavý světýlka který stejně půjdou do světa páč a jelikož se bude konat dvouoko

-> Klubko_: Jak pak zajistíš přesně stejnou polohu skla když ho tam dáváš zpátky a jaký tmel na to dáš ? Protože to co tam je drží jak k....
-> Klubko_: Wtf, normálně to sklo vyloupneš, mě upadlo samo 

na co ta flexa?
a jakou barvou to natíráš? Černej základ - mat ?