skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Citroen a Peugeot (PSA)
-> Bagrr- máma mele Emu: to nepomaha:D jen je člověk víc nasranej že to auto vypadá jako prase
-> Nwkt: alespoň se naučím mejt auto častějš než jednou za půl roku :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: Ale je na tom vidět každej sebemenší bordel
to říkám pořád, černá je pro kombíka ouplně ideální....
-> VeTeV: Tak jasný,pořadí podle priorit
-> U-Geen: No sice to bylo dražší ale nelituju,opravdu je to znát

-> U-Geen: No sice to bylo dražší ale nelituju,opravdu je to znát

-> Bobesh: jo to musim nechat vycistit tez, i kdyz nez bude Subarko doma, tak to mozna nebude aktualni... nicmene to co se z toho linulo po zapnuti po koupi bych nikomu nepral :))
-> Bobesh: ja zvyklej ze 120 - ozelim klimu misto deraveho vejfucku
-> VeTeV: Tak to tě lituju,aspoň když chodí ventilace ale stejně... Letos jsem to dal vyčistit ultrazvukem. Sice to při klimování nevoní po citrusech jako loni ale hlavně že to nesmrdí

-> Bagrr- máma mele Emu: já hlavně teď řeším ve možný a prachy už vysychaj, tak klima musí počkat
-> VeTeV: aha... Ja si minulý týden pročistil klimatizaci dezinfekčním sprejem, takže mě teď pařáky vůbec nezaskočí :-D hele budu se snažit vykuchat ti to co nejdřív bude možný...
-> Bagrr- máma mele Emu: ne, ja s tim byl v citronu, tam nemaj ty kleste a poslali me do nejaky firmy co dela klimatizace... a ja nemel jeste cas...
-> VeTeV: to ještě nemáš tu hadici vyměněnou? Jinak tenhle týden mám ode dneška do soboty ráno noční 12ky, takže netuším, jak se k tomu dostanu a jak budu stíhat poštu...
-> Bagrr- máma mele Emu: ty vole - ne ze by me ted nesralo nemoznost otevrit si okno
klima stale nejede 

-> VeTeV: btw teď když koukám na tu fotku tý černý, docela lituju toho, že jsem prodal půlku musketiera... Na breaku vypadá duplex dost luxusně... Jinak ten plastik snad už brzo vyndám a pošlu... Stačí do konce roku? :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: naval 8 a je to tvoje (musim neco trhnout :-))
-> VeTeV: hmm, to by se mi hodilo k přivaření musketiera :-D vyměním za ten plastovej bazmek na okno :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: pěkná

kurevsky nekvalitní fotka, ale takhle by se mi to tedy velmi zamlouvalo...
-> afro100: Brutální snížení, kola zalezlý v podbězích 

-> Mr_Kubas: žiadnu poriadnu teraz u seba nemám, výpovedná hodnota 0, aj keď predný nárazník napovie :D
-> Vojtisek: no mozno.... ale v xsare mam tych kablov trosku viac ako vo fave.... tazsie sa hlada problem
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to mám taky na Fáčku, že mi blbne záhadně eletrika...máš auto vyrobený na apríla

Dneska sa mi nastahovali duchovia do elektriky na Xsare II (1,4i).... najprv nechcelo otocit starterom, potom natartovalo a hned zdochlo... a potom nastartovalo normalne a siel som asi 5 km.
Po hodine odchadzam, otocim klucikom a starter nic... ale rozblikala sa pristrojovka a spustili sa stierace.... vypol som klucik, vytiahol, skusil znova a vsetko ok, nastartovalo, jazdi. Odvtedy 3 starty ok..... Co toto ma znamenat????
Po hodine odchadzam, otocim klucikom a starter nic... ale rozblikala sa pristrojovka a spustili sa stierace.... vypol som klucik, vytiahol, skusil znova a vsetko ok, nastartovalo, jazdi. Odvtedy 3 starty ok..... Co toto ma znamenat????
tak v pondělí nás čeká servis...
proražená přední středová koule... klape nám to po 5 sec...
v tydnu jsme vyměnily pylový filtr a zadní stěrač
auto postupně připravujeme na cestu do řecka ktera začne za cca 2 týdny :)
proražená přední středová koule... klape nám to po 5 sec...
v tydnu jsme vyměnily pylový filtr a zadní stěrač
auto postupně připravujeme na cestu do řecka ktera začne za cca 2 týdny :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 1:1000 podle toho kolik tankuješ
-> Nwkt: Ok, kouknu se, jestli to seženu v místní prodejně s mazivy a filtry. Jaká je toho spotřeba?
-> darklord: Já kupoval ještě míň v zimní slevě 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : oleje.cz/eshop/show_prod.
php?id=1306 používam já, co jsem tak koukal tak asi nejvíc doporučujou
U-Geen 05.07.11 21:31:02 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : mam
nejak zafixovany ze Agip je lepsi jak Shell :-) ale treba mit to vyvratite
Není co vyvracet
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : mam
nejak zafixovany ze Agip je lepsi jak Shell :-) ale treba mit to vyvratite
Není co vyvracet

-> spartra: Ale nasadíš...Jen je to trochu vojeb...
to je důvod proč bych nechtěl novej či novější diesel, se to posere a ani očko nenasadíš

Jinak toto se mi na aukru za ty peníze líbí aukro.cz/grundig-ghp1300-
cl2300vw-i1692559378.html,
truner RDS,CD MP3,kazeťák,pro auta s 2DINovou dírou pro rádio dobrá alternativa. Jenže už mám kazeťák s changerem a ta moje by nepřenesla přes srdce,kdyby přišla o zavírací kryt s ořechovou imitací

-> Bobesh: Tak to já nepamatuju... vždycky tam bylo prázdno a o kus dál ve výprodeji se stála fronta ke stojanům až na hlavní silnici.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 06.07.11 00:22:14: Tak to by ses divil,právě proto,že hodně lidí navzdory krizi slyší na značku-kvalitu,je na VM Shellce docela kvrkot...
Navíc hodně firem má Shellkarty,zaměstnanci pak i Smart karty. Taky tam tankujeme autobusy

-> Bagrr- máma mele Emu: Jj, to je. Alternativa k tvému Castrol TDA (soudím podle nalezeného). Teď zrovna čtu nějakou diskusi na autorevue (hodilo mě to tam přes Google), ale je to skoro samé OT, takže se těžko dobrat nějakého výsledku. Proto se ptám na zkušenosti... má to smysl? K čemu?
-> Bagrr- máma mele Emu: Na tom taky něco bude. Taky záleží na tom, jaká je výtoč na té konkrétní ČS, aby to tam nestálo dlouho. Viz třeba Vysoké Mýto, kde kousek za Shell-kou je ONO, takže Shell neprodá skoro nic a to palivo tam dlouho stojí.
-> U-Geen: To já nevím, proto se ptám. :)
-> U-Geen: To já nevím, proto se ptám. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nejspíš nějaký aditivum :-) já teda znám TDA...
-> Nwkt: Odpovím ti taky zkratkou... WTF? :) Nějaký zkušenosti?
sauto.cz/detail-inzeratu/o
sobni/peugeot/406/8996916#
carMenu
jo tak tohle by se mi líbilo...
jo tak tohle by se mi líbilo...
agip no problémo... Ono ve směs je všude stejný palivo, záleží na čistotě nádrží atd...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : mam nejak zafixovany ze Agip je lepsi jak Shell :-) ale treba mit to vyvratite
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A co přidávat VIF?
Chci se zeptat skrze palivo do HDi, vím, že by se tam mělo brát "něco lepšího", takže vesměs Shell, OMV, Benzina... co takhle Agip? Dalo by se bez problémů? Srovnal jsem si totiž ceny na ČS u nás v městě a ty první tři zmíněné vycházejí +/- nastejno, jen Agip je skoro o 2Kč/l levnější, protože je v přímé konfrontaci s protějším Luk Oilem (ten je ještě o pár haléřů levnější, ale tam bych brát asi nechtěl, je to bývalá síť JET). Jáké jsou zkušenosti, můžu beze strachu tankovat na Agip?
-> VeTeV: jaj ty vole, vůbec jsem se k tomu nedostal a upřímně, taky jsem na to tak trochu zapomněl...
Fén 03.07.11 01:39:07 napsal:
→ Bagrr- máma mele Emu: Mít před barákem tolik
buldozerů, tak si tu silnici srovnám sám. :o)
A v jednom je sedačka z Rapida..jsem se málem pochcal jak sem to tam viděl:o)))
→ Bagrr- máma mele Emu: Mít před barákem tolik
buldozerů, tak si tu silnici srovnám sám. :o)
A v jednom je sedačka z Rapida..jsem se málem pochcal jak sem to tam viděl:o)))
-> alpin: Na tom čtvrtém chrápe na dálkách spolujezdec. 

-> Jirik_Tuňák: možno sa už jeden stihol nafúknuť 

-> alpin: No ono by tam mělo bejt ABG 4x. Tři jsou kravina, leda by byl jeden buchlej.