skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Štítok rapid 135
-> rapido 15.04.16 16:15:15: Presne ten,netreba vyrábať stačí ho len rovno spredu odftiť aby som ho vytlačiť ... Ďakujem 

Myslíš tento?
Ak by ešte niekto našiel náhodou nápis Rapid (len ten nápis čo je nalavo vzadu) a odfotil tak by bolo na 100 % super,lebo ešte ten chýba
-> MATTESS 10.04.16 14:10:15: Aaano,veľmi pekne Ďakujem 

Nechcete ho někdo naučit masturbovat? Třeba by pak nadělal míň škody.
no vy ste chlapci aki silni sportovci, este sa nam pochvalte, mamky vase z Vas musia mat radost
Ja spravim denne na bicykli okolo 10 km
podlamňa foto pekne urobena len škoda veru toho pisma,ak ešte niekto ma pošlite budem moc rád

-> MimiMB 05.04.16 18:43:48: Tak tohle mu určitě hrozně moc pomůže v takové "kvalitě". Co jsi na tom dělal dvě hodiny vědět nechci...
Mimochodem, 10km není problém ujít za dopoledne, aniž by mi to činilo problémy sedět u PC následující den. Jestli je pro tebe za celý víkend 12km záhul, tak asi nejsi moc zvyklý chodit. Nech se v létě poslat na nějaký tábor, ať tě naučí šlapat tůry.
A teď už prosím jen k tématu...
Mimochodem, 10km není problém ujít za dopoledne, aniž by mi to činilo problémy sedět u PC následující den. Jestli je pro tebe za celý víkend 12km záhul, tak asi nejsi moc zvyklý chodit. Nech se v létě poslat na nějaký tábor, ať tě naučí šlapat tůry.
A teď už prosím jen k tématu...
-> MimiMB 05.04.16 20:13:04: 12km je fajn prechádzka
-> MimiMB: to byl hodně tvrdý vÝkend
-> MimiMB: Miminko,vrať se do postýlky a dozraj tam :-D :-D
-> MimiMB: možná by bylo pro tebe lepší trávit pěkné dny venku sportem...
-> MimiMB: si to krasne obtiahol ruco 

-> MimiMB: vzdyt tam mas jiny pismo....
-> Tomaso435 04.04.16 16:01:32: Ďakujem,skusim použiť,ked´tak ešte davajte uvidime čo bude najlepšie :)
Zdravím,ak má niekto z vás zadné logo rapid 135 5 speed a mohol by mi ho oskenovať alebo odfotiť spredu (chcem ho vytlačiť)tak mi sem prosím dajte foto
budem vdačný,ak túto foto zoženiem tento topic môže byť zmazaný