skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
cire predne skla
prohledat
34 příspěvků (zobrazeno 1 až 34) od 09.08.2011 do 28.08.2011, založil/a proGressive
-> Johannes: Samozřejmě ironie.
-> stepan:
Pokud tohle myslíš vážně, tak dovol, abych tě nazval dámským přirozením.
Jestli je to v ironii, tak samozřejmě souhlasím. Žádnému z tuzerů nemůžou sahat všichni ubozí konstruktéři ani po kotníky. Oni přece vědí ze všech nejlíp, jak má auto vypadat. A jediní tuzeři dokážou jít fyzice navzdory.
Pokud tohle myslíš vážně, tak dovol, abych tě nazval dámským přirozením.
Jestli je to v ironii, tak samozřejmě souhlasím. Žádnému z tuzerů nemůžou sahat všichni ubozí konstruktéři ani po kotníky. Oni přece vědí ze všech nejlíp, jak má auto vypadat. A jediní tuzeři dokážou jít fyzice navzdory.
-> Johannes: Určitě víc než mi všichni dohromady. Mimochodem ty inženýři ve škodovce sou ale hovada když to sklo udělali vroubkovaný, je to drahý, dalo to spoustu práce, vypadá to hůř a svítí to stejně. :D
-> skodovak:
Ty toho zřejmě o fyzice a jejích zákonech moc vědět nebudeš, že?
Ty toho zřejmě o fyzice a jejích zákonech moc vědět nebudeš, že?
-> skodovak: Ano, otázka zněla kde je koupit, odpověď je hned v první reakci od castrola.
-> skodovak: skus to odfotit ako to svieti

Edit 50: nálepku si dej kam chceš...
-> skodovak: Kdybych se rozčiloval, tak to vypadá jinak :-D
Edit: K fotce- samojebku Hella ti nalepím klidně i na 40 let starý Pal :-D
Edit: K fotce- samojebku Hella ti nalepím klidně i na 40 let starý Pal :-D
nerozčiluj se prdne ti cévka a budeš tahat nohu..
pindejte si tady co chcete mě je to jedno
já to nemám do deního tak to neřešim
JINAK OTÁZKA ZNĚLA KDE JE SEHNAT NE KOHO TO JEBE V HLAVĚ ! nicméně to je tady normál že
pindejte si tady co chcete mě je to jedno

JINAK OTÁZKA ZNĚLA KDE JE SEHNAT NE KOHO TO JEBE V HLAVĚ ! nicméně to je tady normál že
-> skodovak: kdybys měl přehled, tak vidíš, že ta parabola je jinak tvarovaná než pro vroubkatý sklo:-) Já nereju, jen komunikuju a dávám důvody proč bych osobně nešel do čirýho skla na normální parabolu:-) Jo je to pěkný, ale šel bych pouze do světla co už je čirý od výroby a je pro to zkonstruovaná parabola:-)
-> skodovak: Kdybys měl přehled, bude Ti jasný, že k tomu čirýmu sklu je vevnitř vroubkovaná parabola, aby světlo rozptýlila tak jak má.
mě ale nenase*ete tohle rypáctví už tady totiž vubec neřešim..
jinak kdybys měl přehled víš že i známá hella dělá přídaváky s čirým sklem,takže neni problém..
jinak kdybys měl přehled víš že i známá hella dělá přídaváky s čirým sklem,takže neni problém..
-> skodovak: Škoda že nejdou sehnat čirý skla i na ty 4 přídavný dálkový, viď?
-> Bagrr- máma mele Emu: no asi to budu muset vyfotit nebo nevim,rozhodně nepopírám že to je jako se sklem,to zas nejsem dement..
Každopádně neřešim tmu to auto zná téměř jen z garáže,a když tak si s tim vystačim a to je pro mě důležitý..ostatní de mimo mě..
Každopádně neřešim tmu to auto zná téměř jen z garáže,a když tak si s tim vystačim a to je pro mě důležitý..ostatní de mimo mě..
-> skodovak: Tak vzhledem k tomu že jsem jezdil s autem dva dny bez skla, protože nebylo hned nový, vím jak to svítí se sklem a bez něj:-) Bez něj je světlo jak z baterky, žádný směřování, víc světla a všude okolo jen ne tam kde ho potřebuješ:-)
-> Tomaso435: mám to tři roky neměl jsem jedinej problém já ani protijedoucí,kteří by jistě upozornily..zkoušel jsem s kamarádem auto míjet proti a nic na fabii nemám,je taky třeba to trochu jinak poštelovat..
a jak řikám,auto už jezdí za světla a 2x za rok
a jak řikám,auto už jezdí za světla a 2x za rok
-> kamikaze: mám se s tebe asi zbláznit ne? sem naprosto chladnej...
až to bude na denní ježdění tak o tom možná začnu přemejšlet.. nehledě na to že vidět od toho je taky i v dešti,pokud jsi to na autě neměl tak tady nedávej falešný moudra..
až to bude na denní ježdění tak o tom možná začnu přemejšlet.. nehledě na to že vidět od toho je taky i v dešti,pokud jsi to na autě neměl tak tady nedávej falešný moudra..
-> skodovak 27.08.11 18:49:27: no když skrze sklo vidíš tu prabolu a v ní ten stínící vehement, nehledě na to že od světel neuvidíš nic a tebe uvidí všichni pač jim vudeš svítit do xischtu, to hezky nebude :-D
-> kamikaze: máme doma cca 60 králíků a srandu si z toho teda nedělaj

-> skodovak: No pokud tam máš H4 tak nejen blb...
To sklo není vroubkovaný jen pro srandu králíkům
To sklo není vroubkovaný jen pro srandu králíkům
no dobrý takže sem asi blb že chci mít hezčí světla..
-> exwrcteam: no ked mas bixenon tak ano ale na ziarovku je to nahovno
ja je mam na bixenonech a celkem se mi zdaj ty plexy ok:)
-> stepan: Svým způsobem máš pravdu, na lidský blbosti se vydělává nejlíp. Průšvih ale je v tom, že blb, který si takovouhle pitomost pořídí, obtěžuje a ohrožuje svoje okolí.
-> Johannes: Proč toho co to prodává? Jako výrobce by mě zajímalo jen jestli vydělám, a když by se našel blb co by to koupil, dělal bych je klidně z černýho plastu.
-> proGressive: Hlavně se s tím pak nezapomeň pochlubit na STK. Docela určitě na sobě budou mít schvalovací značku. Toho kdo nabízí čirá skla na stodvacítkové světlomety patří nakopat někam.... A toho kdo si je koupí a namontuje taky.
-> proGressive: Dej světla z fábky
-> Nwkt: to mi odlahlo 

-> castrol: Se už asi naštěstí nedělají
v tuzing shope
caute potreboval by som poradit na akej stranke by som vedel zohnat cire predne skla na skodovku uz dlho to zhanam ale zatial marne