skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamerka - motorka / auto
prohledat
1518 příspěvků (zobrazeno 601 až 650) od 08.11.2010 do 10.12.2024, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : pricucka fajn, ta byla dobra i u toho s kouli. Provedenim a variabilitou je tenhle mnohem dal.
-> m8rinek: Tak že se to bude klepat úměrně celýmu autu je jasný, spíš mě zajímá, jak moc se dá věřit té přícucce. 

Panove, nazor na Lamax action x6? Nekdo porovnaval s sj4000? Diky
Tak né vše je zpětně kompatibilní s SJ500 a něco se mě zdvojilo, tak pokud by někdo chtěl pro svou SJ4000 a něco i na SJ5000 měl bych tady:
nabíječku + baterku
lens cover (pouze SJ4000) na čočku kamerky a na voděodolný kryt
suction cup + zapalovačová nabíječka
kdo bude mět zájem nechť se ozve do SZ ;)
nabíječku + baterku
lens cover (pouze SJ4000) na čočku kamerky a na voděodolný kryt
suction cup + zapalovačová nabíječka
kdo bude mět zájem nechť se ozve do SZ ;)
-> aDAm 20.04.15 15:18:46: Jj, ještě by ti strkali pod myš, že mají v pátek večer čas. 

-> Jirik_Tuňák1983: hele ještě jsem to nepřiměřoval, mam to v praci v kanclu a nechtěl jsem kolegy pobuřovat obnažováním, mohli by si to špatně vyložit
-> aDAm 20.04.15 14:43:29: A nejsou popruhy s obvodem 2 cm na pipíška moc dlouhý? 

-> Jirik_Tuňák1983: hele ta 3M páska by to právě zvládnout měla, pokud pro ni vyholím místo a pokud nezvládne jsou k tomu i ty popruhy
-> aDAm 20.04.15 14:11:51: A co s tím budeš točit? Ta přícucka ti na zadku při home videu držet asi nebude. 

Tak SJ5000 dorazila a dokonce i s nálepkou a stiracim kodem ;) jako bonus od prodejce nabíječka a druhá baterka ;) aspoň to trochu výváží to posrané DHLko
Šéfovi jsem objednával GoPro Hero 4 Black Edition. V pondělí by měla bejt. Tak snad ji budu moct otestovat, když už ten "zázrak" stojí takovou raketu.
-> m8rinek: Alespoň je vidět, že ani "originál" není bez problémů.
-> havlik: Tady to nikdo neocení, tady frčej fejky :D.
Tak sem se dneska trošku zapotil u automatického upgradu firmware u mé gopro 3+ kde jakýkoliv pokus končil chybou a zablokovánim zařízení. Naštěstí se podařilo
-> Jirik_Tuňák1983: za 30euro?
budes rad ked ti pride prázdna krabica od nafukovacej panny 

Makro teď taky nabízí podobnou kameru v rámci nějakýho věrnostního programu, schválně jsem se tam na ní kouknul a je to ten fake SJ4000.
www.makro.cz/aktualni-nab idka/.../kamera
www.makro.cz/aktualni-nab idka/.../kamera
-> RoboSK 08.04.15 14:50:45: Má to aj tie pojebané hologramy? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 01.04.15 09:52:29: vím, jde o to, jak moc a co s tím. Jasně, můžu udělat postprocessing, ale myslím, že lepší by bylo to zabarvení odstranit už na zdroji, tedy v kameře.
-> Klubko_: To, že natočené video nebo fotky umělé osvětlení barevně zkresluje není vada kamery, ale vlastnost toho světla.
Tak jsem to včera zkoumal a zjistil jsem, že kamera barvy zkresluje při umělym osvětlení. Cestu do garáže za denního světla to natočilo správně, ale v garáži pod zářivkama zase žluty jak p*ase. Ani různá teplota umělyho osvětlení nepomáhá. V garáži studená bílá-zářivky, doma teplá bílá-úsporky, běžná wolframová žárovka.
Zkuste to někdo taky doma, co vám to ukáže
Zkuste to někdo taky doma, co vám to ukáže

-> Syny: Ne spouštim/vypínám kameru puso :D.
-> m8rinek: Snad nectes SMSky za jizdy pirate 

-> Klubko_: no musíš podle známých indícií určit zda jde o fake či origo a pak postupovat ;)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 30.03.15 09:42:02: no ten update, už jsem o tom přemýšlel, ale někde jsem četl, že updatem neorigo kamery se úplně zablokuje. A kdo teda ví, jestli to mám origo 

Mám to na AUTO, jinak je to různě jiný, divný. Ale i tak jsou pak někdy třeba korekce, třeba na sněhu ve stínu je to do modra a tak.
-> Klubko_: Já s tím problémy nemám. Co upgrade FW?
-> m8rinek: Tak dej pak reference. Taky si chci konečně pořídit svůj. Hlavně aby ta přícucka držela.
-> m8rinek: Tak dej pak reference. Taky si chci konečně pořídit svůj. Hlavně aby ta přícucka držela.
Jak to máte s barevným podáním u SJCAM 4000? Potýkám se s tím, že mám obraz furt hodně do žluto červena. I když změním vyvážení bílé, tak se zabarvení nemění nebo jen minimálně, téměř nepozorovatelně.
Nevíte, co s tím?
Nevíte, co s tím?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Na ebay jsem ji nepotkal, našel jsem tam jen tu co jsem měl s tou koulí na konci. Objednal jsem z ali tak uvidíme. Teď tu mam jen takovýho malýho mrzáka a sem tam se zaklepe
-> m8rinek: Tohle jsem chtěl taky kupovat, na eBay 10-12USD. Ještě jsem se k tomu ale nedokopal. Ta patka vypadá přesně jako ta na GoPru po faceliftu.
Nemáte někdo tuhle kopii GouPřího držáku? www.aliexpress.com/item/.
../2054919361.html Přijde mi lepší než ta čínská klasika s koulí na konci...
-> Gryzly: jj objednáno s Wifi došla bez, naštěstí je to SJCAM a ne fake. Prodejce svou chybu popíral s tím že poslal co jsem objednal, že on má pod jedním produktem za jednu cenu obě a jen na základě toho co mu napíšeš do poznámky ti pošle wifi/nowifi jenže to tam dal až po tom co jsem to objednal, předtím tam měl jen že se jedná o wifi, jenže to nějak nepochopil a nedokázal vysvětlit ;)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jojo přesně, aukro by tě ve výsledku poslalo do prdele a hlavně prodejce by měl prachy dříve než ty zboží že takže prodejci by byla tvá spokojenost u prdele. Tady je naštěstí mezičlánek co dohlíží na koretní obchod. Ale je fakt že toto byl můj první eskalovaný duspute, předtím se dalo vždy dohodnout, jako např. s usb kabely, kdy jsem prvně prodejci napsal že sou na dvě věci (volné konektory, jen pro nabijení bez syncu) a to hned ať pošlu fota a že vrátí hned prachy ;) samo šlo o hovno cca 2USD ale i tak ;)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jojo přesně, aukro by tě ve výsledku poslalo do prdele a hlavně prodejce by měl prachy dříve než ty zboží že takže prodejci by byla tvá spokojenost u prdele. Tady je naštěstí mezičlánek co dohlíží na koretní obchod. Ale je fakt že toto byl můj první eskalovaný duspute, předtím se dalo vždy dohodnout, jako např. s usb kabely, kdy jsem prvně prodejci napsal že sou na dvě věci (volné konektory, jen pro nabijení bez syncu) a to hned ať pošlu fota a že vrátí hned prachy ;) samo šlo o hovno cca 2USD ale i tak ;)
-> aDAm: To jo, na aukru by ti napsali, že se máš s prodejcem dohodnout. 

A to bylo to že ti poslal jinou verzi, než jsi chtěl?
A řekl prodejce proč se ta chyba stala?
A řekl prodejce proč se ta chyba stala?
Jinak pokud by to někoho zajímalo jak dopadlo dispute na aliexpressu...já chtěl 100% refund bez vrácení zboží, což samo bylo science fiction ale raději chtít více a slevit ;) no prodejce samo nesouhlasil, takže eskalace a řízená mediace. Mediátor rozhodl s dvěmi možnostmi: vrátit zboží zpět a full refund ale holt poštovné na můj vrub a nebo 40% refund a ponechání zboží. Pokud bych nesouhlasi s ani jedním tak bych musel doložit nějaké další důkazy apod. Za mě 40% money back byl win takže jsem s tímto souhlasil, prodejce samo prskal, ten by bral tak 5% ;)
takže toliko k bezpečnosti nákupu u rejžáků
takže toliko k bezpečnosti nákupu u rejžáků
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 17.03.15 22:09:44: konkrétní postup neznám, ale šel bych na to tak, že bych si vytáhnul několik snímků, na kterých je osobě nejlíp vidět do obličeje, uložil do jpg nebo nějakyho souboru typu obrázek a pak si našel tutorial na photoshop, kterej bude popisovat zaostření a podobny úpravy obrazu.
googluj
photoshop tutorial sharpen image
photoshop tutorial clarify image
dá se na to i naprogramovat macro
photoshop macro improve image
googluj
photoshop tutorial sharpen image
photoshop tutorial clarify image
dá se na to i naprogramovat macro
photoshop macro improve image
nikdo neví jak na to? 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Horatio to vždycky nějak přiblíží a má HD rozlišení

pánové, ví tady někdo poradit jestli lze nejak programem vylepšit video z bezpečnostní kamery? video mám ve formátu avi.. potřebuji lépe identifikovat osobu, bohužel kvalita videa nic moc, na velkou vzdálenost.. díky
-> Gryzly 09.03.15 23:06:28: voděodolný? naco když to má svůj.
A objektiv je níž i tlačítko je jinde, takže prioto nepujde použít obal z GoPro ani SJ
-> OndraKrupi 08.03.15 08:53:44: btw už se dá i koupit cca 90USD + podle balení
Hmm, vypadá to fakt dobře: gizchina.cz/2015/.../xiao
mi-yi-camera-vs-gopro-hero
-3-vs-gopro-hero-4
Bohužel jsem se opět nedozvěděl, zda je JVC fake Sony a nebo ne?
Bohužel jsem se opět nedozvěděl, zda je JVC fake Sony a nebo ne?

-> OndraKrupi: Jo už je to tady: www.svetandroida.cz/xiaom
i-yi-201503
-> aDAm: přemýšlel, ale nehledal. Zatím zůstávám u ořezávání. Ale ještě jsem se do toho nepustil.
-> Klubko_ 02.03.15 11:50:53: btw než kutit a vrtat a dělat nějaký pochybný konektor nepřemýšlel si o vodotěsném krytu s vstupy/výstupy ? www.sjcam.com/en/.../81-s
j5000-waterproof-case-for-
motocycle.html pravda stojí 26USD ale zase hotové a funkční řešení.