-> Řízek: nene .. to je to maximální snížení. mluvíme o předním rameni .. ej to nejnižsí část auta.. a naše silnice .. tohle hold nepodporujou... zlatý 15ctky vzadu .. jak ty krásně kloužou .. nehlědě na to že mít je i ve předu tak se mi to nestane páč by to auto bylo mnohem vejš ..
-> Jozka: hezké :) ale přijde mi, že MB sluší akorát origo volant narozdíl od kil, který už má trochu ipur palubku, která "snese" třeba IPUR volanty a tak :)
-> m8rinek: Nejspíš je to větší provedení kolíňáku (380 mm ?), příčky jsou prolamovaný, takže to vypadá jako volanty označený "Formula", co cpali do "kil" snad Dánové.. Po odpovídající repasi by to bylo pěkný kormidlo.
V sobotu po poledni pri ceste z Dlouhy Loucky do Rudy u Tvrdkova, pri Bozi muce pred Rudou, stal rekl bych nadhernej, ale fakt krasnej tmave modrej Favorit, novy model, olomoucka SPZ, nekdo odtud? Asi nejake foceni s tou kaplickou, chodil okolo toho chlapik asi tak kolem tricitky se zrcadlovkou.
Pokud sem majitel chodi tak zdravim a chvalim, byl jsem ten bily Passat co pri prujezdu zpomalil a lehce zatroubil na pozdrav :)
Včera Plzeň, nejdřív hnědý emko, na přední okně nápis Škoda Team ( na webu neni ), kulatý dálkovky, celkově auto laděný do rally, pak bílé MB, ne zrovna leštěnka :-) . Fotky budou.
Dneska jsem od Hradce Králové jel za limetkově zeleným eRkem a uhejbal jsem do Hořic. Spz začínala tuším 4L9. Měl jsem tu modrou potvoru :). Tak se přiznejte, kdo z Vás to byl ? :)