skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ošetření podvozku
super, díky
-> Jozka:
suhlas ...

-> Toňas: Já dávám i 2x svrchní mezi základovku a tlumex. -> Ultim: má sice pravdu, na exponovaných místech potom tlumex drží méně dobře, ale zas po jeho místním odpadnutí nejde koroze tak rychle až na plech, jako když je tam jen základovka - prostě se spodek nemusí tak často prohlížet, stačí juknout jednou do roka, opláchnout a dotřít.
Jinak co jsem napsal, se týká spíš celoročního provozu, pokud nebude auto jezdit i v zimě, vystačíš i se základovkou - samozřejmě po opravdu důkladném odmaštění.
Jinak co jsem napsal, se týká spíš celoročního provozu, pokud nebude auto jezdit i v zimě, vystačíš i se základovkou - samozřejmě po opravdu důkladném odmaštění.
dobře, dík. UDělam to jak píše Ultim. Já sní v zimě nejezdim, ale demě oto aby to co nejdýl vydrželo a aby to přežilo i letní deště :) Dík kuci
odrzhnout dratakem na flexe.
2x odrezovac
2x zakladovka
2x tlumex
to musi vydrzet.vrchni barvu bych na zakladovku nedaval,je hladka a na ni by se nemusel tak dobre ten tlumex udrzet.
2x odrezovac
2x zakladovka
2x tlumex
to musi vydrzet.vrchni barvu bych na zakladovku nedaval,je hladka a na ni by se nemusel tak dobre ten tlumex udrzet.
na zakladovku by som dal aj vrchnu a az potom tlumex
dal bych anti korozní základovku..
jasný kdžy bude něco špatnýho tak se vyvaří,ale jestli na holej plech základ a na vrch tlumex nebo tlumex na holej plech?
drátěnej kotouč v rozbrusu
ovšem nejlíp ten kus vyříznout a navařit zdravej plech 

ještě to vem odrezovačem

zdravím, chystám se zespod ošetřit svou škodu 100. Když najdu něco orezlího jak mam postupovat? Já bych to obrousil kotoučem ve vrtačce, pak odmastil pak natřel základem a narch tlumexem. Muže bejt? nebo je nějakej lepší způsob? díky.