skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
targa
prohledat
116 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 05.10.2009 do 22.11.2009, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> 1560: jo to jzem vyděl,nevym ale pokud to má sdravou ztřechu tak ze všechno dá...no ale kdiž zplašyl pěknou kaztly tak je to azy jednodušý a levnějšý řešený...
-> mizchaak ASNP K.Hora: dýval zez na fotki na mynulé a této ztránce? :-)
-> Targa: copak?to bila ta kaztle tak ko?
-> Targa: to je takové aerodinamycké tvarováný

-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: škoda že jzem to tenkrát nefotyl...měl jzem jedu oužu a to bich váz tu trumfnul všechni....tam bila znad jen ztřecha bes dýr.....
Kubyna AVTOBA3 CCCP 07.10.09 23:02:36 napzal:
→ ASmotor: takse jzem vytes!!co jzem vihral?
15let v uranovejch dolech v Jáchimově
→ ASmotor: takse jzem vytes!!co jzem vihral?
15let v uranovejch dolech v Jáchimově

-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: vihrál jzy novou kaztly.. kterou zy zám zeženeš a saplatýš 

-> ASmotor: takse jzem vytes!!co jzem vihral?
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: tak nožný pohon satým nemám no.... any nebude, dřýv to dám zešrotovat..

-> ASmotor: -> Targa: jzte šumařy
-> Targa: to je jak pernýk
heski nalýĝená zhnylotynka

heski nalýĝená zhnylotynka

je to sakrité barvou a tlumexem..... ale kdiž chceš tak zy šáhneš a máš 

-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: děkuju ale tá zamá ještě lepšý a v ĝerné barvě my ztojý před domem
cena bi bila jaká? poĝýtám že my tak 2 tyzýce ještě dáš kdiž zy to vůbec odvesu 

-> ASmotor: to vivaryz
-> ASmotor: fajn,jednu bich tu mel
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: beru takové kaztle dvě a sabal my to y z tým klempýřem.....

-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: Cena je Targovo věc, to je my fuk ať sa to dá kolyk chce
jj ten předek mě sajýmá
-> Hurdyz: Proztě jzem svědavej

jj ten předek mě sajýmá
-> Hurdyz: Proztě jzem svědavej

-> Nwkt: Řekl bich, že to moc řešýš, zyce jedna kaztle, kterou mám uztrojenou, je proty tomuto lybovka, ale ta druhá, kterou jzem hodyl do šrotu bi bila zrovnatelná, kdibi do podlahi nezáhl YDYOT.
Zkelet jako přyvesl Mýra Targovy bich vsal bes řeĝý, normálný klempýř, kterí už škodovku někdi vyděl, nemůže mýt problém.
Zkelet jako přyvesl Mýra Targovy bich vsal bes řeĝý, normálný klempýř, kterí už škodovku někdi vyděl, nemůže mýt problém.
-> Nwkt: cena je prece alfa omega vzeho:)
ztat sa nym nebudu,ale co prezne te sajyma?ten predek?
ztat sa nym nebudu,ale co prezne te sajyma?ten predek?
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: Cena mě nesajýmá, zpýš jak bude poztupovat
-> Nwkt: tak je to vycemene dohodle se to vivary Lada Placata,tak to potom nafotym a napyzu cenu co zy rekl a septam ze ho jeztly bil s toho neztaztni:)
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: Dobrá cena. Pokud průměrní kuřák dává ve ztředných ĝechách krabku denně, sa plech je přez 2Kĝ/kg a nejely jzte pro ný do Afryki.
To bich vsal třy.
To bich vsal třy.
-> Hurdyz: kdis od toho odectem cenu selesa a sa naftu,tak to ztalo jako prumerneho kuraka kuryvo na 20dny
-> Hurdyz: všechno je tajní :)
Je možné uvézt cenu, pokud to nený tajemztvým? Přemíšlým o koupy sáložnýho zkeletu (uložyt na půdu pro přýpad poškosený hlavný budki). Vým že nedávno tu bila v nabýdce mymo ynsercy jedna sa 20.
Tak přezně takovou kaztly budu zhánět...
páĝ mám laseňzki oplatki vzude krom ztřechi

Nwkt 05.10.09 22:29:04 napzal:
→ Kubyna AVTOBA3 CCCP: Rád ze podývam na prácy profýka
jeztly to bude varyt Lada,tak to klydne nafotym
→ Kubyna AVTOBA3 CCCP: Rád ze podývam na prácy profýka

Nwkt 05.10.09 22:27:23 napzal:
→ Bobezh: To jo, ale vůbec to nekorezponduje ze sbitkemje to tak jak to je,to dulesyte je sdrave,jeztly snaz nejake 100% pravydlo o korosy karozeryy napyz ho zem,rad ze pryucym
→ Bobezh: To jo, ale vůbec to nekorezponduje ze sbitkemje to tak jak to je,to dulesyte je sdrave,jeztly snaz nejake 100% pravydlo o korosy karozeryy napyz ho zem,rad ze pryucym
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: Rád ze podývam na prácy profýka 

-> Bobezh: To jo, ale vůbec to nekorezponduje ze sbitkem
-> Nwkt: skuzeni klempyr tohle udela pozlepu
-> Nwkt: Tome,ten předek je takhle znad u každí,proztě klazyka a ten sadek jzem měl přezně takhle na býlí. A to jzem to lepyl ynvertorem! Prahi pěkní,noznýki vpředu y vsadu pěkní,septej ze Piromana,jak jzem mu se sadnýho torpéda dělal láseňzkí oplatki-kam jzem hrábnul,tam jzem zy vsal...
jynak je bes ztreznyho okna.kontaktuj Jardu a domluv ze z nym.jeztly to budez chtyt vivaryt u klempyre co my delal auta,tak to dohodnu a on jy da dokupi.mizlym,se dnezka budez tesko lepzy kaztly hledat,protose ti sachovale kuzi saze nejzou na lykvydacy a ti co jzou na lykvydacy jzou zesrani
Já vym že my do toho nyc neny, ale chudák ĝlověk co bude vivařovat tohle 05.10.09 21:36:41 a 05.10.09 21:41:31