Odhlučnění-tecsound

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 29.08.2007 do 31.08.2007, založil/a RomanT
řadit dle data
00:45:48
31.08.2007
PeterP136
-> RomanT: Ja mam daewoo espero, ktore ma celkom hlucny motor na vstrekovacku s hydrostelmi ale vo vnutri na auto z polovice 90tych rokov je vcelku tiche. Ale ma po celej podlahe 5mm hrube platy asfaltu a na tom penovu hmotu nieco medzi gumou a molitanom na tom 1mm gumu a na tom koberec.

Najlacnejsi sposob ako utlmit skodovku je gumoasflat (alebo hustejsi antivibral tiez od parama) v tej 5mm hrubej vrstve a na to nieco co ho uzavrie aby nelepil. Ale nerobil by som to lebo neviem ako to spravit aby nelepil.
06:30:27
30.08.2007
TUNER
-> RomanT: Jestli chceš jezdit jako v mercedesu,tak se připrav na to,že ti to bude vážit tak o 200 kg na tlumicim materiálu víc.....ale jde to... 4

www.tappaja.com/autohifi/ .../index.htm

A tady jsou ty kombinace co jsem ti doporučoval....

www.tappaja.com/autohifi/ .../index.htm

Nejlíp spodní vrstva proti rezonancím s nějakou vrstvou která zachytí hluk...výběr je jen na tobě.

Jinak kamarád si tu pěnu celkem pochvaluje,ale to by jsi musel vidět jak to tam má udělaný,páč normální rapid to taky neni...6
04:31:03
30.08.2007
Saky
-> RomanT: no tak abys jel jak v mercedesu tak vypni motor a nebo porid spunty do usi-)
21:39:55
29.08.2007
RomanT
jj ja chapu - tecsound je an to aby nevznikaly vibrace atd. Jenomže já sháním něco, co zajistí utlumení hluku od motoru, podběhů atd atd - prostě abych měl ve fáčku ticho, jako když jedu mercedesu S classe4
20:39:10
29.08.2007
Vojta - zrušená registrace
Ja osobne mam VESTIN ale mam tim tlumene dvere kvuli audiu ..kupoval jsem ten obyc...lepil jsem to chemoprenem..a je to znat..dvere jsou sice tezke ale nikde zadne vibrace ani rezonace..parada...
19:18:30
29.08.2007
RomanT
-> TUNER: ok a co teda rika kamos, kdyz to ma v rapidu - je to ok?neni to ok? hluk je podstatne nizsi nebo to stoji za prd?4
17:33:56
29.08.2007
TUNER
-> RomanT: Vestin je na to aby ti ten hluk - rezonance nevznikal a to druhý je spíš na utlumení již vzniklého hluku.Já mam vestin na to aby mi nerezonovali dveře a zvuk z repro byl kvalitnější. Je to ten 2 mm silnej matroš a je to hodně poznat.

Dělají ale i s další vrstvou různejch textilií atd. až 100 mm silnejch,který bych viděl jako ideální kombinaci pro tebe....

Ty pěnový desky má kamarád na rapidu...4
17:12:49
29.08.2007
Saky
proste je to jak s drevostavbou, sice porad vymejslej lepsi a lepsi tepelne akusticky materialy ale proste kdyz nekdo zacne sekat tak to slysis v celym dome.. to u cihlovyho domu nehrozi.. proste musi bejt tezka hmota aby neprenesla vibrace a hluk.. to je fyzika.. a jeste lepsi jsou super tepelne izolacni natery-) nater o sile 1mm nahradi 10cm polyse to je taky dobre technickofyzikalni nesmysl-) a lidi to blbci kupujou.. proste neni teplo jako teplo-)
17:07:49
29.08.2007
RomanT
-> Saky: tak ja si taky osobne myslim, ze to prvni bude mit lepsi vlastnosti, co se tyce izolace zvuku-ale taky je to jen muj nazor :)
17:05:12
29.08.2007
Saky
no aby neco zachycovalo hluk musi to byt tezke a myslim si at je to druhe sebelepsi tak se silou 2,3 nebo 4mm nemuze konkurovat tomu prvnimu se silou 11mm leda ze by byla hustota toho prvniho tretinova.. coz pochybuju.. ale muj nazor ber jako nazor nekoho kdo nevyzkousel ani jedno z toho..
16:34:30
29.08.2007
RomanT
klucii co je na odhlučnění lepší? Myslim tim pro odhlučnění příčky mezi motorem a interiérem - Sinus Live -- www.audioves.cz/Sinuslive /SinusLive-AKUSTISKA-SAMOL EPICI-IZOLACNI-PENA-DSM_g5 71.html -- nebo AMS Tecsound -- www.vestin.cz/

kdo máte jaký zkušenosti??

Extreme Tyres