skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
-> suri: kup váhu a nic ti nebrání v tom je odlehčit a vyleštit :o) já už jen čekám než mi přijde poslední kousek

-> FORM: u vas v CR su to len blbosti lenze u nas je to poklad
-> FORM: no okrem cepov hornych ramien je to komplet na napravu srobky podlozky pridu coskoro a ojnice boli zadara
-> suri: No co, pár drobností... však toho není ani jedna planá krabice
. Jinak na ty ojnice bacha, já kvůli tomu kupoval dráž ale mám jistě stejnou sadu.

-> Matthes130 - registrace zatim v provozu: no plastove som mohol kupit len som uz nemal love a potom ich uz nemali ale na tych par zavodov vydrzia
-> suri: Pekne, jen ty kostky hlinikovy do zadnich ramen na serizeni sbihavosti bych nikam nedaval, zlaty plastovy 

-> m8rinek: podla coho to usudzujes ze su na nich bodky zltej aj modrej farby??? lebo tych bodiek je tam dost aj na niektorej ojnici 2
-> Maxx: este to to bolo zhanania
-> Syny: mozno ojnice ale este neviem-> m8rinek: maly byt do zavodneho motoru odlahcene a vyvazene na 1gr dal by som ich vylestit aj vyvazit.ale dik za radu
1/ 609,9 bez jedné ojniční matky s matkou 617,1
2/609,5
3/615
takže asi takhle jsou na tom nové ojnice stejné váhové kategorie, původně z jedné sady (označené 1,2,3) čtvrtý kus sháním, váhu jsem si kvuli podobnému vážení zakoupil s přesností na 0,1g, třeba nové písty s kroužkama 110ls od KS mají rozdíly o 2g
2/609,5
3/615
takže asi takhle jsou na tom nové ojnice stejné váhové kategorie, původně z jedné sady (označené 1,2,3) čtvrtý kus sháním, váhu jsem si kvuli podobnému vážení zakoupil s přesností na 0,1g, třeba nové písty s kroužkama 110ls od KS mají rozdíly o 2g
-> m8rinek: do Mototechny s přesnou váhou-by zírali,ale srejná váha ojnic je duležitá
-> Syny: to pochybuju
ale za optani nic nedas to je pravda 

-> suri: ty ojnice jsou ruzny vahovy kategorie...to chce koupit poradnou vahu 

-> suri: z toho je neco na prodej?
-> pinokio110: nie
-> suri: Vykoupil jsi zbytky zásob?Slušná práce.
-> suri: jj

-> gabo00000: a mas co?
...kurnik a ze ti nemam co zavidiet

-> suri: detaily nemusis
..vidim vsetko

-> suri: uz tam vidno tvoje zasoby

uz len pizadie tych pakien je brutus