skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> castrol: Nepoužívá se tenhle výraz v angličtině slangově pro náklaďák?
-> Jozka: Na Renault Express jako dělané. 

-> Jozka:

-> Jozka:
kdyby to byl aspoň frantík ale opel

-> ziza: Já zas koukal minulej pátek na černý Porsche a divil jsem se, že nemá nějaký protekční číslo.. než mi to jeho 7911 "došlo"..

Bratránek byl minulej tejden přihlašovat v praze feldu a vyšla na něj spz 2AU 9000 jen škoda že až to bude přihlačšovat na kladno tak takový štěstí mít nebude.. a jednou jsem měl malucha a ten měl 71-26 pak mi došlo že maluch je 126p

Lepší by bylo "MA-MHO2M". 

-> afro100: že tá značka má skoro 5 metrov
-> navajas: a co je na tom jako zajimave ?
-> Flasch1994: "eNková" řada se pár let v druhé polivě 90. vrátila ve starých formátech. Když nebudu pro příklad chodit daleko, tak třeba autobusy Citibus na žlutých značkách mají v Hradci shodu se čtvrtou nejstarší bílou serií SPZ od doby vzniku tohoto formátu (2-3 písmena, dva páry čísel), časově 70. léta
-> MATTESS: neřikej
To já vim. Ale spíš mě zaujalo že formát co se vydával cca do roku 88, se dostal na Felipick, co se dělá od 96.

neni to skoro poznat,ale nechtel sem aby me videl jak mu to fotim,ale je tam napsano ZAHRADA
-> Flasch1994: taky to je (byl) jeden z nejmenších okresů jak rozlohou, tak počtem obyvatel
-> Nwkt: No asi jo
Tady parkuje modrej Renault Express II, a ten má žlutý reflexní RO 54-83, takže tam k žlutejm ROA ani nemohly dojít

Flasch1994 16.04.12 19:54:14 napsal:
To byly v Rokycanech 100 let za opicemaA stále jsou
To byly v Rokycanech 100 let za opicemaA stále jsou

To byly v Rokycanech 100 let za opicema nebo jak se na Felipick dostaly tyhle čísla?

Normálka, dneska ráno bílý Fe Pick Up s VPZ. To první trojčíslí bylo původně asi podle čísla UTO (uzlových telefonních obvodů = tel. předvolba), třeba v HK měli 049. Teď už je to asi tak proházené všelijak.
-> Jozka:

-> Nwkt: Tak tam bych jí stihl vyfotit taky
. V obklíčení.. 

Nwkt 12.04.12 22:34:19 napsal:
→ Bucin: Ty to tam mají aspoň napsaný, ale když potkáš
normální bílou fábii bez písmen tak je to teprve sranda
-> Nwkt: Jako sranda to může připada leda někomu, kdo si myslí, že vojáci nepoužívají jiná auta než zelená
→ Bucin: Ty to tam mají aspoň napsaný, ale když potkáš
normální bílou fábii bez písmen tak je to teprve sranda

-> Nwkt: Jako sranda to může připada leda někomu, kdo si myslí, že vojáci nepoužívají jiná auta než zelená

-> Nwkt 12.04.12 22:34:19: Jo, čistě bílou armádní, tu jsem tuhle chtěl vyfotit na karlovarský silnici za Plzní, ale jeli jak čerti, takže nevyšlo..
-> Bucin: Ty to tam mají aspoň napsaný, ale když potkáš normální bílou fábii bez písmen tak je to teprve sranda 

-> Qatro: no čučel jsem na to jak puk
díky za objasnění 

-> Bucin: jo, auta vlastněná vojáky mají místo písmen čísla.
viděl jsem dobře 038 : 51-30 ??? mám asi 5 fotek ale líp se mi na něj nalepit nepovedlo. Jinak jsou to český MPíci
K téhle RZ a autu prý patří i nějaká exkluzivní dáma údajně..
Kdyby náhodou někdo potkal čísla 03-93 tak prosím fotešku ešpéžetky díky. 

-> Flasch1994: mě stačilo jak ses tu chlubil že ukopával zrcátka atd... takže mi nemusíš nic vysvětlovat.
-> Flasch1994: chce info kde stojí abysmu je šel večer ukrást? a co takhle zlámat pazoury, to nechceš?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
skoda-virt.cz/cz/.../1367 73-zajimave-spezetky?poffs et=45...
skoda-virt.cz/cz/.../1367 73-zajimave-spezetky?poffs et=45...
táa má na Fusionu 3E6 6669
ale je to jen Ford, a jak já říkám Tam fordem a zpátky pěšky:D
ale je to jen Ford, a jak já říkám Tam fordem a zpátky pěšky:D
-> Nwkt: Nějaký "Fü:KC" už tu jednou byl, nejspíš asi vadná série. 

-> Ceskejparan10 27.03.12 15:09:25: Bral jsem to jako upozornění na zabezpečení vozidla místo nálepky na skle - dva hafani po 55 kg...
.
-> Nwkt 28.03.12 20:19:57:

-> Nwkt 28.03.12 20:19:57:

-> Jozka: Toho znám Libovej
Majitel hold vozí 5555 psů v kufru

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To určitě jo..
.
A též jsem tentokrát připraven potkal Focuse, o kterým jsme tu kdysi vedli řeč..

A též jsem tentokrát připraven potkal Focuse, o kterým jsme tu kdysi vedli řeč..
-> Jozka 13.03.12 14:42:56: Přišel o dvě auta pozdě... nasere. 

-> LADAS: Neni to náhodou akční verze 135LS Excellent?