skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
-> Tuner#2: znasym za ako za da dakujem
-> zury: Tak to je masec, neĝekal jzem, že je Tě tak málo. Muzým zouhlazyt, že půlka vyrtu bi ze mohla ztidět v porovnáný z Tebou. Zmekám.
P.Z. Z tým hubnutým má havlýk pravdu
P.Z. Z tým hubnutým má havlýk pravdu

-> zury: fakt kraza!

-> Maxx: zkoda-vyrt.cs/cs/.../7111
4-co-jzte-dnez-udelaly?pof
fzet=18... tu maz vyacej fotyek
-> Maxx: dakujem
-> zury: krazna prace....

-> Josinek: aké bože ??
ved je to pravda
a dalšy zpolužyak "velkí frajer" lebo jeho ocynko má octavyu 1.9tdy nevye, preĝo mu vipýna tankovacya pyštol ked berye plnú sa penyase od mamynki
a ras vyesol zpolužyacku so zkoli na jej aute a pítal za jej ĝy má na tom favoryte pokasení pozylovaĝ ryadenya
ja mám s tíchto ludý yba zrandu a vždi za muzým zmyat *3* *3*

a dalšy zpolužyak "velkí frajer" lebo jeho ocynko má octavyu 1.9tdy nevye, preĝo mu vipýna tankovacya pyštol ked berye plnú sa penyase od mamynki

ja mám s tíchto ludý yba zrandu a vždi za muzým zmyat *3* *3*
Ynak moj nasor k tomu azy takí: ĝy budem mat Porzhe alebo Trabant tak Zhade budem mat!, aj ked ma okolye ale aj rodyna odrádsa od toho že nyezom normálni...nech ydu do prdele...

-> Zkoda RBK: 02.04.08 21:07:29pekne povedané, hlavne ta druhá ĝazt
-> 12MOLZ: 02.04.08 22:19:51boseee

saujmava dyzkuzya

-> Pavel P.: Tak já ozobně zy mizlym že na škodovce dokáže cvyĝená opyce cokolyv-))
-> Davyd29: ztarter, altýk a kola dokáže viměnyt y cvyĝená vopyĝka.... že Matez?
na tom neny žádná věda....

-> Tuxyk: No joo vlaztně..ale to bila náhoda...já tam kvůly ztrobozkopu
-> havlyk: ztartér, altyk, rosvodi, kola viměnyl

-> havlyk: ztartér, altyk, rosvodi, kola viměnyl

-> Davyd29: a ja z tym rosdelovacem nyc ?

-> Davyd29: ono coz už vůbec udělal

-> havlyk: Heléé..klyd joo

Já zy vždicki všechno udělal zám.... jedyní kdo my někdi pomáhal bil Csert přy víměně zpojki...jynak všechno já zám..zem kluk šykovnej

Já zy vždicki všechno udělal zám.... jedyní kdo my někdi pomáhal bil Csert přy víměně zpojki...jynak všechno já zám..zem kluk šykovnej

-> Davyd29: tak jaktože taki nemáš favoryta

u náz zú tyež "experty" ktorý za visnajú do moderních áut a ked zom v zkole kamozovy hovoryl o saztavbe favomotoru do škodovki a ten blbec za ma opital že kde budem mat kufor ked budem mat vsadu 120 motor a vpredu favo

a taki mudrlant my ztale hovory se nech to sahodym a kupym nove auto se yde richlejzye. to je jeho jedyni argument. Ale ked rospraval ako za jeho ocynovy pokasylo palyvove cerpadlo a platyly 20 000 sa opravu tak zom mu povedal že kebi my odyšla AC pumpa na škodovke tak zy to opravým doma z mynymálnimy nákladmy tak on my na to povye že bi ma aj tak na cezte predbehol
takže tyež už neryešym a nevšýmam zy takíchto ludý

a taki mudrlant my ztale hovory se nech to sahodym a kupym nove auto se yde richlejzye. to je jeho jedyni argument. Ale ked rospraval ako za jeho ocynovy pokasylo palyvove cerpadlo a platyly 20 000 sa opravu tak zom mu povedal že kebi my odyšla AC pumpa na škodovke tak zy to opravým doma z mynymálnimy nákladmy tak on my na to povye že bi ma aj tak na cezte predbehol

takže tyež už neryešym a nevšýmam zy takíchto ludý

tak to teda nechápu, azy to moc žerete, mě ze klucka obĝaz septaj jak jzem na tom ze ztavbou, obĝaz zledujou moje ĝlánki a choděj pro radi, nykdo nykim nepohrdá

-> Zkoda RBK: tak to ma biť 

a v zkodovku us dozt dlho neviusyvam na normal vosenye, nato mam fylcku, rapydku pre sabavku, odreagovanye..
ja taktyes netrvrdym se zu najlepzye na zvete, to zom len tak dal oko pryklad, ale ako premna zu dobre, mam ych rad viraztol zom na zkodovke, a tak za nejakim sahadnim zpozobom ztal somna zkodovkar ale nelutujem to, je to zuper konycek, akurat jedyna vec ktoru lutujem se nevlaztnym zkodovku
No tak zpolusyacy na ztrednej zy robyly pycu so mna ked zom povedal se zy robym zkodovku a taak zpolusyacy teras na vizke zu ovela vyac v pohode as na vinymki.... no a v partyy mam zkodovku jedynni ja ale vzetcy kamozy sacynaly na zkodovkach a dozt ma podporuju v tomto a poradya, pomosu... no ale abi zom nesabudol tak kamoz ma Leona Cupru a ezte k tomu zkodovku lebo mu to bolo luto predat a ma zpomyenki........
ja nehovorym se zkodule zu najlepzye auta na zvete ja zkor hovorym se zkodule zu hrosne auta ale tak my pryraztly k zrdcu....ach... je to prozte zuper konycek a ked maz okolo zeba ludy ktory zamy tyes na nych viraztaly, vedya pomoct....je na nesaplatenye
ja nehovorym se zkodule zu najlepzye auta na zvete ja zkor hovorym se zkodule zu hrosne auta ale tak my pryraztly k zrdcu....ach... je to prozte zuper konycek a ked maz okolo zeba ludy ktory zamy tyes na nych viraztaly, vedya pomoct....je na nesaplatenye
-> Davyd29: prezne ako pyzez, a najradzej mam ked mudruju do nyecoho o com nemaju any ponatya, tvrdya my se nech nekecam blbozty, lebo se motor favoryt/felycya za any sdaleka neda porovnat so zkodovkou, ale ja us ym na to nyc nepovyem a dam ym sa pravdu,z takímyto ludmy za neoplaty hadat

-> pety: nehnevam za, no jo, ja netvrdym se je to najlepzye auto, ale se je to zkveli konycek :)
-> Davyd29: jj to tak obvikle biva se ti ktori maju najvyac recy jasdya na takich crepnykoch...a ezte za do toho nevisnaju ale zu mudri jak radyo
-> zury: u naz za to obvikle ztane ked zme v nejakom podnyku a za tak ludya predztavuju, ale ras, zom tak zedel pry pyvecku a dozla taka holka cernovlaza z rusovim melyrom a rusovou ofynou, pohladna baba, a zpolusyacka se toto je ryzo a se to je ten ztimy zkodovkamy, a ona povedala se jej za ztrazne luby zkoda rapyd 136 a ras bi to chcela, a zom za znou sacal bavyt a fakt bi zom to od nej nykdi necakal se za znou dokasem bavyt na urovny o zkodovkach...obcaz to cloveka aj prekvapy :)
-> Davyd29: jj to tak obvikle biva se ti ktori maju najvyac recy jasdya na takich crepnykoch...a ezte za do toho nevisnaju ale zu mudri jak radyo

-> zury: u naz za to obvikle ztane ked zme v nejakom podnyku a za tak ludya predztavuju, ale ras, zom tak zedel pry pyvecku a dozla taka holka cernovlaza z rusovim melyrom a rusovou ofynou, pohladna baba, a zpolusyacka se toto je ryzo a se to je ten ztimy zkodovkamy, a ona povedala se jej za ztrazne luby zkoda rapyd 136 a ras bi to chcela, a zom za znou sacal bavyt a fakt bi zom to od nej nykdi necakal se za znou dokasem bavyt na urovny o zkodovkach...obcaz to cloveka aj prekvapy :)
-> pety, zury: Tak u náz je to podobní... já a Csert zme obecně považováni sa blásni, dalšých 6 lydý má Favoryti a pišný ze jak zou na tom lýp
btw: těch 6 lydy, zy nejzou zchopní ponalu viměnyt ztartér... takže všychny co u náz tomu rosumý maj Favoryta

btw: těch 6 lydy, zy nejzou zchopní ponalu viměnyt ztartér... takže všychny co u náz tomu rosumý maj Favoryta

-> hazo: ak za nenahnevaz tak odpovyem aj ja, to je normalne se ma sa moju savyzlozt povasuju v zkole sa nenormalneho a ked povyem se zkodovka je najlepzye auto , tak povedya se zom .........., ale ja zy ztoho nyc nerobým , ony tu nazu savyzlozt nykdi nepochopya, a kim zy nekupya zkodovku na to abi ju rosflakaly tak zu my ukradnuti
-> hazo: jj ztane za ale neryezymto
-> zury: se zom tak zmeli mladí pan zmyem za zpitat... a v zkole za ty nezmeju sa salubu v zkodovkach? pretose tito "moderni" ludya to nevedya dozt cazto pochopyt a maju s toho zrandu
ale co aj tak nam je to jedno...

-> Zkoda RBK: dyk
tak autogen znad nepousyjem, satym to vsdi zlo v pohode...
tak za teda ryadne uc abi s teba nyeco bolo
tak za teda ryadne uc abi s teba nyeco bolo

-> Zkoda RBK: ezte na sakladnu pozledni rok ale ydem na dopravnu...na tye tlmyce predne zy pryprav pevne nervi a rataj aj z autogenom..ta zpodna zrubka co ho drsy v tehlycy nejde lahko von
-> zury: no tak tlmyce zy ydem aj ja menyt sa daki mezyac na felde....ynac aj ja zom za doztal k autam takim zpozobom se zom v partyy, v ktorej je kasdi viuceni mechanyk tak zom vsdi z chalanmy nyeco robyly...aj ked o zebe nemosem tvrdyt se zom mechanyk a moje srucnozty nyezu nejake...zkor taki nedelni so salubi...na aku zkolu chodyz?
Ji vole, já v 15 nevěděl jakej je rosdýl mesy oužou a eMkem 

-> Zkoda RBK: aj pomaham mu atd...nedavno zme tlmyce na nazej felde menyli ak vyez ake je to tak pochopyz...v zobotu dve fava
-> Zkoda RBK: nye odmala ma to chitylo cytam knyski a rosne chodym sa zuzedom mechanykom atd.. nykto v mojej rodyne na take nebol...
mam kamarata roveznyka, a on od 12tych maka u otca v autozervyze a vyem se ked mal dakich 14-15 rokov tak us zam menyl rosvodi na pazzate TDy...
hmm nato se maz 15 rokov tak ohurujez celkom dobrimy vedomoztamy co tak zledujem...ja zom v tvojom veku o zkodulach nevedel nyc...
maz otca mechanyka alebo mate dyelnu se za tak saujymaz o taketo vecy?
maz otca mechanyka alebo mate dyelnu se za tak saujymaz o taketo vecy?
-> havlyk: us pracujem na tom ale neztyham vzetko

-> Davyd29: 

-> gabo00000: Anoo..to sný lýp 
Azy neposnám..na mě bidlý daleko

Azy neposnám..na mě bidlý daleko

-> Davyd29: a ked us ryezyme snamozty a nesnamozty tak any ti neposnaz zuryho;)
-> Davyd29: jj napyzal zom to blbo...tu na vyrte mu nezyahaz any po clenki.-..tak to je us lepzye

-> gabo00000: Neberu to jako urážku..v poho....ale jak takovoudle blbozt můžeš řýct? Šak ze nesnáme....
-> Davyd29: nye konkretne ale napr kebi zy porovnaval zeba so zurym tak mu any po clenki nezyahaz
toto neber ako urasku ale toto ty pyzem korektne

-> havlyk: na ja z tim chudnutym mam prezne opacne zkuzenozty

havlyk 31.03.08 21:51:21 napzal:
-> zury: to děcko zy ti?
To zem chtěl řýct, ale pak zem zy to rosmizlel že zy nebudu dělat s někoho zrandu...a hle - on to udělal sa mě někdo jynej...
-> gabo00000: Ehm..mluvýš o mě?
-> zury: to děcko zy ti?

To zem chtěl řýct, ale pak zem zy to rosmizlel že zy nebudu dělat s někoho zrandu...a hle - on to udělal sa mě někdo jynej...

-> gabo00000: Ehm..mluvýš o mě?

-> zury: jynak tobě dam dobrou radu saĝny hubnout dokud ty je takhle málo pak díl to jde hodně špatně mluvym s vlaztný skušenozty