skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
To Luky
fotka samolepky Heigo. Sice to sem nepatří, ale někam to uploadovat musím 

-> Luky.: už jsem psal do bugu, taky mi to nejde
-> MATTESS: nevypadá :(
Vypadá to stejně jako při prohlížení, jen můžu přidávat další fotky nebo text ke galerii jako takové. Zkusím jiný počítač nebo prohlížeč
Vypadá to stejně jako při prohlížení, jen můžu přidávat další fotky nebo text ke galerii jako takové. Zkusím jiný počítač nebo prohlížeč
Mod editace - vypadá to takhle u Tebe? Tak se dá pod fotky popisovat a přesouvat fotky
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Na jakej 30tkce
Tam je normalni pade :) Tam sem jel tak 60, to holt Luky jel jako vzorny ridic 27km/h a zdalo se mu ze jedu moc rychle 

-> Syny: Ale na 30-ce. 

-> Syny: Vrahu :)
-> Luky.: Tyvoe jel jsem asi 60 

A heléé, téma O nás bez nás
Jak už jsem psal jinde - všim jsem si tě na poslední chvíli, protože jsi letěl jako H O V A D O O O O

Jak už jsem psal jinde - všim jsem si tě na poslední chvíli, protože jsi letěl jako H O V A D O O O O

-> Syny:

-> vhml: Ale vsim, ale jednou si telefonoval pres celej trolejbus a podruhy si mel dulezity rozhovor s nakou slecnou, tak sem nechtel ani jednou rusit... 

-> Syny: zato ty sis me me vcera nevsimnul ani v jednom ze dvou spolecnejch trolejbusua pres celej se mi hulakat nechtelo :-D
Cestou do Olympie i zpátky. A v olympii jsem potkal toho Lukyho :-D
Cestou do Olympie i zpátky. A v olympii jsem potkal toho Lukyho :-D
-> Hurdis:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já byl nalákán na koupi toho sklípkana. Až při lepším světle jsem zjistil, že jsem byl sprostě napálen a ošálen porostem na hrudi.
-> Hurdis: A ty jsi tam dělal co? 

-> Hurdis: Vy nás ale zásobujete pane Karfík. :o)))
-> Hurdis:

-> Luky: Pozveš Synyho do vinárny a pak si ho nevšímáš?
Ani poznávací znamení jako sandály ke kolenům, růžový slunečník Pilsner Urquell, živý sklípkan na síťovaném tričku a vyboulené oteplováky Tě neupoutaly?

Ani poznávací znamení jako sandály ke kolenům, růžový slunečník Pilsner Urquell, živý sklípkan na síťovaném tričku a vyboulené oteplováky Tě neupoutaly?
Poznal si me u ty vinarny v Plzenci dneska (nekdy kolem 4 odpoledne) nebo ne? :) Sem na tebe bliknul, ale nevim jestli ses mi vsim :)