skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak obnovit lesk plastů?
-> Ondra04: já mám dobrý zkušenosti s Renoplastem,jak na vnější plasty, tak na vnitřek

-> Ondra04: černidlo od želvy je dobrý,ty plasty ti to krásně načerní,naleští a ochrání a má to dlouhodobej efekt
na plasty je dobrej TOROZIN UV
teď jsem použil leštěnku macbrite, co tady na webu někdo doporučil,a chtělo se mi blejt. Plasty za tejden zešedly jakoby se 20let neleštily. Mam odzkoušený tempo a na vnější i vnitřní plasty je super a navíc ta cena...
-> Ondra04: hodne dobrej je silikal od firmy Coyote Sem tim nastrikal narazniky a uplne nadherny a ani se na to moc nelepi prach. Staci prebytecny nastrik rozetrit hadrou
-> Karel.: ajo

-> havlik: ty jsi všude

nejlepší oživovač plastů je od firmy Armor All
-> Ondra04: koupil jsem oživovač plastů a nemůžu si to vynachválit, fakt super!!ale není to levný

v skodovke? lesk plastov a caluneni v interieri nie je pekny a taka leskla palubka sa cela odraza na skle. druha vec vsak je ak su tieto veci zasednute a treba ozivit ich kontrast. ale aj ozivene plasty su potom pekne ked su matne :)
Jak obnovit lesk vnějších plastů? Máte někdo zaručenou metodu nebo přípravek, který funguje! Ne jen na týden, kdy zase plasty zmatovatí :o((