skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pro Větévku
prohledat
45 příspěvků (zobrazeno 1 až 45) od 21.04.2009 do 06.05.2009, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
12:51:42
06.05.2009
06.05.2009

Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Syny: Ono je to spíš o tom, kdo na co čeká.
Znáš to, nahodíš udičku.....

12:22:37
06.05.2009
06.05.2009

Syny
-> Tuner#2: No me U-Geen napsal: "Pokud se nedokazes vyrovnat s tim, ze se neco meni ne podle tvejch predstav, tak ti preju hodne stesti v zivote :-)"
Mohl bych to poupravit - Pokud se nedokazes vyrovnat s tim, ze prispevky v "serioznich" vlaknec nejsou podle tvejch predstav, tak ti preju hodne stesti v zivote :-)
Proste se treba najde nekdo kdo tam pise blbosti (zelzi co se komu jako blbost zda), pokud me to vadi, tak na jehou prispevky nereaguju a ono ho to prejde. Neni na tim nic slozityho. Kdybys jirikovi neodepisoval, verim tomu, ze by tam psat prestal... Nemusi se tu ze vseho hned delat kovbojka...
Mohl bych to poupravit - Pokud se nedokazes vyrovnat s tim, ze prispevky v "serioznich" vlaknec nejsou podle tvejch predstav, tak ti preju hodne stesti v zivote :-)
Proste se treba najde nekdo kdo tam pise blbosti (zelzi co se komu jako blbost zda), pokud me to vadi, tak na jehou prispevky nereaguju a ono ho to prejde. Neni na tim nic slozityho. Kdybys jirikovi neodepisoval, verim tomu, ze by tam psat prestal... Nemusi se tu ze vseho hned delat kovbojka...
10:57:31
06.05.2009
06.05.2009

Tuner#2 - zrušená registrace
-> Syny: Kdybych měl bejt vytočenej z příspěvků na virtu, tak bych asi nemohl vůbec dělat práci, kde jsem v kontaktu s lidma a řeším třeba reklamace... Takže asi tak. Ty za vším vidíš, že jsem snad naštvaný bo co? Nechápu a myslím, že U-Geen to vystihnul v prvním odstavci úplně přesně.
10:51:31
06.05.2009
06.05.2009

Syny
-> Tuner#2: Vis, ty se strasne snadno nechas vytocit... Kdybys to presel a neresil to, tak ono by jeto prestalo bavit... Ale ty pak zacnes vsechno strasne resit a je to tady... Pokud mi nekdo pise neco do tematu o co nestojim, tak ho ignoruju...
10:36:40
06.05.2009
06.05.2009

-> Syny: Přesně jako U-Geen, víc nemám co bych dodal, lépe to napsat neumím a pokud si myslíš, že mě to Jiříkovo kecání rozhodilo, tak jsi na omylu. Já Jiříka znám ještě z dob srazů u Boleváku, ale vadí mě zasírání každého druhého seriózního tématu. Ono je OT a OT. Když diskuze sklouzne nějak jinak díky tomu, že tam třeba někdo dá fotku a ten druhý se zeptá co to je a přitom se to vůbec netýká tématu, tak to zcela beru a dělám to taky, ale abych si 5 x za den přečetl hoď to ze skály apod. ohrané výlevy, tak na to opravdu čas nemám a přitom mě třeba to téma dost zajímá, abych se dozvěděl něco nového. Takže asi tak.
-> Fén: Nevím na jakou otázku...
-> Fén: Nevím na jakou otázku...
23:29:38
05.05.2009
05.05.2009

Fén
-> Tuner#2: Já taky čekám pořád na odpověď.
19:45:20
05.05.2009
05.05.2009

Labros
-> Syny: stárnem a tím víc prudíme, to je všechno 

19:22:34
05.05.2009
05.05.2009

Syny
-> U-Geen: No jestli si myslis, ze me to zase nejak trha zily, tak to fakt ne. Ja Virtem zas tak neziju... Jen nechapu co tady po me chcete vysvetlovat. Proste se mi zda, ze se to tu zmenilo a nekteri to tady berou strasne vazne... Ja to tady beru jako stranku kde je sranda a kde se dozvim plno veci - mimo jine i ty ktere potrebuju vedet. Proste mam nakej nazor a nevidim zadnej duvot proc bych si ho musel obhajovat. Pokud se nekomu nezda, ma na to pravo, ja mu jeho nazor taky neberu a hlavne - nikoho nepresvedcuju o tom, ze jen a jen muj je spravnej...
Otazkou taky je - co je normalni tema? Takze pokud se kdokoliv zepta na neco mimo \"pokec o vsem\" tak je to hned normani tema? V tom pripade nevim, proc i v mych normalnich tematech se najdou prispevky mimo - konec koncu leckdy i od lidi, kterym to to v jejich tematech vadi...
Otazkou taky je - co je normalni tema? Takze pokud se kdokoliv zepta na neco mimo \"pokec o vsem\" tak je to hned normani tema? V tom pripade nevim, proc i v mych normalnich tematech se najdou prispevky mimo - konec koncu leckdy i od lidi, kterym to to v jejich tematech vadi...
19:10:37
05.05.2009
05.05.2009

U-Geen
-> Syny: ale Tunera#2 to nerozhodilo, akorat nas cpani takovejch (podle me spis priblblech) prispevku do temat, ktery jsou normalni, stve. Jednak je to zbytecny, druhak to rusi konzistenci diskuze atd. Nevim, co na tom nechapes.
K odevsivsim lidem, ano, je jich vic, nez ty vis. Ano, z puvodniho osazenstva (treba Eva, Engi, Milda. rOMAN...) je tu jen hrstka lidi, a to prevazne proto, ze bud nemaj cas, nebo nemaj skodovky
Pokud se nedokazes vyrovnat s tim, ze se neco meni ne podle tvejch predstav, tak ti preju hodne stesti v zivote :-)
K odevsivsim lidem, ano, je jich vic, nez ty vis. Ano, z puvodniho osazenstva (treba Eva, Engi, Milda. rOMAN...) je tu jen hrstka lidi, a to prevazne proto, ze bud nemaj cas, nebo nemaj skodovky
Pokud se nedokazes vyrovnat s tim, ze se neco meni ne podle tvejch predstav, tak ti preju hodne stesti v zivote :-)
18:35:59
05.05.2009
05.05.2009

Syny
-> Tuner#2: No pokud tebe dokaze rozhodit Jirikovo prispevek, tak te zase doporucim stranky www.ddborohradek.cz/
Ses tady dyl, o tom zadna - ja sem tady od roku 05 a za ty 4 roky i ja vidim velikou zmenu. Pokud ty ne, tak bude chyba nejspis na tvem prijimaci. Mozna to bude tim, ze ses hodne zmenil i ty, driv s tebou prispevky mimo tema a vtipny/ze srandy rejpajici prispevky moc nedelali, ale dneska? Podivej se do tema Skoda kult - i s Majkelm byla dobra sranda a dneska uz se niceho takovyho ani nezucstnuje. Nevim co se stalo, ze dneska vam vsem prispevky o stejne urovni tolik vadi... Jako by te ubylo, kdyz tam Jirik napsal takovou kravinu - delas jako bys ho neznal. To sami s Vetefkou. Dyt je oba znas a vis jaci sou...
Ses tady dyl, o tom zadna - ja sem tady od roku 05 a za ty 4 roky i ja vidim velikou zmenu. Pokud ty ne, tak bude chyba nejspis na tvem prijimaci. Mozna to bude tim, ze ses hodne zmenil i ty, driv s tebou prispevky mimo tema a vtipny/ze srandy rejpajici prispevky moc nedelali, ale dneska? Podivej se do tema Skoda kult - i s Majkelm byla dobra sranda a dneska uz se niceho takovyho ani nezucstnuje. Nevim co se stalo, ze dneska vam vsem prispevky o stejne urovni tolik vadi... Jako by te ubylo, kdyz tam Jirik napsal takovou kravinu - delas jako bys ho neznal. To sami s Vetefkou. Dyt je oba znas a vis jaci sou...
18:20:30
05.05.2009
05.05.2009

Syny
No jo, ja holt sem jeden z tech exotu co tady akorad prudi, rika tady sve nesmyslne nazory, rozchazejici se s ostatnimi a zasejva to tady OT prispevkama... Taky si tady resil pomlouvani pres SZ a podobne a najednou v tematu s dorazama vidim, ze te plno lidi pise SZ, za si jirik dovolil napsat jeden OT prispevek v TVEEEEM tematu. Zajimavy co? No nic :) Jen me to stale vic ujistuje v mych nazorech - tebou tak nepochopitelnych...
Zajimavy ale je, ze kdyz ja zalozim tema, taky vazne, tak ho mam plny OT prispevku behem chvile, ale ja se tomu zasmeju, odpovim na to nebo ne a stejen se casem dozvim co co potrebuju. Neni to ale asi takovou formou jakou by sis predstavoval ty a ostatni clenove beze smyslu pro humor. Opravud by me zajimalo co byste asi rekli kdyby se tu objevilo nejaky tema, kterych tady pred 4 - 5 ti lety bylo mraky...
Zajimavy ale je, ze kdyz ja zalozim tema, taky vazne, tak ho mam plny OT prispevku behem chvile, ale ja se tomu zasmeju, odpovim na to nebo ne a stejen se casem dozvim co co potrebuju. Neni to ale asi takovou formou jakou by sis predstavoval ty a ostatni clenove beze smyslu pro humor. Opravud by me zajimalo co byste asi rekli kdyby se tu objevilo nejaky tema, kterych tady pred 4 - 5 ti lety bylo mraky...
18:15:43
05.05.2009
05.05.2009

-> Syny: No jasně, a že zrovna Ty seš tak velkej pamětník. Nezlob se na mě Venco, ale já jsem tu poněkud déle než Ty a nemusím listovat, ale tu dobu pamatuju (tenkrát jsme ještě posílali fotky U-Geenovi mailem i s popisem aby to sem dal) a myslím, že se tak zásadně nic nezměnilo k horšímu. Když chceš srandu, tak se podívej do klubu k pyromanovi a tam je srandy až až. Ale tahat příspěvky úrovně malých dětí do seriózního tématu mě teda jako moc velká legrace nepřipadá... Pokud Tobě ano, tak skutečně doporučuji navštěvovat jiné stránky.

18:03:27
05.05.2009
05.05.2009

Syny
-> Tuner#2: Az na to, ze to blbost nebyla, ale to tobe stejne nema smysl tvrdit... Nebo ty mas auto vejs - tedy bez Acek po nandani kyvkovejch? Ja myslim, ze ne... To, ze pak vsechno nenapadne zacnes obracet a smerovat uplne jinam je vec druha... Podivej se v tom tematu na co se ptal a co ja mu odpovedel...
18:01:37
05.05.2009
05.05.2009

Syny
-> Tuner#2: No kazdy at si o tom udela obrazek sam, to se sou tady sccany a fotogalerie je sice fain, ale nevypovida to bohuzel nic o lidech tady, takze nevim proc si sem zacal tahat zase uplne neco jineho... Pokud porad nevis co mam na mysli, tak zalistuj o nekolik let zpatky, jaky tady byli temata a nikoho to nesralo a byla tu prdel. A dneska? Nekdo nekam napise nakou i treba vtipnou poznamku a vsici se muzou posrat.
17:56:58
05.05.2009
05.05.2009

-> Syny: Ještě co se týče Garde nápravy, tak tam sem se nechtěl hádat, ale jen ukázat, že jsi tvrdil blbost.

17:54:12
05.05.2009
05.05.2009

-> Syny: To Ty jsi začal s tím, že to tady stojí za ho*no a mě by teda konkrétně zajímalo co?
Já jsem tady předhodil věci o kterých si myslím, že jsou jen + a pokud schvaluješ OT keci a srandičky v každém vážném tématu (viz. dnes Jiřík), tak můžeš jít na lidé.cz apod. Já se chtěl něco dozvědět o daném tématu a místo toho zas jen OT debata a to pocházející z té skupiny devadesáti procentních. Nevím jak si na ty skupiny zas přišel...
Já jsem tady předhodil věci o kterých si myslím, že jsou jen + a pokud schvaluješ OT keci a srandičky v každém vážném tématu (viz. dnes Jiřík), tak můžeš jít na lidé.cz apod. Já se chtěl něco dozvědět o daném tématu a místo toho zas jen OT debata a to pocházející z té skupiny devadesáti procentních. Nevím jak si na ty skupiny zas přišel...
17:38:40
05.05.2009
05.05.2009

Syny
-> Tuner#2: Ty az budes nekde tvrdit, ze se nechces vubec hadat a nechces vyvolavat hadky, tak si vzpomen na tohle tema a na tema s tou garde napravou...
Mam te tu jmenovat lidi, ktery sem prestali chdit a nebo kteri to tady hodne omezili jen proto, ze se tu plno lidi chova jak kokoti, ze se to tady deli na dva tabory (ano - ty to urcite nevidis, ale ujistuju te, ze 90% ostatnich jo) a ze tady uz snad nikdo nema vubec smysl pro humor jako driv?
Jestli mas potrebu se hadat a resit tohle, tak me z toho prosimte vynech. Mam ted svych starosti dost nez tady obhajovat svuj nazor, ktery mam a nemusim nikomu vysvetlovat duvod proc ho mam.
Pokud si ty myslis neco jinyho, tak si to mysli dal, ja si budu myslet dal svoje a je to. Fakt nemam cas ani naladu tady porad vysvetlovat co sem jak myslel a proc mam ten a ten nazor...

Mam te tu jmenovat lidi, ktery sem prestali chdit a nebo kteri to tady hodne omezili jen proto, ze se tu plno lidi chova jak kokoti, ze se to tady deli na dva tabory (ano - ty to urcite nevidis, ale ujistuju te, ze 90% ostatnich jo) a ze tady uz snad nikdo nema vubec smysl pro humor jako driv?
Jestli mas potrebu se hadat a resit tohle, tak me z toho prosimte vynech. Mam ted svych starosti dost nez tady obhajovat svuj nazor, ktery mam a nemusim nikomu vysvetlovat duvod proc ho mam.
Pokud si ty myslis neco jinyho, tak si to mysli dal, ja si budu myslet dal svoje a je to. Fakt nemam cas ani naladu tady porad vysvetlovat co sem jak myslel a proc mam ten a ten nazor...
14:38:27
05.05.2009
05.05.2009

-> Syny: Pořád čekám na odpověd na příspěvek níže.

14:34:25
05.05.2009
05.05.2009

Nwkt
22:44:04
26.04.2009
26.04.2009

-> U-Geen: Zlatý komunistííííí
Ach jo, pořád fakt nevím co je tady horšího.

20:27:11
26.04.2009
26.04.2009

U-Geen
-> Tuner#2: a ani ten virt uz neni co bejval :-)
19:29:28
26.04.2009
26.04.2009

-> Syny: Prosím Tě kdo konkrétně sem nechodí? Lidi co nemají na fórum z níže popsaných důvodů čas? Ty by sem nechodili tak jako tak dokud nevymyslíš aby den měl 30 hodin
A co se týče vtípků a srandy, tak té si myslím je tady dost a dost. Stačí si přečíst moje vážné téma o výrobě pružin a jaký směrem se zvrhla debata o snižování na Venniho eRku? A tak bych mohl pokračovat. Možná tu srandu nevidíš, když už sem tak často nechodíš, to Tě nezazlívám, ale potom nemůžeš soudit co je tady lepší a nebo horší.

22:31:09
25.04.2009
25.04.2009

Pavel P..
-> Syny: jj za chvíli z něj bude bubeník.....

22:29:49
25.04.2009
25.04.2009

Syny
-> Pavel P..: Ten uz ma taky sklad bubnu ne? :D
22:22:16
25.04.2009
25.04.2009

Pavel P..
ještě něco

22:21:46
25.04.2009
25.04.2009

Pavel P..
jen jsem něco přihodim pro větévku... abych nezákladal další.

22:09:56
25.04.2009
25.04.2009

Syny
-> Bobesh: Vsak ja vim, ze to je vekem :) Ze cim starsi, tim vic jde tohle stranou, ja to nikomu za zle nemam, jen se snazim vysvetlit to, na co se me T2 ptal...
21:53:48
25.04.2009
25.04.2009

Bobesh
-> Syny: Ale jo,věř že když ti exne někde poblíž auto a budu moct,tak tě do Průhonic nepošlu,Pyroman může potvrdit. Ale taky je to možná o tom že stárneme a mění se priority. A ve fóru už jsou věci na autech snad stokrát probraný tam a zpět,stačí hledat. A musíš uznat že ty naše starý pasti krom nás ujetejch málokoho dojmou. Přibejvaj roky,začneš myslet na rodinu nebo honit kariéru nebo obojí,stavba baráku taky dá zabrat.
20:25:00
25.04.2009
25.04.2009

Syny
-> U-Geen: Co to meles? :)
-> Tuner#2: Co, to, ze lidi, ktery maj auto dobre udelany a umi plno veci to tady postupne bali. To, ze sranda a vtipky co tu byli driv uz jsou dneska odsuzovany. A tak podobne. Plno lidi co tu bylo driv uz tady davno neni nebo jsou tu mnohem min. Je tu plno lidi mladsich rocniku co jeste ani nema ridicak a prispevky tomu taky odpovidaj... To, ze tu je fotogalerie, pavel sem dava scany a u-geen se o to stara je plus, ale takova ta kamaradska a vypomocna atmosfea co tu driv byla uz je davno v ...........
-> Tuner#2: Co, to, ze lidi, ktery maj auto dobre udelany a umi plno veci to tady postupne bali. To, ze sranda a vtipky co tu byli driv uz jsou dneska odsuzovany. A tak podobne. Plno lidi co tu bylo driv uz tady davno neni nebo jsou tu mnohem min. Je tu plno lidi mladsich rocniku co jeste ani nema ridicak a prispevky tomu taky odpovidaj... To, ze tu je fotogalerie, pavel sem dava scany a u-geen se o to stara je plus, ale takova ta kamaradska a vypomocna atmosfea co tu driv byla uz je davno v ...........

11:35:01
24.04.2009
24.04.2009

U-Geen
-> Tuner#2: no a asis cet nektery Synyho prispevky, takze vis, ze Syny taky :)
10:24:00
24.04.2009
24.04.2009

-> U-Geen 24.04.09 10:05:28: Jako bych slyšel Mášy babičku
ale ta už na to ve svém věku má právo...

10:05:28
24.04.2009
24.04.2009

U-Geen
-> Tuner#2: vsechno je horsi,ty mlady jsou dneska taky hrozny, pivo uz se nevari jako driv a uz ani ty deprese nejsou, co bejvaly.
09:47:43
24.04.2009
24.04.2009

-> Syny: Já teda nevidím, že by to tu bylo horší. Ano někteří jedinci to horší dělají (maďar apod.) ale to se dá s moderátorama vzládnut.
Já tady za poslední rok vidím jen pozitiva. Větší místo na fotky, nová a luxusní fotogalerie, kde už jsem přidal asi 8 galerií, Pavel P. tady dělá luxusní scany Světa motorů atd. Já to vidím jako samá pozitiva včetně rychlosti fóra a to jak se o to U-Geen přes zimu když měl chvíle volna staral.
Ano kdo se tady chce bavit jen rytím do druhého, ten to může vidět negativně, ale takový člověk nikdy nepochváli mojí fotogalerii, nikdy nepochválil Pavlovo P. práci se scenováním a nikdy nepochválil admina za jeho snahu.
Můžeš mě teda po tom co sis pozorně přečetl co píšu a zamyslel se nad tím napsat, co konkrétně je teda horšího? Díky.
Já tady za poslední rok vidím jen pozitiva. Větší místo na fotky, nová a luxusní fotogalerie, kde už jsem přidal asi 8 galerií, Pavel P. tady dělá luxusní scany Světa motorů atd. Já to vidím jako samá pozitiva včetně rychlosti fóra a to jak se o to U-Geen přes zimu když měl chvíle volna staral.
Ano kdo se tady chce bavit jen rytím do druhého, ten to může vidět negativně, ale takový člověk nikdy nepochváli mojí fotogalerii, nikdy nepochválil Pavlovo P. práci se scenováním a nikdy nepochválil admina za jeho snahu.
Můžeš mě teda po tom co sis pozorně přečetl co píšu a zamyslel se nad tím napsat, co konkrétně je teda horšího? Díky.
22:41:23
23.04.2009
23.04.2009

gabo000000 - zrušená registrace
-> Syny: kriza je

20:15:42
23.04.2009
23.04.2009

Fén
-> Syny: Chceš tip?
20:06:06
23.04.2009
23.04.2009

Syny
Fakt jak maly parchanti... Sem zvedavej kdo jeste zrusi registraci jen proto, ze se tu pohada... Zacina to bejt celkem napinavy a zavedl bych sazky na dalsiho odpadlika... To, ze to tu stoji za hovno vidi vsichni, nebo alespon vetsina... Ja uz to teda nejak moc neprozivam, ale je to skoda... Ale jediny co vim, ze se to tady uz zpatky nevrati a bude to jen horsi...
16:26:35
23.04.2009
23.04.2009

-> VeTëV: Jen reaguju na to zavřené téma. Přesně to čím končím mě na Tobě neskutečně vadí. Proč sis nemohl tohle odpustit: "nemam potrebu svetu ukazovat jak sjem vymenil plasticek a blinkricek…"
To je to co mě vadí, nic víc, nic méně. Zajímavý je, že se vždy chytnem, když Tě podám vstřícnou ruku. Sehnal jsem Tě číslo na lakýru, pohádali jsme se poprvý, vlezel jsem cíleně pod auto, udělal fotky a pohádali jsme se podruhý. Příště se na Těbe rovnou vyse*u a bude kamarádi.
To je to co mě vadí, nic víc, nic méně. Zajímavý je, že se vždy chytnem, když Tě podám vstřícnou ruku. Sehnal jsem Tě číslo na lakýru, pohádali jsme se poprvý, vlezel jsem cíleně pod auto, udělal fotky a pohádali jsme se podruhý. Příště se na Těbe rovnou vyse*u a bude kamarádi.

13:23:35
21.04.2009
21.04.2009

-> VeTëV: NJ je tam málo místa. Raději jsem to vše stáhnul páskama aby mělo řazení volný prostor. Na GLSu se mě totiž stalo, že jsem prošoupal hadici na topení , tak jsem tam musel tehdy vkládat trubku - hrozný voser.
13:00:25
21.04.2009
21.04.2009

Syny
-> VeTëV: aaa Vetefka montuje plastovou nadrz 

11:46:12
21.04.2009
21.04.2009

VeTeV
-> Tuner#2: prekupniku - diky - resim to podobne - ja porad resil jestli nad nebo pod, ale dole me to prislo strasne choulostive, nad zase malo mista...
nepovazuji to za idealni...
nepovazuji to za idealni...
10:35:41
21.04.2009
21.04.2009

Pokud budeš chtít nějakou ve velkém, tak pošlu na mail výměnou za nějaké aktuální fota Karkuly v plném rozlišení 

10:34:00
21.04.2009
21.04.2009

10:33:36
21.04.2009
21.04.2009

10:33:11
21.04.2009
21.04.2009