skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cs Škoda zraz
-> Groopi: hej budem, sak ale taka seriova kraksna

-> škodec: Ty tam budeš?
Na tvoje auto som zvedavý.
Na tvoje auto som zvedavý.
-> TT_daniel: splnam len poslednu vec a to nejaka skodovecka co tam hadam doleze ostatne staci nakreslene?

Poprosim, co som si s kym dohodol aby sa u mna prihlasil, popripade s prezyvkou, mam Vas poznacenych ale aby sme na nieco nezabudli.
PS: kto ma aj nepozna, myslim ze ma neprehliadne
PS: kto ma aj nepozna, myslim ze ma neprehliadne

-> MOLSO: To v piatok vieš.
V sobotu to už bude CS Škoda zraz.

V sobotu to už bude CS Škoda zraz.

jak to tu tak citam dlhodobejsie vyzýera to na zraz meliskovych fanusikov 

-> haso: Aj keksy a koko*iny zobereme.

hlavne nezabudnite rajciny, papriky hnile vseliake 

-> TT_daniel: Stan máme, spacáky a kraviny okolo toho beriem na MY, klobásy a tak kúpim... Gril mám slúbený u Teba, teda jeho využitie... Polovičku nemám, ale to vieš a Škodovku umyjem, naleštím a ukážem.

-> TT_daniel: ja klobasu neberem .... tvoje segra mi slubila jednu
to mi bohato staci na cely den
a ohladne polovicky ti bude musiet stacit 2 polovicky molsa a 2 polovicky moraka

a ohladne polovicky ti bude musiet stacit 2 polovicky molsa a 2 polovicky moraka

akoze dost ze moc sa na vas tesim,nabera to pekne spady,cisla mam zalaminovane,pohariky nachystane,este par nejakych doladovaciek a ide sa na to
tak si nezabudnite hlave:
-stany,spacaky,...
-gril,klobasky a co mate radi
-polovicky,lebo aj tie treba prist ukazat
-nejake tie skodovky by ste mohli tiez doniest
tak si nezabudnite hlave:
-stany,spacaky,...
-gril,klobasky a co mate radi
-polovicky,lebo aj tie treba prist ukazat
-nejake tie skodovky by ste mohli tiez doniest

-> 105LR:

-> haso: tu nešlo o piatok, ale o určité veci v sobotu, ktoré sú v tajnosti
v piatok je stanovačka dávno vybavená

-> 105LR: takze uz to nebude v piatok nedovolene zhromazdovanie sa? 

-> ALL: Pre tragickú udalosť na Podjavorínskom okruhu prosíme všetkých účastníkov, aby sa chovali disciplínovane počas celého zrazu.
Práve som prišiel z mestského úradu a dobrá správa je, že zraz nám POVOLILI
a máme to aj na papiery, tak sa môžeme tešiť na sobotu (niektorí na piatok) 
Práve som prišiel z mestského úradu a dobrá správa je, že zraz nám POVOLILI

-> TT_daniel: bohužel se všude najde blbec, kterej nerespektuje pravidla, doporučuji videozáznam, foto atd.. pro usvěčení.

-> TT_daniel: správne
podstatna infomacia,neviem ci ste videli v spravach co sa v Novom meste nad Vahom stalo pocas zavodov,vzhladom na to budeme radi ak nam tetno zraz povolia a preto vas ziadam a apelujem na to,ze kazdy ma jazdit nie na vlastnu pest,ale plne predpisovo!!! ak uvidime niekoho jak robi somariny mimo vyhradenych miest(na to urcenych)tak budete pokarhany a po neuposluchnuti vyradeny zo zrazu!!! ziadam vas vsetkych jak kamaratov,vsak sa vsetci pozname a sme jedna rodina
-> TT_daniel: my sa už nejako zabavíme
v rámci slušnosti 

-> ALL: všekych tych piatkovych upozornujeme ze zraz sa zacina az v sobotu rano,cize v piatok stanovacka,...ale ziadny program z nasej strany nejak necakajte,bo budeme mat toho dost aj bez toho
-> Groopi: ja idem už aj piatok,šak na fcb sa to už rieši 

-> haso: Ty si jasný, to sa ani pýtať nemusím.

-> Groopi: 

ALL.
Kdo by teda išiel ten piatok? (Danovi je to fuk pokial bude pekne).
Kdo by teda išiel ten piatok? (Danovi je to fuk pokial bude pekne).
-> afro100:

-> haso:
to hadam zvladnem,,
to hadam zvladnem,,

-> haso: :D pocuj, ty mas nejake skusenosti :D
-> MiMa17: ale musime sa tvarit, ze sa nepozname, nech nas daju spolu 

-> afro100:
-> haso:
dik že na mňa myslíte , v base som ešte nebola,, sa teším

-> haso:
dik že na mňa myslíte , v base som ešte nebola,, sa teším

-> haso: nezabudol, s nou ratam automaticky :P :)
-> afro100: tak spravne
a este slecnu Mimu si zabudol...takze sme traja, nech sa v CPZke nenudime tych 72 hodin :-)
a este slecnu Mimu si zabudol...takze sme traja, nech sa v CPZke nenudime tych 72 hodin :-)
-> afro100: Tož, na Myjavské námestie pojdeme, to do Lubiny máme kúsok.

-> haso: for me,behind me rob si co chces, hlavne dondi :D
-> Groopi: sak hen-> MiMa17 07.08.12 17:04:40: sa mima pytala uz vcera a nikdo nist ...
ja a hašo ideme stanuvat dade neh nas aj zavru
ja a hašo ideme stanuvat dade neh nas aj zavru

-> haso: Tupý rýu si zober!
Inak, s tým piatkom jak?

Inak, s tým piatkom jak?
-> afro100: ja idem s rodinou na mustangu do HC a ja idem uz na obed, aby som auto umyl atd...takze ja nejdem z BA ale z HC, a pojdem na Radosinu, pak na Piestany, Nove mesto a potom hintam za teheľnu :))
tak kdo všechno pojede v sobotu ráno z okolí Brna ?
-> Pipo26: haso
Ahoj slecny... Ide niekto z BA v piatok poobede?
-> itchy: slalomovy nechci :)
-> itchy: tak predsa prídeš na dvanásťstotroske
, tak to sa teším čo to bude zač 

skoda-virt.cz/cz/.../1639
45-diely-14 nech to mate lahsie, nechcem si tu robit reklamu, ale ked uz vezmem vacsie auto nech sa to vyuzije
-> Dušan: prevodovku mozno nejaku vyhrabem, ale skor na suciastky, ruku do ohna za nu nedam, aj ked mne isla pekne na slalome
ak AOS-ka ma cca 50km,tam kde sa bude stanovat bude aj pitna voda z tocky,a elektrika(akoze v krajnom pripade,keby niekto potrebuje,viacmenej si ju obsadzujem),vcelku to pekne pokracuje,tasim sa
ako to vyzerá s tým piatkom ? 

-> itchy: prevodovky jsou ?
-> itchy: Vlečka?
kto ma zaujem na zraz doveziem nejake prebytocne diely tak si zoberte nejake drobne snad sa dohodneme :) popripade ceknite moje inzeraty, kujeeem
ak chcete daco starsie vysia mi na dvore 2 rapidy, mozem zobrat aj vacsie veci - napr predna naprava nejake 4p pred repasom.....
ak chcete daco starsie vysia mi na dvore 2 rapidy, mozem zobrat aj vacsie veci - napr predna naprava nejake 4p pred repasom.....