skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Slalom - Pohofest akt.u Jihlavy
prohledat
1147 příspěvků (zobrazeno 401 až 450) od 26.09.2012 do 25.04.2018, založil/a ŠKODA 120 GLS
onda mi furt píše esi s ním pojedu (tam) (tam) (tam) a pak mi nadává že su vogo že furt všude píšu že pojedu s nim, tak já nevim 

tak já je zase vezmu
doufám že se mi tam tisícovka nerozpadne

doufám že se mi tam tisícovka nerozpadne

-> J3STER: přijedu s ondrou ,, pepa sice už s trochou štěstí bude z depozitu venku ,, ale zadní blatník eště nebude vyměněnej
-> Peťa Klíč: Přijedeš s Pepou?
čím víc kuželi, tím víc slalomi
-> Skili: jasné, pomůžou nám
-> Skili: určo vem pokud ještě máš , to se neztratí

-> OndraKrupi: mám zase vzít kužely?
-> OndraKrupi: Vem kanystry.

-> OndraKrupi: Tak jo :)
-> saSaT: ani ne, skili dojel puntem a taky odjel bez problémů, hlavně vem kuzlenku
Já bych dojel hned, ale Rapísek je v nedohlednu a s pugem byste mě beztak ukamenovali

-> J3STER: 

-> ŠKODA 120 GLS: Je libo banánek?

-> J3STER: to nikoho nezajímá 

-> aceboss: V práci nespím, ale přes den doma toho nenaspím. Je fakt že když mi je zle, tak o svačinové přestávce spím a sváču dám při práci.
-> J3STER: Tak já na noční nespím ani minutu a materiál vozím jeřábem.
-> OndraKrupi: Vo*e, já tam dělám už děvět let!!!!
-> aceboss: No jestli naspíš po noční jako já tak tři hodiny denně a každou směnu zpracuješ a odnosíš vlastníma rukama tři tuny materiálu.....

-> aceboss: No jestli naspíš po noční jako já tak tři hodiny denně a každou směnu zpracuješ a odnosíš vlastníma rukama tři tuny materiálu.....
-> aceboss: 

-> J3STER: já taky dělám na tři směny a čas od času se to dá;-) když jsem jezdil po noční do Bohunické nemocnice taky jsem to zvládl.
.-> OndraKrupi: Pokud bude aspoň trošku slušně rád se zůčastním;-) jen nevím jak na tom bude eRko :-/, ale Felda to jistí.
.-> OndraKrupi: Pokud bude aspoň trošku slušně rád se zůčastním;-) jen nevím jak na tom bude eRko :-/, ale Felda to jistí.
-> OndraKrupi: ale né pracuje furt stejně jen ho šoupli na tři směny protože jim dolů sázím zakázky o sto šest :))
-> J3STER: ale minule si v tomto oboru nepracoval a taky to dopadlo tak jak to dopadlo...
-> ToHo: To je toho, my tam montujeme okna a dveře do bytového domu... 

-> OndraKrupi: Vem prosím v potaz že pracuju v třísměnném provozu a po nočních jsem totál KO. To se samozřejmě dost podepisuje i na mých možnostech se soustředit. Sám jsem čuměl..........

-> J3STER: uvidíme co bude..... pro tebe něco pro nejpomalejšího jezdce

-> OndraKrupi: A budou kanystry?

Prosím kdo chce přijet hlašte se na mailu:
info@pohofest.cz
- počet osob, které se budou aktivně účastnit
- vozy, kterými přijedete
vstupné pro soutěžící 50,-Kč
vše podstatné najdete zde: www.pohofest.cz/novinky/s koda-slalom-lulec-u-vyskov a-11-5-2014
info@pohofest.cz
- počet osob, které se budou aktivně účastnit
- vozy, kterými přijedete
vstupné pro soutěžící 50,-Kč
vše podstatné najdete zde: www.pohofest.cz/novinky/s koda-slalom-lulec-u-vyskov a-11-5-2014
hmm, i když, že bych vytáhl hnědou? 

Takže plocha schválena :)
-> aceboss: spíš šlo o to aby vůbec byl zájem, přeci jen abychom tam byli třeba 3 auta tak to by asi nemělo cenu. Všichni víme, že vždy se najde někdo kdo nebude moci
-> OndraKrupi: Ono bude asi celkem jedno jaký je to tremín pokud to nezhatí škaredé počasí, ale to stejně nikdo dopředu neví. Kdo bude chtít tak si čas udělá. Stejně je jaksi nereálné, aby daný termín vyhovoval všem.
-> tunerlada:
ještě ti něco pošlu na mail

Tákže vidím že termín většině vyhovuje takže jsem dnes začal zařizovat plochu 

-> J3STER: jooooooooooo
-> OndraKrupi: dobře už jsem v klidu

-> OndraKrupi: dobře už jsem v klidu

-> ŠKODA 120 GLS:
Náááá nechceš banáááánek ?

-> ŠKODA 120 GLS:

-> tunerlada: fajn otočíme tvoji užovku 

ono je to celkem jedno kdo čím přijedete :) hlavní je pokec a zablbnutí si a jedno čím 

Uvidím jestli se rozhodnu pro Moravskoslezský sraz, případně dát 2 akce za jeden víkend

Termín mi vyhovuje,tak bych se tam ukazal

-> J3STER: no u tebe je to jedno, stejně poslední místo nemáme
škoda co se dá dělat....

škoda co se dá dělat....
Já si čas můžu udělat kdy bude třeba
-> OndraKrupi: A mě je to jedno, jestli pojede auto, udělám si volno...
-> OndraKrupi: Mě se to nehodí. Zrovna jdu na noční.
Mohl bych kdyby to bylo týden před, nebo týden po a ještě k tomu v sobotu.

spíš jsem to bral takhle: zda tento termín vyhovuje a pokud ano (jako že asi jo) tak začnem řešit vše kolem :-)
rád přijedu, ale nemohu zaručit složené auto v tomto termínu
Víceméně se domluvte beze mě a já se buď přidám nebo budu zakutaný v garáži.
Víceméně se domluvte beze mě a já se buď přidám nebo budu zakutaný v garáži.
Teoreticky by to mohlo klapnout, snad už bude pojízdná stovka a pokud ne tak provětrám erko...
Asi bzch se otočil :)
hmm, momentalne asi nemam cim.