ty pičo.... co to je kurva za šifry?
Můj styl
Moje motto: jSEm KřEsTaNkA V řImSkoKaToLiCkE CiRkVe A jSeM zAtO RaDa Ze JsEm PoZnaLa NoVe LiDi
Životní cíl: MyT šTaStNy žIvOt hOdNe dĚtI a HoDnEhO MaNžElA
Co nesnáším: LeŽ a PoDrAzY ZáVIsT vYdIraNi a NaMyŠlEnY LiDi Co Si O SoBě mySlEj Že JsOU LePšI aLe nEjSoU jSou NuLi a NeSnAšIm VeJcE a NeSnÁšIm LeZbY A zLaToKOpKy a kUrVy
Co miluji: vSeChNy NoVE LiDiCkY kTeRE JsEm TeD pOzNaLa tEt V kOsTeLe MaM vaS VšEcI MoC rÁdDdDaAaAaA mUcK
Oblíbená muzika: HiP hOp BeYoNcE sEaN PaUl XiNdX KaReL KrIl LaDy GaGa EmInEm a Dj TiEsTo A dAlŠí
Oblíbené jídlo: KuŘe SvIčKoVa KoPrOvKa MlÍkOvá PoLéVkA PlnĚnÁ PaPrIkA LeČo DrŽkOvÁ pOlÉvKa uZeNý KnEdLíK zElÍ čOčKu KrUpIcOvOu KaŠi BrAmBoRoVoU KaŠi ŘízKy KaRbAnÁtKy FlÍčKy FrAncOuZkÉ BrAmBoRy BrAmBUrKy ČoKoLáDu NaNuKáČ NuTeLu TaTrAnKy MaRgOtKU KoFiLu ŽuŽu MeDvÍdKy AtD
Oblíbené pití: CoCa CoLa kOfOlA 7aP MiRiNdA A dAlŠí
Oblíbený film: RyChLe a zBěSiLe ToKyJsKa JíZdA ReBeLoVÉ SaXaNa NÁvRaT OžIvLíCH MrTvOl mUj SoUsEd ZaByJáK jÁdRo 28 DnI PoTé TeXaSkÝ MaSaKr MoToRoVou PiLoU ČeRnÉ VáNoCe SlUnCe SeNo,2,3 KaMeNÁk,1,2,3 RaFtÁcI RoMáN PrO ŽeNy a DaLšÍ
Oblíbená kniha: kNiZkA o SexU aMoMeNtAlNe BIBly
Oblíbené oblečení: vŠe vČeM Je Mi DoBřE A Co Je HeZké
Oblíbené místo: NeKmÍř ZáMeK PlZeN PrAhA ŠtÁhLaVy ŠtÁhLaVyCe StRaHoV CeBiV DoMa v pPoStElI V KoStElE vEnkU V PřÍrOdĚ Dá Se TaM tOtIž DěLaT cOkOlIv
Moje budoucnost: vYm VyUčIt se a MyT vLAsTni REsTaUrAcI
Ideální partner/ka: HoDneJ uPřÍmNeJ MyLeJ
Oblíbená barva: azurová, bílá, černá, červená, fialová, hnědá, modrá, oranžová, purpurová, růžová, stříbrná, zelená, zlatá, žlutá