skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Čirý blinkr origo Pal š100-120
-> Pavel P.: v katalogu na 110R (tusim ze model 72-73) jsou tridene zadni kryty podle zabarveni blinkru.zkratka zadni lampa s oranzovym blikacem me svoje katalogove cislo a zadni lampa s bilym blikacem taky.jednou jsem to cetl na erkarskych strankach.o prednim se tam nemluvilo,ale verim ze k bilym zadnim davali i predni bile.myslim ze cesta povede tudy protoze tohle je opravdu original CSSR
-> Bobesh: jo :-) máznul sem to sám,protože ste byli rychlejší a přišli na to dřív než já si stačil tipnout... a měl to být černej vtip no
-> Honza M: Právě že ne,vrátivší se móda bílých směrovek začla až o pár let později. Ani bych si na tohle nevzpoměl,kdyby to sem Pavel P. nehodil.
-> Bobesh: jsi to měl dát jako blinkr a byl by jsi hyber tuningář
Akorát nevím jestli se v té době dala sehnat oranžová žárovka

-> Bobesh: u mě zustane pouze jako dekorace do sklepa.. druhej těžko seženu, navíc bych ho stejně neměl na co dát.

-> Honza M: Musí ti stačit moje čestný prohlášení. Jednou jsem to doloval z vraku jakožto pubertální jinoch,právě mě po demontáži udivilo,cože to mám v ruce,ovšem to bylo tak okolo sametový revoluce. Protože v té době bylo slovo tuning vidět jen na ladícím knoflíku radiopřijímače,skončilo toto světlo neslavně jako osvětlení kufru u strýcovy hundrtice,svítilo ovšem znamenitě.
Ty vole přesně osvětlení schodů mě napadlo, ale radši sem to tam nepsal, abych nebyl za blbce a přitom bych byl za kinga

-> Bobesh: neměl bys fotku? Takovej tuningovej díl a osvětlení schodů

Tak teď nevím,zda se Ondie chytil za nos a tu ptákovinu máznul sám,nebo zasáhla vyšší moc...?
-> Pavel P.: Prague-ten points
Tr14,ještě dodám že to sloužilo k osvětlení schodů.

-> Bobesh: trolejbus.. nic jinýho mě nenapadá...

-> Pavel P.: Ač vozidlo nemělo spalovací motor,přesto to bylo vozidlo s motorem.
-> Bobesh: obrysovka do nějaký nástavby na náklaďák...?

Minule jsem se ukouk,Vojtík je blíž,je vidět,že dělá v oboru

-> Bobesh: koňskej povoz....

-> Vojtik: -> Pavel P.: myšlenky těchto gentlemanů se ubírají správným směrem
pátrejte...to vozidlo nemělo spalovací motor

-> Vojtik: a nebo taky vývozní blinkr na něco jinýho...

Taky by to mohla bejt přední obrysovka, nebo třeba osvětlení SPZ u nějakýho jinýho auta, nebo osvětlení něčeho jiného, nebo přední obrysovka na něčem jiném, třeba vozejku za auto a nebo to taky mohlo bejt na něco uplně jinýho

-> Bobesh: zase něco na autobus nebo náklaďák? povidej..

-> Targa: To by byly mléčně bílý a to nejsou. Ale já víííím,kdo se přidá? Nápověda:nebylo použito jako blinkr

to sou určitě moc vyčicovaný oranžový

já jsem je kdysi taky kupoval. teda kupoval jsem jen sklíčka,nový. Číslo dílu to má,jak tu bylo psáno,pač koupili formu

-> Pavel P.:

-> rolls:

-> Pavel P.: no pri tvojej lenivosti asi ano

-> rolls: myslim že dřív budeš dostávat důchod než já ti ho pošlu...

-> havlik: jj
-> Pavel P.: tak cakam ze jednoho posles

-> Pavel P.: tak cakam ze jednoho posles

-> rolls: jooo na webery, těch tam bylo jak máku..
-> rolls: na ježíška?

-> Pavel P.: vies na co cakam

-> rolls: zase ty??? ty radši vyfič...

-> Honza M: tjn ale aby předělali číslo je blbost.

-> Pavel P.: ?

-> havlik 16.12.06 16:44:55: pššššššt... nepovim. ještě by někdo záviděl..

davalo sa to na kila ktore isli na vyvoz, v niektorych krajinach bolo nutne mat biele predne a cervene zadne blinkre...
-> Pavel P.: tak převzali formu no. NA těch emkových je to myslím taky. Prostě to obšlehli do dokonalosti

-> Matsoft [vopruzátor]: a na to jsi přišel kde? nikde jsem to zatim neviděl, jen ty čirý bez označení.. tohle má na sobě stejný značení jako oranžový blinkry ale to číslo je odlišný.
oranž blikač má číslo :443-312-129-112
oranž blikač má číslo :443-312-129-112

-> Pavel P.: radši vyrvi to za kolik si koupit ty bubny na vlečku

-> havlik: woe .. já vim že to je krám, ale zajímá mě to..

nemachruj
takovou cetku

nikdo... ja je taky mel.... na uzovce.. tuning dil