skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Origo výfuk
Takže som kupil výfuk , je tam vyrazene CZ, K.O.S. 105/120 , Aest , rok výroby predavač tvrdil ze je to česky.Doma som ho nahodil a fucalo to okolo príruby tak som to mosel s karbinu zarovnat a koncova trubka je tiez zle privarena je nakrivo dolu .Takze je to výrobca AUTOSONA?Inak to má taký plechový ostrý zvuk inak nic moc a cena 15eur

bosal bol asi najlepsi, vydrzal 2 roky a treti uz s dierkou :)
tyll ak to bol ten co ma zosilnene rurky pri prirube aj tak pri prirube praskol este ked nebol vobec hrdzavy a potom to trochu rapotalo
teraz mam vyfuk ala vrakac za 100sk aj s prieckou motora uz tam niekto nabastlil male silentbloky a ten uz asi pojde aj s autom, len este neviem kedy. Ale podoba sa na bosal.
tyll ak to bol ten co ma zosilnene rurky pri prirube aj tak pri prirube praskol este ked nebol vobec hrdzavy a potom to trochu rapotalo
teraz mam vyfuk ala vrakac za 100sk aj s prieckou motora uz tam niekto nabastlil male silentbloky a ten uz asi pojde aj s autom, len este neviem kedy. Ale podoba sa na bosal.
Tylly u mě zatím dobrý - ale jak tak koukám, to není výroba, to je loterie..
ja kupoval polsky bosal asi pred rokem nebo tak nejak a prvni kus co jsem vzal mel krivou prirubu, diry na srouby byly vzadalene od sebe spravne, ale nesedelo to k vyfukovym diram. vymenil jsem ho za dobry kus ale ten zase zacal temer okamzite foukat pod prirubou a zacalo v nem asi po 2 mesicich chrastit a taky zvuk byl ostrejsi, takze predpokladam ze vyvlozkovani slo srat...
-> 105L: No s Auto Sona jsem měl skutečně špatné zkušenosti, ale i Tyll na 130 jsem koupil s naprosto křivou přírubou. Takže dneska si nevybereš.

no zatial ste ma teda nepotešili.

-> Nwkt: Sakra pozde 

-> 105L: NWKTuovi vcera autosona upad 

Pozeral som katalog od firmi autosona aka je to kvalita?

Caute, viem ze sa tu nieco podobne uz preberalo ale neviem kde to je.Potrebujem kupit nový výfuk na 105 ku a chcem kupit nejaký ceský, ziadny poliak a ine sracky. Hlavne ma zaujíma ci na tých polskych nie je výrazený znak skoda a oni to tu predavaju ze je to origo cesky.Ake rozlišovacie znaky tam sú a počul som ze polske su cierne a ceske su šede? Podelte sa o svoje skusenosti s výfukmi kupene v dnešnej dobe.dik