-> Tuner#2: Divný jsi ty a umíš nejlépe kritizovat. Špinit se s tebou nemá cenu . Kdo chce ať se s tebou baví. Já už na tebe reagovat nebudu. Za půl roku co to tady na virtu pročítám se nestačím divit co ty tady dovedeš vytvořit.
-> MTX RR 27.07.12 12:55:30: Počkej, takže ty napíšeš příspěvek z kterého je každému jasné, že já tady asi každého druhého kritizuju za pravopis a pak píšeš, že ty chyby dělám já? Ty seš fakt divnej patron
-> MTX RR 27.07.12 12:12:09: Tak to mě ukaž kde? Do tématu pravopis virtu jestli jsem psal dvakrát a to ještě v reakci na někoho je moc... Ohledně urážení, myslím, že jasný důkaz byla Tvá karta auta.
-> MTX RR 27.07.12 10:54:48: Myslel jsem, že jsme si virtuálně podali ruku, ale koukám, že to leží v žaludku stále co? Mimochodem já tady pravopis nikomu nehodnotím, takže nechápu Tvůj příspěvek v tématu, co slouží jako vzkaz pro mě? Nebo, že by to ukazovalo na to co píšu na začátku a je to jen pozůstatek nějaké staré "křivdy" kdy ses urazil jak Zagorka?
-> MATTESS: já to jen okomentoval z toho důvodu, že někteří jiné poučují a sami ty chyby též dělají. Určitě ví o koho jde. Nemyslím to nějak zle a hádat se tu také nechci.
tomascoufal 25.07.12 13:06:49 napsal: Synku, podle pravidel českého pravopisu píšeme:
→ 3. pád MI, MNĚ.
Někam si to konečně napiš a přestaň psát jako Mongol v 3. p. „mě“. Už tak víš o většině diskutovaných věcech prd, nemusíš to ještě podkopávat prasopisem. -> tomascoufal:
Ale je zajímavý, že si dotyčnej utahuje z těch samých, ze kterých si utahuje i Tomaso435. A jinak - způsob psaní, skladba vět, mezery za tečkama a čárkama, velká písmena, pravopis... Také mnohé napoví :)
vzkaž těm detektivům prosimtě něco… . . . . jesi si vážně myslej, že bych si dělal další nick tak fikaně aby to nikdo nepoznal a dal si tam mazaně svoje vlastní jmeno abych byl uplně inkognito že sou to šerlokové jak brno teda… :-D
jinak že sem to řešil už s ondrou krupim co je to za čuráka hned když sem viděl ten druhej příspěvek…
jinak rakušan chodí pod ip co směřuje do USA , a tenhle má švédskou. což by se dalo říct, že je to jeden a ten samej co tam leze přez anonimizer nebo tak něci. co prostě se tim jen baví a umyslně škodí. (svuj typ mám) Už sem řikal ondroj jesi toho schyzofrenika nemuže zabanovat do roku 2099 nebo ho uplně vymazal… že nestojim o to aby se tam záměrně někdo cpal pod mojim občanským jménem a tim mě špinil. Tomaso.