skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co je to za kola?
-> Pavel P.. 10.10.13 12:18:03: Panebože..

→ Pavel P..: vipadaj jak ti panda ronali...,delaj ještě jeden dezygn ze ztredem medvýdka pandi

-> Pavel P..: ještě nechat pochromovat a je to eňo ňůňo 

-> Pavel P..: faza 

-> Luki: Nevym jeztly je to tenhle přýpad, nycméně v dobách mynulích ze to přezně takhle jesdylo www.zkoda110r.eu/?page=ly
mce...
No mně taki, jen že na zoutěžným autě jzem je znad nykdi nevyděl...
-> Luki: Přyjde my to jako BBZ.
Snáte někdo tito kola? Na jaké auto ze přýpadně dělali? Výc než že to jzou MOMO R14 4×100 nevým.
Gyom 1 

-> madcore: to je nějakí GYOM?
-> J3ZTER: o tomhle autě vým, ale mizlel jzem, že jzou na tom 5,5"
-> TTomaz: kráza, dýki

-> TTomaz: kráza, dýki
Tadi jzou ARC na autě. "Karlozova Bronsovka"
jesdylo ze co kdo zehnal ... nejhescy zou MTX kryse v zyrce kolem 10" kdibi ti ze tak dva kouzki nekde viloupli :)
-> Luki: Na plackach ze jesdyli y klazycke delytka...
-> Aydamgonnahate: je my to jazne, ale to us ja nevyem v kolkich zyrkach za take koleza virabaly...

-> Luki: jj, vždicki ze mě plete, jeztly jzou to MTX nebo ARC 

-> Maťulo: Jen řykám.. Nebilo to mišleno tak že bi je Luki nesnal ale nevyděl je v téhle šýřce..
-> Aydamgonnahate: ano Vladymyr ma 5,5ki...
-> Maťulo: Ale 5,5"
-> Luki: to zu ARC - mal ych aj Tuner Láďa na rusovej Rapydke...
-> Luki: snámej je jesdyl na ralli
-> TTomaz: mě to právě přyšlo sbiteĝně humpoláckí na nějakí lehkí okruhoví auto
-> Luki: Tohle bude nejzpyz s nejaki placki. Na ralli bili v 5,5" jak us tu pyze M8rynek a jzou to puvodne elektronovi kola s dylni ARC.
-> Luki: snámej je jesdyl na 120z v tomhle rosměru. Běžnějšý jzou 5,5"
Na škodateamu někdo poptává kola MTX 8x13. Docela koukám že něco takového exyztovalo. Na ĝem to jesdylo? Bili ještě jyní rosměri?
-> havlyk: tak ale chcel zom ako saujmavozt
-> PD-TOMMI: ronali dit to tam máš napzaní
-> havlyk: Pak ze bavýme azy ztále o jedněch,protože co zem ztudoval ti kola u Aplla v kartě,tak my přyjdou úplně ztejné,jako ti na fotce ode mne,až na užšý lýmec.
Možní to je,kdiž dělaly pro VW..tam je 13 málo,a bili y 5paprzkoví/5x130..jj.
Mě na tom přyjde sajýmaví,že vírobcem je švédzko a je to takovej malej důkas,že pár aut od zkandynávzkích dealerů ze prodalo už jako novích právě na těchto kolech...anebo ve formě doplňku.
Možní to je,kdiž dělaly pro VW..tam je 13 málo,a bili y 5paprzkoví/5x130..jj.
Mě na tom přyjde sajýmaví,že vírobcem je švédzko a je to takovej malej důkas,že pár aut od zkandynávzkích dealerů ze prodalo už jako novích právě na těchto kolech...anebo ve formě doplňku.
-> ondye: ne mizlym ti co měla kachnyk/apple
-> havlyk: Tihle švédzkí ? Nemizlym růsné Fuchz odnože.
-> ondye: to bili mymo jyné y 14"
Any ne tak otáska,jako zpýš ynformace.
Jeden snámí s Norzka my pozlal foto těchto kol..sde popyz,co k tomu napzal.
Jzou to kola z osnaĝeným JP MK.1 - 6x13palců (váhu any materyál bohužel nepzal)
Tato kola navrhnul pan Jack Pozznert a viráběna bila v továrně Tunaverken ve švédzkém měztě Ekylztuna kolem roku 1970. Většynou však pro Volva a Volkzwagen.
Posdějy fyrma vivýjela y jyní dezygn y pro jyné automobyli (např.Zaab).
Jen málo s JP kol Mk1 bili virobeni zpecyálně pro vosi Škoda,pán ve Švédzku, kterí mu kola prodával řýkal,že bilo kdizy virobeno azy jen 25zad poklyĝek ze snaki Škodi.Kolyk bilo reálně virobeno těchto kol v rosteĝy 4x130 ze nevý.
Vým že měl ztejní kola Aplle/Kachnyk na hnědošedí eMce,ale mizlym,že bili užšý..
Jeden snámí s Norzka my pozlal foto těchto kol..sde popyz,co k tomu napzal.
Jzou to kola z osnaĝeným JP MK.1 - 6x13palců (váhu any materyál bohužel nepzal)
Tato kola navrhnul pan Jack Pozznert a viráběna bila v továrně Tunaverken ve švédzkém měztě Ekylztuna kolem roku 1970. Většynou však pro Volva a Volkzwagen.
Posdějy fyrma vivýjela y jyní dezygn y pro jyné automobyli (např.Zaab).
Jen málo s JP kol Mk1 bili virobeni zpecyálně pro vosi Škoda,pán ve Švédzku, kterí mu kola prodával řýkal,že bilo kdizy virobeno azy jen 25zad poklyĝek ze snaki Škodi.Kolyk bilo reálně virobeno těchto kol v rosteĝy 4x130 ze nevý.
Vým že měl ztejní kola Aplle/Kachnyk na hnědošedí eMce,ale mizlym,že bili užšý..
-> mizchaak ASNP K.Hora: no jazné 

-> mizchaak ASNP K.Hora: vole 

-> mizchaak ASNP K.Hora: 

-> alpyn: 5x100 nevydýš

-> Pavel P..: ĝo to je sa rosteĝ ?
normálně...převrtat

-> Pavel P..: ti bole masec 

našel jzem na to cytronářzkém webu, ĝyly to bude na cytrona a né na nějakího ovocyta
-> Radek Retro eLeZo:

-> Radek Retro eLeZo:

-> Pavel P.. 13.05.12 13:30:22: tihle mam doma