skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
to signor fabbricante / Jiřík
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 08.06.2009 do 12.06.2009, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
09:18:23
12.06.2009
12.06.2009

Tuner#2 - zrušená registrace
-> Syny 12.06.09 01:04:10: Tak to já taky nejdu, zrovna s Tebou jsem chtěl pokecat 

01:04:10
12.06.2009
12.06.2009

Syny
-> Nwkt: S tatou vole :) No nakonec jeste svou ucast hodne zvazim. Po dnesni diskusi mi celkem presla chut... To radsi pujdu na veceri jen s Barou a budu mit jeste hezkej vecer... Ono se to tam bez nas taky obejde a ze bysme byli naky nepostradatelny to si fakt nemyslim...
18:07:47
11.06.2009
11.06.2009

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Nwkt: Vsichni v jednom stanu, akorad Venca bude mit pust.
17:57:06
11.06.2009
11.06.2009

Nwkt
-> Syny: A s kym pude Bára 

00:39:57
11.06.2009
11.06.2009

Syny
-> Lachma Muchma: Ja urcite beru mamu :D A ty koukej dorazit a nestvi me :)
12:30:08
09.06.2009
09.06.2009

-> Lachma Muchma 09.06.09 12:02:50: No to je to o čem mluvím. My jsme teď rozjeli stánky v Tescu a Plaze na UPC a jen toho papírování a uhlídání aby někdo neudělal z těch brugádníků chybu je peklo.
Každopádně ženy berem jako vždy
-> U-Geen: JJ i to je možnost
Každopádně ženy berem jako vždy

-> U-Geen: JJ i to je možnost

12:12:12
09.06.2009
09.06.2009

U-Geen
-> Tuner#2: a ztracené téma si přitom může uložit mezi oblíbené
12:10:42
09.06.2009
09.06.2009

Jirik grilovaný - zrušená registrace
Berete manželky ?
12:02:50
09.06.2009
09.06.2009

-> Tuner#2 09.06.09 11:35:31: To někdy moc nejsem. Jak kdy. Ale když se nakupí problémy a průsery, tak chodím do práce občas s ranní žaludeční nevolností.
Teď se přijali noví človíčci do kanclu, tak to docela slušně šlape a vedoucí skladníků je parádní člověk, takže se dělá hned líp. Jenomže odešel jeden člověk z logistiky, bývalá šéfová přestoupila na jeho místo a já to vzal po ní. Často se mi stává, že doma v devět usnu a probudím se třeba v půl druhé, jdu se psíkem a pak jdu spát dál.
Ale včera jsem šel domů v 16:00 hod.
Což je úspěch. Ano máš pravdu, člověk si volnej čas musí udělat, ale já se to pořád učím jako dítě chodit, začal jsem delegovat hodně práce na ostatní, ale věci které jsou na mě, mě docela ubíjí a vyčerpávají. A abych se pravdu přiznal, když si nezačneš ulehčovat, tak nebudeš mít volnej čas nikdy. To moc neumim, po zkušenostech, kdy něco někomu dáš a ten to skurví, ty pak strávíš hodně času nápravou a omluvami zákazníkovi, tak si to pak raději hlídáš a děláš sám a to je vlak, ze kterýho se obtížně vyskakuje. Někdy mám pocit ten jak jsi popisoval u svého šéfa, vyhořelost, bezradnost a byl bys nejraději, aby na tebe nikdo nemluvil apod. Musíš začít říkat lidem, že nemáš čas, i když jsi podobná slova dřív používat nemusel. Když máš zavalenej stůl papírováním a během půl hodiny se tě přijde zeptat 5 lidí, že nemůžou např. na přeplněném skladě něco najít, což ale pro tebe znamená zdlouhavé prověřování v systému apod., tak začneš docela nervóznět.
Kolegové si s tím třeba neporadí, nebo nemají v systému tolik práv a stejně přijdou za tebou. Jenomže každej chodí tak, že právě jeho problém je prioritou. Po změně personálu v kanceláři, za výborné lidi a kamarády, plus Martin ze skladu se mi začalo hodně ulehčovat. Ale stejně, hrozím se objemů práce u podzimní sezóny. Občas si škubu nožičkou. 

Teď se přijali noví človíčci do kanclu, tak to docela slušně šlape a vedoucí skladníků je parádní člověk, takže se dělá hned líp. Jenomže odešel jeden člověk z logistiky, bývalá šéfová přestoupila na jeho místo a já to vzal po ní. Často se mi stává, že doma v devět usnu a probudím se třeba v půl druhé, jdu se psíkem a pak jdu spát dál.
Ale včera jsem šel domů v 16:00 hod.

11:35:31
09.06.2009
09.06.2009

-> signor fabbricante: OK, tak hlavně ať z toho nezcvokneš... Myslím, že orazit potřebuje každý a když vidím jak v jiných zemích žijou sice chudě, ale pohodově a za ničím se nehoní, tak si vždy vzpomenu na ty streséry co dělají ještě doma v jednu v noci v posteli...
Ono to nechce přehánět, jinak budeš v 35ti vyhořelej a nadně. Vím jak to měl šéf. Teď si začal víc užívat volného času (respektive si ho prostě udělá) a úplně ho to změnilo, je více v pohodě.

11:24:48
09.06.2009
09.06.2009

-> Tuner#2: Já neřikám, že nic neděláte. Ale já nejezdím už 2,5 roku a mám z toho docela nervy. Jako vedoucí pracovník mám plnou hlavu práce, zodpovědnost za lidi a vypustím až o víkendu. Nezřídka dělám plánování a statistiky ještě doma. Díky bohu se Karolína nějak zabaví, ale jak jen něco zmáknu nad rámec možností, budu mít volněji i na jiný věci. Donedávna jsem potřeboval na křeč udělat věci v bytě, aby byl stoprocentně využitelný. Teď se Karkulka připomíná s doděláním výklenku pro myčku a ještě nějakých sádrokartonů. Plus přemalování dvou pokojů, což nevím do jakého časového místa tohle vmáčknu, páč jedeme eště na dovolenou. Minulé sezení jste se trefili do Karolíny narozenin, takže jsem pozval na večeřu jí a nešel s vámi.
Až dopleskám auto, tak budu mít chvilku čas, ale zanedlouho se zase pustíme do podkroví a střechy a zase nebude čas.
Až dopleskám auto, tak budu mít chvilku čas, ale zanedlouho se zase pustíme do podkroví a střechy a zase nebude čas.
11:03:51
09.06.2009
09.06.2009

-> signor fabbricante: Ty si pořád myslíš, že my nic neděláme? Min. víkend jsme kopali studnu, každý den se musí hlavně Máša postarat o koně a já se snažím jí o víkendu pomoct, takže na pitomé nalepení pruhu na žlutku jsem si musel taky dost problematicky najít čas. Auto jsem stavěl víc jak 3 roky a přesto jsem jezdil na srazy s klukama do Plzně k Boleváku a chodil s kamaráda na pivko. Ono pokud nebude chtít máma řídit, tak toho na srazu taky mc nevypiju, dám si pivo k večeři a pak 4 hodiny kecáme u nealka. Neboj o chlastu ty srazy fakt nejsou... ale mrzí nás, že se nám všem tak vyhýbáš a přitom mě voláš každý týden. Všechno tohle se dá probrat osobně a rádi Tě uvidíme.
Hele mě je jedno co děláš, je jsem si rýpnul a nechápu proč po x letech na virtu nevyužíváš jeho možnosti na 100% a nešetříš si tím vlastní čas. Kdybys měl zaplé nečtené, tak je otázka chvilky než si přečteš kde je v tématech kde jsi byl nebo je založil něco nového, ale jak už psal MATTESS komu není rady...
Hele mě je jedno co děláš, je jsem si rýpnul a nechápu proč po x letech na virtu nevyužíváš jeho možnosti na 100% a nešetříš si tím vlastní čas. Kdybys měl zaplé nečtené, tak je otázka chvilky než si přečteš kde je v tématech kde jsi byl nebo je založil něco nového, ale jak už psal MATTESS komu není rady...
10:49:17
09.06.2009
09.06.2009

-> Tuner#2: Založil jsem jedno po asi třech dnech, kdy jsem tady nebyl. Nevim jestli hlídáš, kolik a v kolik hodin jsem toho založil, co jsem navštívil apod. Zrovna policajta dirigenta a organizátora za prdelí mít nepotřebuji. Jestli chceš stát za mnou s důtkama a říkat mi, co mám a nemám dělat, tak nemusim jít vůbec nikam a budou všichni spokojení.
10:46:15
09.06.2009
09.06.2009

Už jsem přispěl.
Ale já je ani nehledám, takže ztuha můžu na něco odpovědět.
Vám se to kecá, když už všichni jezdíte, kdežto já v každou možnou chvíli se zašiju do garage do večera. Jít pak někam večer trajdat, když se aspoň na půl hodiny naložím do vany se mi už pak moc nechce. Teď jsme měli firemní akci a taky jsem nebyl, neb jsem dělal na autě a uhořel brusku.

Vám se to kecá, když už všichni jezdíte, kdežto já v každou možnou chvíli se zašiju do garage do večera. Jít pak někam večer trajdat, když se aspoň na půl hodiny naložím do vany se mi už pak moc nechce. Teď jsme měli firemní akci a taky jsem nebyl, neb jsem dělal na autě a uhořel brusku.
19:02:05
08.06.2009
08.06.2009

Vidím že máš opět čas zakládat nové témata, ale na týden staré zapomínáš nějak odpovídat
Takže první máš tady: skoda-virt.cz/cz/.../1135 06-koncentrace-upravcu-na- hektar
a tady je téma, které vždy "nemůžeš" najít, čemuž snad ani Ty sám nevěříš... skoda-virt.cz/cz/.../6471 7-srazik-plzen?poffset=0
Díky za přispění do obou témat.

Takže první máš tady: skoda-virt.cz/cz/.../1135 06-koncentrace-upravcu-na- hektar
a tady je téma, které vždy "nemůžeš" najít, čemuž snad ani Ty sám nevěříš... skoda-virt.cz/cz/.../6471 7-srazik-plzen?poffset=0
Díky za přispění do obou témat.