Ja sjem slysel , ze se da pouzit i gumoasfalt ... nemam s tim zkusenost , ale par znamejch to ma a prej dobry ,... pouziva se u silnic na spary ve stredu vozovky (tam kde se potkavaji finisery -uzka carka svetlejsi nez ostatni balena ) pokud mas nekoho znameho u silnic (treba mne :-))) mohl bys to mit zadarmo .... balenari toho mivaj kyble (prodava se to po 25kg kyblich :-)))) Ale chapu ze efekt neni stejnej jako tady na ty fotce dole ... tohle je fakt jenom takovy "patlama paprtala" ... taky ridici Tater to pouzivaj na podvozky ... bud to a nebo ten TlumeX Plast jak tady jiz bylo receno ...
-> M a r c e l : plastizol seženeš. ještě to vyráběj akorát to je ve velkých pixlách. kámoš zháněl plastizol chtěl opravit drobné škrábance na spodku, jenže mu by stačilo tak kilo. A po malých to neprodávaj. Jestli chceš kontakt na firmu tak mi napiš na icq a já ti to zjistím.
-> Pavel P.: mu je jedno, jestli to je medvěd.. jde mu o to, aby to bylo bílý, dobře to lepilo a dalo se to všude napatlat a co nejhůř aby to šlo dolů .. ze záclon
-> Reeaper: -> Pavel P.: Jezisis vy ste takovy ouchylove
-> Maxx: Hlavne to nered, uz tka to je ridky jako prase... A taky si rozmysli co chces, jestli usetrit a nebo odchranit to auto... Tech 5kg te staci na 2 natery celyh auta... Pri nejhorsim si prikoupis jese 2kg za 200,-.
-> Reeaper: No jen to pořádně očisti já to dělám vafkou nech to vyschnout zrzavá místa natři základní barvou a hod na to pár vrstev tlumexu a pokud to uděláš poctivě máš na pár let pokoj
Body 930, ale to neni přelakovatelná pokud vim. 5 kg plechovka stojí tako kolem 500, ja sem s tim naíral podlahu, podbehy, pření nápravnici, ramena a zadní nápravu na Golfu, všude 2 vrstvy a něco zbylo. A místo toho karosářskýho tmelu se dá dát medvědí hovno (oficiální název ti neřeknu, ale můžu ho zkusit zjistit), já ho mám a spokojenost, akorát já mám ještě nějaký starý komančovský a špatně se s tim pracuje, protože se to hrozně lepí na ruce.