skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nutné!! Vlečka do kila
-> Mr.Din: by mě zajímalo jak jste to pak vyřešili když vám tam nešla ta příčka,co bylo v pr...?Jinak provedení fajnové o tom žádná 

hm skvělý
hezky pěkně héér klempíř !!
a co vy na to..?? totok je kvalitná výroba jednech zlatech ručiček prej " PN ATOSPORT "
tímto mu samozřejmě eště jednou mockrát díky.., sám bych si s tim rady nevěděl,,

a dělali jste to podle toho držáku jako mají na škoda110r.cz??? nebo jen od oka??
protože ona je to fakt dobrá věc, já si ho taky doma udělal
akorad menší problém byl po nastřákani pak už to nešlo tak dobře
jedina fotka co jsme našel

jedina fotka co jsme našel
-> Mr.Din: ale ten vykres by mal byt platny aj pre 100/110, maximalne, ze silentblok na pozdlznych ramenach treba otocit, inak by to malo sediet...
Kludne ma opravte ak sa mylim.
Kludne ma opravte ak sa mylim.
-> venni: -> Eidy: sylentblok ani nejde snad obrátit, mám ten tvrdej,, on má na jedný straně výstupek takže obráceně dat snad nejde,, a co se tyče toho tak ten 1 cm je z auta...
Mr.Din 23.11.08 12:15:35 napsal: -> darabos - www.mscfilakovo.sk:
jj, dík ten článeki sem čet, naq ale tam je na tom výkresu tak jak to má bejt ve 120 takže to je mi k ničemu no.., asi nám nezbyde taky nic jinýho než to udělat od zadu no, jak píšeš uchytit si tu příčku motoru a od toho to odvijet..díky.Samozřejmě že musíš začít od zadu jinak to nejde
jj, dík ten článeki sem čet, naq ale tam je na tom výkresu tak jak to má bejt ve 120 takže to je mi k ničemu no.., asi nám nezbyde taky nic jinýho než to udělat od zadu no, jak píšeš uchytit si tu příčku motoru a od toho to odvijet..díky.Samozřejmě že musíš začít od zadu jinak to nejde
-> Eidy: jj ten jsem přesně myslel,protože víc věcí tam na poskládání není a počítám s tím že blok maj pevně sešroubovanej s převodovkou...:)
Napadá mě taková věc. Máš správnej silentblok mezi špajzkou a příčkou? Není třeba obráceně?
Mr.Din 22.11.08 18:19:27 napsal:
no.., nejvíc me štve to že všichni co to dělali, to prostě jakkoli naprasili hlavně to navařili rovnou do káry ty držáky bez jakáhokoli vyztužený,, a všechny jim funguje upe bez problému a tady se s tim člověk jebe že neví kde mu hlava s tojí,, a prostě to pak takhle debilně vychází,, tak ještě jednou díky za fotky a rady..potřebujem to co nejdřív..to nasere vi´d když se stim "prasíme" a pasuje nám to
Jinak ty držáky máš nějak divoce ořezaný.Kam chce ta příčka motoru 1cm z auta nebo do auta?z popisu usuzuju že chce 1cm do auta.Je to divný buď to máte špatně poskládaný nebo je jiná ta příčka pod převodovkou.
no.., nejvíc me štve to že všichni co to dělali, to prostě jakkoli naprasili hlavně to navařili rovnou do káry ty držáky bez jakáhokoli vyztužený,, a všechny jim funguje upe bez problému a tady se s tim člověk jebe že neví kde mu hlava s tojí,, a prostě to pak takhle debilně vychází,, tak ještě jednou díky za fotky a rady..potřebujem to co nejdřív..to nasere vi´d když se stim "prasíme" a pasuje nám to

Jinak ty držáky máš nějak divoce ořezaný.Kam chce ta příčka motoru 1cm z auta nebo do auta?z popisu usuzuju že chce 1cm do auta.Je to divný buď to máte špatně poskládaný nebo je jiná ta příčka pod převodovkou.
Ahoj.Já chci do erka taky vlečku,ale nebudu tam dávat emkovou příčku převodovky.Budu se snažit udělat na ramena svoje držáky a nechat původní příčku.Bojím se toho jak čert kříže.Už mám všechny díly připravený,ale nechce se mi do toho kuchnout.Držím ti palec.Až bude hotovo,rád se přijedu podívat.

-> darabos - www.mscfilakovo.sk:
jj, dík ten článeki sem čet, naq ale tam je na tom výkresu tak jak to má bejt ve 120 takže to je mi k ničemu no.., asi nám nezbyde taky nic jinýho než to udělat od zadu no, jak píšeš uchytit si tu příčku motoru a od toho to odvijet..díky.
jj, dík ten článeki sem čet, naq ale tam je na tom výkresu tak jak to má bejt ve 120 takže to je mi k ničemu no.., asi nám nezbyde taky nic jinýho než to udělat od zadu no, jak píšeš uchytit si tu příčku motoru a od toho to odvijet..díky.
-> Mr.Din:
nazdar neviem ci si cital tento clanok:
www.skoda110r.cz/article. php?id=21
pravdepodobne ano, ale predsa keby nie....
Ja som daval do stovky tiez vlecku, uz je tam ale bolo to trapenie, kedze to auto bolo uz povodne sutazne a mali tam pred tym nejaku napravu ala LR + hewland prevodovku, takze nic nesedelo, vsetky uchytu som musel nanovo vyrabat, aj pozdlznych ramien...ale ja som na to isiel od zadu :) (ale ten pripravok je asi nejalepsie riesenie) uchitil som priecku motora do kastle a priecku k prevodovke a prevodovku som podlozil, jo a musel som vyrezat celu zadnu stenu (ale ktora tam bola uz tiez nebola povodna...) a potom sme stelovali, aby to aspon tak bolo trafene aby na geometrii sa dalo dostelovat.... v tom clanku je aj vykres uchytenia s udajmi...
nazdar neviem ci si cital tento clanok:
www.skoda110r.cz/article. php?id=21
pravdepodobne ano, ale predsa keby nie....
Ja som daval do stovky tiez vlecku, uz je tam ale bolo to trapenie, kedze to auto bolo uz povodne sutazne a mali tam pred tym nejaku napravu ala LR + hewland prevodovku, takze nic nesedelo, vsetky uchytu som musel nanovo vyrabat, aj pozdlznych ramien...ale ja som na to isiel od zadu :) (ale ten pripravok je asi nejalepsie riesenie) uchitil som priecku motora do kastle a priecku k prevodovke a prevodovku som podlozil, jo a musel som vyrezat celu zadnu stenu (ale ktora tam bola uz tiez nebola povodna...) a potom sme stelovali, aby to aspon tak bolo trafene aby na geometrii sa dalo dostelovat.... v tom clanku je aj vykres uchytenia s udajmi...
-> Mr.Din: ale týka sa to podvozku nie škodovky všobecne inak rád by som ti poradil poznal som jedného čo chcel toto tiež robiť a niečo pdoobné preváral raz sedela priečka prevodovky raz motora potom sa nato vyprdol ....inak nemá byť priečka prevodovky zo strán skrátená? bolo to niekde písané
-> favo110lrs: jo no,, eště si místo toho rejpnou že to je tam kam to nepatří.., -> suri: pokud si dobře vzpomínám stovka a Garde je taky škodovka, nebo máš jinej názor sousede za velkou louží..??

a sakra tady nám moc lidi neporadí:_(
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj k tobě sem taky koukal,, máš tam jednu fotku,, ale mě prostě u všech příde jak kdyby ste měli jiný ty držáky,, takový trouhelníky a rovnou na auto,, a příde to horzně jednoduchý tak nevim kde se u mě stal problém..
-> Nwkt: 

-> suri: bylo
-> Mr.Din: no vidiš tak o duvod víc přijet na narozky a třeba by ses s applem dohodnul že by ses mrknu l bydlí asi 10km ode mě
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: dofám že si to nepletu teda ale myslim že sem od tebe bral motor 130 kouslej na klice a bylo to někde mezi horou a čáslaví
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: dofám že si to nepletu teda ale myslim že sem od tebe bral motor 130 kouslej na klice a bylo to někde mezi horou a čáslaví
prečo je to v škodovkách?
já bych ti to u eMBčka nafotil a oměřil, ale memám v garáži světlo a prostor, kua

no.., nejvíc me štve to že všichni co to dělali, to prostě jakkoli naprasili hlavně to navařili rovnou do káry ty držáky bez jakáhokoli vyztužený,, a všechny jim funguje upe bez problému a tady se s tim člověk jebe že neví kde mu hlava s tojí,, a prostě to pak takhle debilně vychází,, tak ještě jednou díky za fotky a rady..potřebujem to co nejdřív..
..tam dke je prost je dira do káry,, je to špatně vidět nešlo to fotit..
dáváme do kilo vlečka z Gardesa,, ale prostě nám nastal problém,, ve všechn návodech co na to sou sou tak 2 fotky a to jedna jak vypada vlečená náprava,, a jak vypada misto kam se to přidělává,, všude to píšou hrozně chytře ale nikdy žádný rozměry nic,, a fotky taky k ničemu člověk palk neví uhle nic,, nám nastal problím ten že když to tam máme jen nabodový na zkoužku a poskládaný, tak příčka motoru je o 10mm mimo děr v karoserii, ale přitom ta příčka převodovky je uplně nalepaná na karoserii že to víc, nejde,, prosim kdo o tom něco ví a kdo už tohle prováděl at sem napíše svoje rady a zkušenosti,, serem se s tim už dost dlouho..
hlavně by mě zajímalo jestli by to mohlo být rozdílem příček,, ale kupoval sem přičku na Garde tak nevim,, a děkuju všem za popřípadné vložení jejich fotek všech při stavbě nebo na muj mail,, díky !!
takhle to vypadá u nás..

takhle to vypadá u nás..