skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vyvařování :-)))
prohledat
451 příspěvků (zobrazeno 173 až 222) od 26.12.2009 do 22.06.2011, založil/a Borin - Král tuzerů
-> Mantrabeach: ještě žes nenapsal kupu škodovek

-> pitrs-84@: čekal jsem kdo to napíše jako první
.Já na to mám ale už lidi,respektive jednoho člověka 

cim vic tvrdis ze nehonis tim vetsi si onanista ,tak to ve skutecnosti je,proste 100procentni tvrda realita
sry za OT ale nemohl sem jinak
sry za OT ale nemohl sem jinak

-> Borin - Král tuzerů: voe já si péro nehoním,ale záda mě ještě taky bolely tak sem se nemohl dlouho ohejbat u toho

-> Pavel P..: kuš tlamo...když je co tak pochválím....podívej se níž a uvidíš to...
-> Mantrabeach: Nehoň si furt péro a nebude se ti tolik klepat ruka při sváření
-> doly120-ten třetí:o): Tak vroubkovačka je zas nějakej debilní počeštěněj název...jinak všichni co znám používaj signovačka
-> pitrs-84@: Dík...tak mol bych to mít prochu v genech, po pradědovi...ten dělal auta na zakázku...dokonce i autobusy...ale jen kusovku, zákazník dodal podvozek z nějakýho auta, navrhla se kastle a odjíždělo hotový auto

-> Mantrabeach: Nehoň si furt péro a nebude se ti tolik klepat ruka při sváření

-> doly120-ten třetí:o): Tak vroubkovačka je zas nějakej debilní počeštěněj název...jinak všichni co znám používaj signovačka

-> pitrs-84@: Dík...tak mol bych to mít prochu v genech, po pradědovi...ten dělal auta na zakázku...dokonce i autobusy...ale jen kusovku, zákazník dodal podvozek z nějakýho auta, navrhla se kastle a odjíždělo hotový auto

A ja v tých zvaroch aj tak nevidím žiadny rozdiel 

-> doly120-ten třetí:o): u slabejch plechů s napětim moc laborovat nejde, tam je člověk odkázanej na nějaký 2 stupně a pak už jen ladit proud
-> Mantrabeach: v rámci možností beru jeko třeba:
špatnej přístup, papírový plechy -> na svářečáku učí vařit na stole a dva 1cm silný plechy
špatnej přístup, papírový plechy -> na svářečáku učí vařit na stole a dva 1cm silný plechy

-> pitrs-84@: dík,ještě zapracovat na rovnosti sváru a dobrý ale hlavně že to je kvalitně povařený,to ostatní už vem čert,hlavně že tam nejsou díry.
-> Mantrabeach: je to hezky opravdu
za me je to tak jak to ma byt...
-> Borin - Král tuzerů: je videt ze i mistr elktrikar nemusi karosarum delat ostudu

-> Borin - Král tuzerů: je videt ze i mistr elktrikar nemusi karosarum delat ostudu

-> doly120-ten třetí:o): to se asijen zdá,jsem tam asi v tom bodu ještě dlouho ale kdybych přidal tak to propálím.
-> Mantrabeach: Uvidíme co řeknou odborníci,ale možná bych trochu přidal napětí ne?
-> doly120-ten třetí:o): jo udělá to hrozně moc
-> Jarda/felda: jj v rámci možností.já asi vyfotím jak je to erko hezky vyvařený abyste viděli jak někdo vyvařuje v rámci možností

-> Jarda/felda: jj v rámci možností.já asi vyfotím jak je to erko hezky vyvařený abyste viděli jak někdo vyvařuje v rámci možností

-> Mantrabeach: v rámci možností to máš pěkný
-> Mantrabeach: Máš to hezký :) Ale jak si se zmínil,čistota materialu... někdy to udělá hodně :)
-> Borin - Král tuzerů: Aha
Tak to se pak dělalo
Jinak,signovačku,u nás se tomu říká vroubkovačka,a je to na ní dokonce napsáno
-> Borin - Král tuzerů: Aha

Jinak,signovačku,u nás se tomu říká vroubkovačka,a je to na ní dokonce napsáno

-> Pavel P..: no chyby to má ale borin mě už chválil
.teda neříkám z tohle ale za jiný.Jen díky jeho radám už vařím tak jak vařím
.Každopádně dík.to co vyvařoval někdo předemnou je taková prasárna že bych to ni já nesved ale moje erko to není

-> Mantrabeach: pěkný... aspoň ti to pochválim já, když Bobrin je takovej strašnej kritik

já dneska jen takovou drobnost,stále se to zlepšuje ale pořád to není ono,možná čistota materiálu někde nebyla stoprocentní,ale nedalo se tam dostat perfektně
-> Fifa: Však se známe, tak když něco budeš potřebovat, tak ICQ, telefon, mejl na mě máš a i víš, kde bydlím

-> Borin - Král tuzerů: V klempířině a vaření jsi šikovnej, to se musí nechat. Na takový výsledky bych potřeboval svářečku, dílnu v místě kde pracuju a hromady cviku a šikovnosti z čehož ani jedno nemám :-/ Takovej pan klempíř by se mi hodil;-)
-> doly120-ten třetí:o): Půlkou nového podběhu
Jinak si jistě myslel signovačku...tu má známej kousek ode mě
Když bych náhodou na 2 sady podběhů nenarazil, tak bych to udělal...na tom podběhu je prd 

-> Borin - Král tuzerů: Jen se ještě zeptám :) Máš doma vroubkovačku? Nebo jak si uděla ten spodní ,,lem,,? :)
-> doly120-ten třetí:o): Díky...

-> Borin - Král tuzerů 10.01.10 17:29:06:
Krása

-> Nwkt: Měním blatník se sloupkem po bouračce...
-> Borin - Král tuzerů: Doděláváš dveře?
Tu děravou výstuhu sem měnil taky...příště dám fotky...
Něco málo...moc jsem nefotil, ale napravím to zítra...je toho hotového víc...až na ten zadní blatník, ten mě ještě celý čeká...

-> Bedřich: JJ

-> Borin - Král tuzerů: Tak hlavně, že víme co to dělá :)
-> Bedřich: vyklepávačka je roztahovačka 

-> Borin - Král tuzerů: To ano.To udělat jde.Ale ta roztahovačka je problém.Nebo ji máš taky?
-> Bedřich: Válcovačka je dobrá a udělat jde.. vyklepávačka jde udělat taky...i tu mám fotky domadělanejch sám jí budu dělat...pneumatickou 

-> petr s: Jen aby nedošlo k omylu.To, že trošku vím, jak ty stoje fungujou a co je výstupem ještě neznamená, že je umím obsluhovat.
-> petr s: Třeba.Pokud znáš dobrého soustružníka kolečko jde vyrobit i levněji .Ale kolečko při pohybu plechu pěchuje plech na jednu a na druhou stranu a tím se mění rádius plechu.ekold při pohybu pěchovací hlavy dolu plech buď roztahuje nebo stlačuje.
-> doly120-ten třetí:o): Nenašel, pro jistotu neuvádějí cenu.Ale ptal jsem se na ni a začíná to na 30 tis.
-> doly120-ten třetí:o): Nenašel, pro jistotu neuvádějí cenu.Ale ptal jsem se na ni a začíná to na 30 tis.
-> Bedřich: A za kolik jsi našel ty ten ekolt? (ruční)
-> Bedřich: www.uni-max.cz/valcovacka
-curve/d
-> Bedřich: Druh stroje
-> petr s: Za tu cenu nebo druh stroje o jakém se bavíme?