skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pre Pražákov - nocľah
-> VeTeV: jo tam to z kopce dotlačím:-)
:)
-> minno: viz zde - skoda-virt.cz/cz/.../1361
84-prazsky-ceskoslovensky-
srazik-26-8?gotopost=2...
nechám to na ostatních zda-li se přidají, ale já se již těším
nechám to na ostatních zda-li se přidají, ale já se již těším

Takže:
stretko by sme mohli spraviť niekedy v štvrtok 26.8. v podvečerných hodinách (17:00 - 18:00) niekde v mieste, ako budeme ubytovaní (viď. link www.vscht-suz.cz/cze/.../ ).
stretko by sme mohli spraviť niekedy v štvrtok 26.8. v podvečerných hodinách (17:00 - 18:00) niekde v mieste, ako budeme ubytovaní (viď. link www.vscht-suz.cz/cze/.../ ).
-> VeTeV: viď. sz.
-> minno: je to ma kousek od prace - bychom se mohli stretnut :-)) ze bych vzal karkuli na vylet? :-)) a mphl by i David. vytahnout 130 - malej sraz u koleji :-))
-> David.: snad to pujde jinudy nebo budou malý.... 

-> tunerlada: Petr? Bydlel kousek pod Opatovem?
-> tunerlada: neznám
Pavel P.. 23.08.10 19:34:06 napsal: → minno: na Chodov nejezdi tam padaj velký kroupy
no mají zase prý přijít nějaký ale tak 2x na stejný místo...to snad ne

no mají zase prý přijít nějaký ale tak 2x na stejný místo...to snad ne
-> minno: Že by jsme v místě ubytování podnikly pražskej mini sraz- či spíš setkání vozů Škoda z výroby AZNP ??

-> David.: jéé další chodovák :D neznáš Tošnerovi ?-> minno: sakra na koleje mě nenapadlo se podívat lepší a levnější

-> minno: bude ako janicek a marenka ... bude nehavat za sebov drobky (rohliky)

P:S ospravedlnujem sa ak som to zle napisal ...

P:S ospravedlnujem sa ak som to zle napisal ...
-> David29: budem v strehu :)
-> minno: Já sem všude kamaráde, to si nevybereš 

-> David29: tam bývaš alebo jazdievaš ty? to si budem pamätať, tam sa ani nepriblížim :D
-> Pavel P..: At jede do Strašnic, viď?

-> Pavel P..: veľkoplošná plachta na zakrytie auta je už v kufri :)
-> minno: na Chodov nejezdi tam padaj velký kroupy

-> David.: no prosím, tak sa tam všetci stretneme a bude :)
-> minno: chodov, to je u nás

-> VeTeV: ak sadule má byť škodovka, tak áno, škodovkou :) neviem, ja som v týchto končinách nikdy nebol, takže netuším, kde je chodov - sazava.
Ubytovaní budeme sem:
www.vscht-suz.cz/cze/ubyt ovani
Teba by sme tiež mohli prísť pozrieť, je to niekde cestou? Pôjdeme smer Mladá Boleslav - Praha.
Ubytovaní budeme sem:
www.vscht-suz.cz/cze/ubyt ovani
Teba by sme tiež mohli prísť pozrieť, je to niekde cestou? Pôjdeme smer Mladá Boleslav - Praha.
-> VeTeV: saduli - skodovkou ?
hej ide

-> minno: neni to nekde na chodove - sazava?
a asi nejedes saduli nebo jo?
a asi nejedes saduli nebo jo?
-> tunerlada: ubytko už máme zarezervované na nejakom intráku VŠ chemická, 300 kč / osoba / noc.
-> FORM: -> Pavel P..: ja ešte sám neviem ako a kedy kde budem :) ale na isto by som mal byť v prahe v stredu-piatok tento týždeň, ale ako mi to presne bude vychádzať, to neviem.... Keď tak ešte zajtra napíšem, to už budem vedieť viac a dohodli by sme sa.....
-> FORM: -> Pavel P..: ja ešte sám neviem ako a kedy kde budem :) ale na isto by som mal byť v prahe v stredu-piatok tento týždeň, ale ako mi to presne bude vychádzať, to neviem.... Keď tak ešte zajtra napíšem, to už budem vedieť viac a dohodli by sme sa.....
-> minno: my byli teď z přítelkyní na víkend v Praze,měli jsme pronajatý pokoj v ubytovně v Dejvicích vyšlo nás to na den (noc) 500kč ,¨na pokojich bylo i umyvadlo a vybavení ušlo,jen ten dům byl takovej nějakej jinak to ušlo. www.firmy.cz/detail/65586
2-dakura-ubytovna-dejvice-
praha-bubenec.html
-> minno: Pokud nepotřebuješ do nobl podniku, mohli bychom se sejít v pivním stanu naproti stanici metra Strašnická, jedná se o ulici V Olšinách. Který den by se ti to hodilo?
-> FORM: taková návštěva až z dálného východu je vítána

-> minno: -> Pavel P..: Výborný nápad, uděláme nějaký sraz, spřátelení cizinci jsou vítáni :-))
-> Pavel P..: dobre
Ale musel by si mi dať presnú adresu....

-> minno: přijď na pívo do Strašnic...

V stredu 25.8. do piatku 27.8. budeme v Prahe na škodovke, koho z vás prídem pozrieť? :-)
-> Jumbo: Nebylo to náhodou v Podolí, kousek od Kavčích hor? Tam vím že to takto funguje. 

-> minno: On se Větéfka vymlouvá, protože by rád vklouznul k tobě pod peřinku, ale nemá čas, tak řekne raději, že to nejde. 

-> Jumbo: aha, no vidíš, to je celkom dobrý nápad
no ale nechávam to tu otvorené, keby sa predsa len niekto našiel :)
no ale nechávam to tu otvorené, keby sa predsa len niekto našiel :)
-> Jumbo: Presne tak - Plzen to ma taky tak 

-> minno: Já v Praze nocoval na kolejích od Vysokých škol, nevím kde přesně, ale dá se to najít, v létě to mají normálně na pronájem a není to ani zas tka drahé. Odkaz nemám, ale myslím že google to najde...
skoda ze moc v ty praze nejsem - bych te nastrcil do sveho meziskladu v praze u nasich :-))
Ahojte, chystám sa zorganizovať taký nejaký výlet škodovkou do Prahy, chcem aj rodičov vytiahnúť konečne niekde von, lebo nikde nechodia.
No a potreboval by som zabezpečiť nejaký ten nocľah - šli by sme tam tak na 2 dni, a jednu noc by sme potrebovali niekde prespať. Našla by sa medzi tunajšimi pražákmi nejaká duša, s ktorou by sa dalo samozrejme za nejaký rozumný poplatok dohodnúť? Prespanie na nejakej chate, alebo tak. Jedna noc, tri osoby, aktuálne to bude tak približne do mesiaca....
No a potreboval by som zabezpečiť nejaký ten nocľah - šli by sme tam tak na 2 dni, a jednu noc by sme potrebovali niekde prespať. Našla by sa medzi tunajšimi pražákmi nejaká duša, s ktorou by sa dalo samozrejme za nejaký rozumný poplatok dohodnúť? Prespanie na nejakej chate, alebo tak. Jedna noc, tri osoby, aktuálne to bude tak približne do mesiaca....