Pro Karla.

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 18.04.2009 do 18.04.2009, založil/a Bedřich - zrušená registrace

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Skutek utek...ale Karel ví, že chce sílnější motor.

Zastavil:Bedřich - zrušená registrace

řadit dle data
20:00:56
18.04.2009
Bedřich - zrušená registrace
-> Dušan: Založil jsem téma protože Karel mne nazval blbečkem a téma zamkl.Jednání úplně normální?Asi pro lidi z Brna jo.
18:21:41
18.04.2009
Dušan
-> Bedřich: mě by spíš zajímalo proč zakládáš téma, které je o ničem a navíc Karel se v tom tématu skutečně přiznal, že tomu moc nerozumí. Je to chyba ? Nebo jsem o něco přišel ? A Havlik nesmí nikde chybět 40
18:14:51
18.04.2009
-> Karel.: To jsem moc nepobral...VUT je známka toho, že je člověk chytrý?To, že nějakou školu studuješ musíš kdekoliv říkat a chválit se stím to jsi jako něco více????Obávám se, že se hodně pleteš.
18:01:35
18.04.2009
-> Nwkt: První co jsem udělal tak začal Karlovi psát zprávu,ale tu jsem neodeslal protože chci, aby to bylo veřejné.Klidně to přesuň do hádek, i když si myslím že to hádka není.Prostě jsem jen chtěl veřejně říct své k jednání tohoto člena.
17:55:35
18.04.2009
Karel.
-> Bedřich: blbeček asi nejsem, když studuju VUT, ale tak možná lehce jo. To je vše? Ok, dík za zpprávu a čau

-> havlik: abys tady nechyběl, tak si posluš. Za to ty jseš úplnej genius

Navíc, nevím čemu ses smál? Veřejně jsem se přiznal, že motorům moc nerozumím a ty mi napíšeš, že je to k smíchu? promiň, ale každej se vyjadřuje nějak. Ale jsem fakt rád, že jsi mi pomohl. Navíc mě neznáš a pokud ti nesedím, tak mi to řekni do očí na sraze a nezakládej si tu témata.

Pro Havlíka to samý, jedu na Hrocháč, tak mi to tam klidně můžeš říct. Všichni jste na internetu silní ale skutek utek, dál nepřispívám.
16:03:18
18.04.2009
havlik
-> Nwkt: Já si myslim že tady je to OK

A nezbývá nic jinýho než souhlasit s Bedřichem
16:00:46
18.04.2009
Nwkt
A nechcete si to vyřídit po zprávách? Kdo to tu má potom mazat a zamykat
15:55:47
18.04.2009
Jsi jednička pane na Tebe tady prostě nikdo nemá...svou reakcí jsi všem, co téma o jiném motoru četli, dokázal, že blbeček jsi tady Ty.

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Skutek utek...ale Karel ví, že chce sílnější motor.

Zastavil:Bedřich - zrušená registrace

Extreme Tyres