skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Jozka: hezké :) ale přijde mi, že MB sluší akorát origo volant narozdíl od kil, který už má trochu ipur palubku, která "snese" třeba IPUR volanty a tak :)
-> Qwak: to jsou ty tvoje večný bůčky a ešte na 15"

-> m8rinek: Nejspíš je to větší provedení kolíňáku (380 mm ?), příčky jsou prolamovaný, takže to vypadá jako volanty označený "Formula", co cpali do "kil" snad Dánové.. Po odpovídající repasi by to bylo pěkný kormidlo.
-> m8rinek: nějaký trojramenný "kolíňák" ale jinak tvarovaný. Už přesně nevím, snad Jožka by věděl víc
-> Karlos (WIO46): jojo .. ale muzu si za to sám.. no nicméně muze jít naprava zase ven .. achjo 

-> Luky: A to je co za volant? :D
-> Qwak: To zní skoro až nemile.
Blazni snizovaci

-> EDoZoNe: vzadu mi došli gumy
-> Karlos (WIO46): buť rád.. dneska sem si pěkně natrhnul rameno

-> Karlos (WIO46): buť rád.. dneska sem si pěkně natrhnul rameno

A co tohle? Kit car blatníky, tuning nárazníky. Foceno v Terezíně.
-> MOLSO: a aj nápravu nejak to malo kolesa pri sebe

-> castrol: to ma dojebanu prevodovku 

-> MOLSO: ešte nee, mal takú vyhliadkovu jazdu

-> castrol: ten uz bude v Gottwaldove 

-> Luky: / -> Danster:
Špuntovka..

Špuntovka..

-> Karlos (WIO46): Háhá! 
edit: -> Qwak: Ty si připadáš málo nápadnej, tak jsi pro jistotu dal ještě rozdílný kola?

edit: -> Qwak: Ty si připadáš málo nápadnej, tak jsi pro jistotu dal ještě rozdílný kola?

Já ji viděl u autobusáku. Ten volant je k autu přivázaný řetězem, asi si je majitel vědom jeho zajímavosti a nechce aby mu ho někdo čórnul 

-> Luky: Jo s tím volantem co by se mi hodil
-> Jozka: Jo to je ona, "špuntovka"
taky jsem jí neviděl v pohybu jen u nádraží

-> Jozka: Jo to je ona, "špuntovka"

-> šrek: -> Nwkt: -> Jozka: Už rok s jazzmanem čekáme, kdy se mu to u papírny rozsype.
-> Qwak: -> Řízek: Nedělejte si srandu, jsem zdrcen, že jsem měl nejvyšší užovku.

-> Qwak: nejaci co jim slama koukala z bot, sam jsem svedkem 

-> Qwak: Mezi vodami :-)
To je to s tím zajímavým volantem?
-> Nwkt: A to je pěkné..
Já ho v pohybu zatím ještě neviděl, vždy stojící..

-> Jozka: Co jsem jí viděl naposled tak to u "malýho Tesca" přeprasil přes 4 pruhy

-> Nwkt: Ano, svého druhu originál..
-> Jozka: Zas tak detailně jsem to nezkoumal, ale jiný tu nejezdí
-> Nwkt: To je ten kousek se špuntem od umyvadla místo víčka nádrže, že ?
-> šrek: Tenhle "vrak" tu jezdí hodně dlouho
V sobotu po poledni pri ceste z Dlouhy Loucky do Rudy u Tvrdkova, pri Bozi muce pred Rudou, stal rekl bych nadhernej, ale fakt krasnej tmave modrej Favorit, novy model, olomoucka SPZ, nekdo odtud? Asi nejake foceni s tou kaplickou, chodil okolo toho chlapik asi tak kolem tricitky se zrcadlovkou.
Pokud sem majitel chodi tak zdravim a chvalim, byl jsem ten bily Passat co pri prujezdu zpomalil a lehce zatroubil na pozdrav :)
Pokud sem majitel chodi tak zdravim a chvalim, byl jsem ten bily Passat co pri prujezdu zpomalil a lehce zatroubil na pozdrav :)
-> šrek: -> Nwkt 30.06.14 20:10:46: ?
Včera Plzeň, nejdřív hnědý emko, na přední okně nápis Škoda Team ( na webu neni ), kulatý dálkovky, celkově auto laděný do rally, pak bílé MB, ne zrovna leštěnka :-) . Fotky budou.
Kdo si dnes v mototechně v Dobré, za hříšné peníze, kupoval ouží blatník??

V Ostravě v Zábřehu jsem potkal žlutou Felicii Fun se zelenými prvky a ostravskou značkou v neděli okolo 7 hodiny večer... Nevíte někdo ???
Dneska v Ceskym Krumlove, na prijezdu od CB, cerveny kilo, s nosicem na kola. Nekdo odsud?
-> Honzaloun: Nojo to je dost možný, o Rkách vím, odpoledne sem přejížděl přez náměstí. 

-> Honzaloun: heleho střítěž ;)
-> Lock007: -> myschaak AZNP K.Hora: Ja ji tam pottkal vcera. Byla nejaka akce ve vytopne Zdice. Akorat teda vubec nevim, ci to bylo.
-> myschaak AZNP K.Hora: tu sem taky potkal kolem 4 na začátku Berouna 

Dneska jsem od Hradce Králové jel za limetkově zeleným eRkem a uhejbal jsem do Hořic. Spz začínala tuším 4L9. Měl jsem tu modrou potvoru :). Tak se přiznejte, kdo z Vás to byl ? :)
Dneska COM troska v hasičskejch barvách bez majáku a nápisů na výjezdu z Berouna na Vráž?
-> dragon_cb_cz: taky jsem si říkal
-> Pavel P..: No z Tábora do Litovle je docela štreka...