skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pražský československý "srazík" - 26.8.
Fandil jsem vám z okna přilehlého paneláku.

Přátele se stejným postižením, děkuji za sraz... Nečekal jsem, že se to tak natáhne, ale bylo to fajn...
Jinak jsem myslel na VeTev, jak se zajímal o kolečka z tachografu, tak jsem je vzal sebou.... Mno, příště...
Jinak jsem myslel na VeTev, jak se zajímal o kolečka z tachografu, tak jsem je vzal sebou.... Mno, příště...
Tak ted jsem přišel domu, takže razim 

to by som skor povedal ze mu poskodili preto lebo "fanuskovia" Sparty neprezili prehru proti ziline, a zbadali slovenske auto a uz to islo...moj osobny nazor ale inak nachuja

Hezká vzpomínka na Česko respektive na Prahu

Zdravim, škodovka nejezdí... a nevim co bych tam dělal s BMW, tak třeba příště. Ondra

-> Tuner#2: tak ono to je logicky - vem si ze v 99% predpokladaji, ze se vejdou do 5tis - takze prestupek - viz plneni pojistoven apod. u cehokoliv drazsiho si to nelajsnout, bo za to uz by mohl byt slusnej pruser....
no ty vole, tak to rapidom uz do prahy nejdem, byt neni v stave lestenky, ale toto je u trochu moc

-> VeTeV 26.08.10 10:13:16: Mě přijde, že ty smažky to dělají jen a právě na Škodovkách... Soused v práci dokud měl užovku, tak buď urvané zrcátko, promáčklé dveře, kapota, jednou dokonce mu lezli po střeše v noci. Od té doby co má FII tak je po problému auta se nikdo ani nedotknul a to ten klub kde se schází tyhle pochybný lidi jje tady pořád.
Ajajaj,tak to je pech:-(
VeTeV 26.08.10 10:13:16 napsal: cituji: Auto – prehnute dvere, maska v prdeli…
:-(
tak to nebude dobrá vzpomínka na Prahu
copak maska se vymění, ale dveře jsou horší
:-(
tak to nebude dobrá vzpomínka na Prahu

K nasrání.. Kdyby to byl nějakej werk, ale minno to má precizní, tak tam je škoda o to horší
No nic držim palce, ať to není nic hrozného a příště ať se vandalové radši schovaj do trafačky...

no je me minna opravdu lito a jen doufam, ze to nejak nepokurvili moc - a pak mas mit z neceho radost a delat to poradne, kdyz nejakej debilek co se nudi, si musi bouchnout... ach jo 

-> VeTeV: co k tomu napsat... sou to prostě kokoti
-> VeTeV:
no to su kurvy vyjebanee 

-> VeTeV: no to je v prdeli.. jednou někam vyjedeš a už to nějakej smeták zničí aby se pobavil.

cituji: Auto - prehnute dvere, maska v prdeli....
to je opravdu na ránu, proč to ty lidi dělají? a kor když vidí zachovalý a renovovaný vůz :-(
to je opravdu na ránu, proč to ty lidi dělají? a kor když vidí zachovalý a renovovaný vůz :-(
-> VeTeV: je to děsný, mít auto na ulici tak nespím protože těch hovad tam chodí spousta
snad to tedy není nic vážnýho, případně se minno může zkusit zeptat na tom hlídaném parkovišti u kolejí mají i denní stání asi za 80Kč tak by se to možná vyplatilo to tam dát

-> VeTeV 26.08.10 08:38:30: tak to je na přes hubu.... doufám, že to nebude nic vážného
-> VeTeV 26.08.10 08:50:12: Bohužel to nemusí být jen Praha. Šéf 14 dní zpět jednu noc evidentně pěstí ve výšce 1,5 - 1,7m probouchlý C sloupek dovnitř, za dva dny i na druhé straně. Evidentně se jim líbila ta velka plocha plechu u Grand Espace 

-> Tuner#2: to je prostě Praha a sídliště - nemám z toho vůbec dobrej dojem a doufám, že to nebude nic vážného... omladina se baví neskutečně - já včera musel klidni nějaký náctiletý nachcaný hovada, co se bavili kolem půlnoci tím, že na kakruli za plotem házeli nějaký vajgly a bordel ze silnice - po upozornění, že ještě jednou a dostane něčím po hlavě měl ze mě prdel a pokračoval, tak dostal matkou z praku a jal jsem se pro něj dojít... zdrhnuli hovada
-> VeTeV 26.08.10 08:38:30: No to je pěkný 

tak ted psal minno, že auto je po noci v Praze "poznaceno vandalmi" rozsah a blizsi okolnosti nevim, ale toto opravdu potesi - ja jsem jak na trni s Karkuli co chudak stoji u prace

-> sep: tak reagoval a mozna prijede - ale mhd :-)
-> VeTeV: :jezevčík žije?
-> David.: OK takže platí tato varianta - viz poslední obrázek - je to v podstatě pod autobusovou zastávkou a jestli si to dobře pamatuji, najíždí se nejlépe tou mezerou mezi "naším" parkplacem a tím napravo (to je snad dnes placené...) do ulice Dunovická...pozor zdání klame, ale ulice Ekonomická není průjezdná až k hlavní!!! končí za Bus zastávkou :-)
nájezd někdy kolem 17-18 hodiny odpolední - mám dojem že více jak hoďku tam spolehlivě proklafeme, profotíme apod :-)
chystá se i návštěva jednoho znovunalezeného syna s modrým křížencem dvou generací aut :-)
snad se počasí podaří a nezbývá než doufat, že i nálada bude dobrá. Těším se na všechny
nájezd někdy kolem 17-18 hodiny odpolední - mám dojem že více jak hoďku tam spolehlivě proklafeme, profotíme apod :-)
chystá se i návštěva jednoho znovunalezeného syna s modrým křížencem dvou generací aut :-)
snad se počasí podaří a nezbývá než doufat, že i nálada bude dobrá. Těším se na všechny

-> VeTeV: určitě varianta "případně zde" protože tam je blíže k zastavce busu volno, na tom druhém bývá plno, stávají tam i zajezdový busy
-> VeTeV: :asi se na to budu muset nekdy zaletet podivat osobne abych tu antickou tragedii videl strizlivyma ocima,to jsou vsechno mouchy,vsechno se poresi na klid...
-> bibendum30: OK, já si to mlhavě pamatuji z dob studijí na VŠE :-))
-> VeTeV: To větší parkoviště je lepší varianta...bývá to tam prázdnější i odpoledne

-> VeTeV: Stabilně né...jen na víkend do přírody

-> bibendum30: naloz auto jeklama - delka aby se to veslo do skodovky :-))
ze ty vozis stabilne pytle cementu v kufru :-)
ze ty vozis stabilne pytle cementu v kufru :-)
-> Pavel P..: NEJSOU....pod pultíkem?ani nad pultíkem

-> Pavel P..: nemáme,nemáme...nejsou
ty taky došly
zeptejte se příští týden,mělo by nám dojet zboží

-> Pavel P..: Instantní sklad ne? 

-> bibendum30: jednu instantní garáž bych prosil zabalit

Nepotřebuje někdo něco na stavbu...když pojedu na sraz rovnou z práce tj. ze stavebnin???
-> VeTeV: jasně,proč ne...takovou "držku" jsi ještě neviděl

-> VeTeV: ale no tak...
jsem ti přece už mockrát říkal, až to půjde ze skály tak dej vědět pod kterou mám stát abych si vybral zpět ty nový díly
víš že to myslíme z legrace
jsem ti přece už mockrát říkal, až to půjde ze skály tak dej vědět pod kterou mám stát abych si vybral zpět ty nový díly

víš že to myslíme z legrace

-> sep: -> David.: vy dva břídilové!!! ani nevíte jak mě to auto sere
-> bibendum30: loukotě sem, loukotě tam - budu rád za poznání dalšího auta

-> bibendum30: loukotě sem, loukotě tam - budu rád za poznání dalšího auta

-> sep: jo nebo to je taky řešení,ale tak musí si nějak okecat další zásoby dílů,ne?

Sice nedojedu na loukotích ale i účast se cení ne?Jakobych to věděl že se něco chystá,dneska jsem to umyl
No když nejsou loukotě...aspoň jí nasadím rampu aby vypadala líp k světu.Loukotě se totiž budou dávat až se dokončí výměna pružin-pokud to tedy o víkendu klapne

-> David.: :je to kecala,lak rozleští,klepe mu nářadí v bedýnce na podběhu,zatáčky přestane brát dveřmi napřed ,kola bude stačit dotáhnout a je to fertig:-)
-> sep: to bude v pohodě, Jiřík mi pobrečí na rameno, předá dlouhej seznam a zase to bude mít jako nový

-> VeTeV: :to jsou obvyklé dojmy a postřehy majitelů vozů škoda 120 v záruční době.-)
-> VeTeV: koukám seznam dílů bude dlouhej
-> David.: lak obouchanej, doškrábanej od kočky (bohužel už i ďolíky na střeše a kapotě :-(), motor klepe, něco píská při zatáčení, kola házej - zima bude plodná :-(
-> VeTeV: copak?něco odchází?