skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ktore auto na vas zaposobilo
-> Milan 136: jako v té reklamě?

-> Tuner#2 - zrušená registrace 23.11.14 19:10:09: Neprejmenujem to na tema, "Auto, ktere musi zaujmout Tunera2" ? Jako sorry, ale ty ses fakt exot. To ze ty jezdis ve Felicii a evidenten neuznavas auta moderni, tak jako je nesmi uznavat nikdo? Chtel bych te videt jak pojedes X krat v tej tvej felicii do Anglie a zaptky. Jasne, na popojizdeni 20km do prace a zpatky staci kdejakej hnuj a proto mam v CR auto jaky mam a neresim ho, ale ver mi, ze na cestach, ktery posledni dobou jezdim jsem za novy auto rad. Z Passata jsem po prijezdu z Anglie (1550 km) vystoupil normalne a neboleli me vubec zada, nechci ani domejslet, jak by to vypadalo po vystoupeni z Felicie. Nehlede na to, ze cela ta jizde by byla utrpeni. Rocni najezd mam pres 30 000 km a posledni dobou jsem vystridal takovejch aut, ze uz mam jisty srovnani a at se te to libi nebo ne, opravdu bych radsi jezdil v tomhle Golfu nez v necem starsim. A to zdaleka nemam takovy najezdy jako halda jinejch lidi, jako napriklad soukromej taxikar, se ktermy pravidelne jezdim z a na letiste. Takze uz se prober a uvedom si, ze ne kazdej ma potreby jako mas ty a holt kazdyho zaujme neco jinyho. Novy auto bych si nekoupil, jsou to pro me vyhozeny prachy, ale todle auto jako takovy me proste zaujmulo a libi se mi a kdybych ho mel, tak se za nej rozhodne stydet nebudu. A tvoje reakce jako OMG a OMG nadruhou mi prijdou jak od nejakyho pubertaka, kterej nema zadny argumenty, jen proste potrebuje vsem ukazovat jak jeho nazor je spravnej, tak uz bys na sobe mohl nejak zapracovat, starej si na to dost, leze to tady na nervy evidentne vic lidem... 

-> Tuner#2: njn, na někoho zapůsobí Logan. To nejde takhle brát. A když jsme u těch dacií, odchytni někoho se sanderem a zeptej se ho, co si koupit

-> Milan 136 23.11.14 18:46:42: To nevím co si koupím a děsím se toho až bude muset Felda do šrotu co bude její nástupce s tak malým servisem co mě Fávo a teď Felda stojí... Takový auto už neexistuje ani v těch 2000 - 2003 kdy se tomu dalo ještě tak nějak věřit než se začlo šetřit na všem. Nicméně tohle téma přece není o spotřebákovi, který mě de fakto je jedno, neb mě odveze xy km do práce a zpět a sem tam nějaký ten nákup.
Tohle téma je o autě, které Vás zaujalo/zapůsobilo a tím teda z dnešního konzumu moc aut není...
Tohle téma je o autě, které Vás zaujalo/zapůsobilo a tím teda z dnešního konzumu moc aut není...
-> Tuner#2: a co si jako koupíš za deset let? Fáčko?
Jde to těžce dopředu a nic s tím neuděláš.
Já jsem taky před rokem nevěřil, že budu jezdit v TDI. A je to tady...
Jde to těžce dopředu a nic s tím neuděláš.
Já jsem taky před rokem nevěřil, že budu jezdit v TDI. A je to tady...
-> Tuner#2: tak zas kazdej mame asi jiny zajmy no... pro me to taky neni, ale Synyho asi v tomhle dokazu pochopit. Jako jsem ted kroutil hlavou kdyz mi bazarnik rikal, ze se minulej majitel dycky do neceho bezhlave nadchne a za ma od nej treba... Dacii Sandero, Hyundai Matrix nebo Koleose...
-> Syny 23.11.14 12:35:15: Takže vlastně ty o dnešních autech vlastně víš, že jsou to jebky co mají za úkol přežít sotva záruku a až se v nich začnou srát všechna ta LCDčka místo budíků a 20 řídících jednotek co z řidiče bohužel dělají jen pasažéra to bude neopravitelný šrot, ale přesto tě takové auto dokáže zaujmout? OMG na druhou...
-> dragon_cb_cz 23.11.14 15:28:33: RS6 je těžká plečka na dálnice, když už rychlej kombík co má charisma a dokáže zapůsobit (o tom by to téma mělo být), tak teda Audi RS2
-> dragon_cb_cz 23.11.14 15:28:33: RS6 je těžká plečka na dálnice, když už rychlej kombík co má charisma a dokáže zapůsobit (o tom by to téma mělo být), tak teda Audi RS2

-> Bukaj: Tys asi nikdy neslyšel o Audi RS6 co? 

-> Tuner#2: neser

-> Syny: Netřeba, vysvětlovat nemusíš nic a už vůbec ne mi.
-> Bedřich: A jake auto si za 10-12 let koupis? Bohuzel nebude z ceho jineho vybirat. A to muzeme doufat, ze tyhle auta za takovou dobu jeste budou jezdit, po tom co se z aut stava spotrebni zbozi, kde by vyrobce byl nejradsi, aby sis koupil nove a po zaruce se rozpadlo a sel sis pro nove znova. Ale takova je doba, takova je realita a tendle Golfik mi prijde vic nez peknej. Netusil jsem, ze v tomhle tematu se musi resit i to, jak na tom auto bude za 10 let a jestli bych si skutecne takovy auto koupil nebo ne, ale ze se tady resi "ktery auto na me zapusobilo". Ale ver, ze todle by se mi libilo mit v garazi jak soukrome, tak klidne i firmeni.
-> Syny: Vůbec nic říkat nemusíš.
Golf i nový Pasat na mě technicky zapůsobila taky (to co vše vymyslí je neuvěřitelné), ale v podstatě jsme zase blíže autům bez řidičů.Nedovedu si představit, že za deset dvanáct let, kdy budou tyto auta dostupná i třeba pro mně, tak si jej koupím, ať je technicky dokonalé jakkoliv.
Golf i nový Pasat na mě technicky zapůsobila taky (to co vše vymyslí je neuvěřitelné), ale v podstatě jsme zase blíže autům bez řidičů.Nedovedu si představit, že za deset dvanáct let, kdy budou tyto auta dostupná i třeba pro mně, tak si jej koupím, ať je technicky dokonalé jakkoliv.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 23.11.14 12:08:49: Nějak nevidím v čem je problém. Prostě se mu líbí jiný auto než tobě 

-> vhml 23.11.14 09:41:56: kombiky byli vzdy in :) 360km/h - www.xpower-mg.com/wp-cont
ent/.../Bonneville.jpg
-> Bedřich: Nejak marne premejslim, co na tohle odpovedet 
-> Tuner#2: Ano, presne tak...

-> Tuner#2: Ano, presne tak...
-> Syny 23.11.14 11:51:31: OMG...
-> Syny: Ve firemní garáži?
-> Tuner#2 - zrušená registrace 22.11.14 20:06:02: Nastesti to ani chapat nemusis :) Tema je "ktere auto na vas zapusobilo" a na me tohle zapusobilo a mit ho v garazi, tak se za nej fakt nestydim. Na moje cesty by to bylo idealni auto.
-> dragon_cb_cz 23.11.14 09:38:31: Tak delší rozvor a těžší zadek může být u sporťáku výhodou, ale u čtyřkolky?
-> vhml 23.11.14 09:41:56:

-> vhml 23.11.14 09:41:56:

-> Bukaj: doba si ziada kompromis 

-> Bukaj: Pokud nebyla zcela řečnická, tak odpověď máš hned pod titulkem: " ...is the first ever ‘R’ badged Golf estate..."
-> Syny 22.11.14 19:22:37: Dnes se dělají sportswageny s karoserií kombi? 

-> Bedřich - zrušená registrace 23.11.14 09:24:35: Viděl jsem v létě, mám to v odběru, moooc pěkné, tomu rozumím 

-> Tuner#2: ceskej sen :)
-> Syny 22.11.14 19:22:37: Jak na někoho může zapůsobit ten dnešní konzum max. na příští pětiletku to fakt nechápu...
-> George88: to "tvoje" je nějaká 340/360 , což bude ten kořínek nedorozumění mezi tebou a M8 

-> U-Geen 30.09.14 02:15:45: včera jsem to potkal v Olomouci, docela jsem čuměl, že o tom čtu tady a najednou se míjíme na křižovatce 

-> T: Akorát nechápu, proč na tom má takový obrovský přední gumy, když je ani moc nepotřebuje..

-> T: 

na SH už mě moc často něco nepřekvapí, ale tohle je moooooc velkej nářez
www.speedhunters.com/2014 /.../1000hp-worth-of-recoi l-ringbrothers-chevelle

www.speedhunters.com/2014 /.../1000hp-worth-of-recoi l-ringbrothers-chevelle
-> m8rinek: to "moje" je obyč 480. samozřejmě přesnej typ "tvé" turbo verze jsem nevěděl. Spíš že jsem měl to štestí se v 480 svést.
-> George88: No počkej, ale tohle je uplně jiný auto :)) www.parts-specs.nl/photos
/0652050-Volvo-480-ES-GT-T
urbo-1994.jpg
-> m8rinek 06.10.14 22:59:09: já to řídil. Kamoš to "měl na závody", než to shnilo:( byl v tom ne moc silnej 2,0 ale jestli si dobře pamatuju,tak to mělo převodovku vzadu. Jízdní vlastnosti fajn,ale chyběly tomu koně..
accb.rajce.idnes.cz/Volvo _Racing_Day_Vysoke_Myto_8. 8.2009
accb.rajce.idnes.cz/Volvo _Racing_Day_Vysoke_Myto_8. 8.2009
-> Tuner#2: V některém z prvních Motor journalu byl velký článek o 917 vše rozepsané od vývoje karoserii po vývoj motorů. Ale nemůžu to teď najít.Tuším, že má i hliníkový rám.
-> Bedřich - zrušená registrace 16.11.14 22:10:07: To netuším, ale min zadní stavba bude pozměněná.
-> Tuner#2: "Krátká" a "dlouhá" verze 917 se lišila pouze karoseríí nebo i rámem?
-> T 16.11.14 21:02:45: JJ 917... U toho motoru jsem stravil hodne dlouhou dobu v muzeu.
-> Tuner#2: : Porsche ?
Jak v tomhle mohli lítat 400km/h s 1200HP za zadkem nechápu... 

Tohle vůbec nevypadá zle
www.topgear.com/uk/.../ke n-block-ford-mustang-rtr-a sd-gymkhana-7-2014-11-05
www.topgear.com/uk/.../ke n-block-ford-mustang-rtr-a sd-gymkhana-7-2014-11-05
-> dragon_cb_cz: Viděl jsem to prvně stát u Sparu a nikdy víc... Zaujal mě teda víc zadek než předek... Nicméně... asi bych šel do tý rozebraný Miaty :D
-> m8rinek: Tak asi bys se nesměl držet jen v rámci ČR, ale jinak si myslím, že zrovna na volvo s dílama problém nebude... ty auta se mění jen velmi zvolna
Jinak exoskoletální mazda vypadá zajímavě

Jinak exoskoletální mazda vypadá zajímavě

-> dragon_cb_cz: Nikdy víc jsem to neviděl, takže jak to je s dostupností dílů, případně nějakejch vraků je dost ve hvězdách...
Teď mě dostalo tohle exomotive.com/exocet :))) Když odejde kastle tak se to přeskládá :D, jen 6500d není málo... ale ani moc...
Teď mě dostalo tohle exomotive.com/exocet :))) Když odejde kastle tak se to přeskládá :D, jen 6500d není málo... ale ani moc...
-> m8rinek: Proč by se to nesmělo nikdy vysrat?
-> m8rinek: jj to je krasny auto. Aktualni C30 na to aspon trocu navazuje vzhledem :)
Zamítnuté přispívání mají:
- Sp4rc0 (udělil Hurdis), důvod: