to su.tech

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 31.12.2008 do 03.01.2009, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
řadit dle data
16:40:48
03.01.2009
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Tuner#2: Uvidíme, nechme čas ať nám ukáže, jak to nakonec dopande.
15:54:06
03.01.2009
Tuner#2 - zrušená registrace
-> su.tech: To bylo napsáno tak torchu s nadsázkou, že jsi napsal, kde parkuješ, ale právě ve vztahu k tomu, že vím proč jsi auto smazal mě překvapilo založení tématu, kde jsi sem dal opět fotku. Ale v poho, je to na Tobě, zda sem auto časem vrátíš, mě by jsi třeba tím udělal radost.4
00:06:14
02.01.2009
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Tuner#2: Auto jsem smazal protože jsem měl k tomu důvody o kterých mluvíš. Ta jedna fotka by to asi stejně nezměnila když je tu pořád celé téma na to auto když jsem ho koupil... i s fotkama. A kdes prosímtě vyčetl kde to parkuje...? Je tam jen odkud to auto je navíc tam není ani původní SPZ, je to focené na běžné odstávce na pumpě tak odkud prosímtě odhaduješ kde to stojí?

Fórum jsem otevřel v dobré náladě udělat nějaký řekněme \"seznam\" ve kterém by bylo jasně a přehledně vidět rapidy s nějakým základním popisem jaký model, ročník, odkud, způsob nabytí atd... Nicméně se z toho opravdu začalo stávat fórum a začalo se řešit - hlavně teda přišlo hodně zpráv že auto od jednoho tam nepatří a že by tam pak nemělo patřit ani tamto protože má toto... Tak jsem to prozatím a zřejmě napořád uzamkl. To nebylo to co mělo vzniknout. Chtěl jsem jen prostý seznam, jednoduché data, jedno foto.

Jinak módní umazávání je tady asi běžné, ale obávám se že to na mém rozhodnutí nic nezmění. Z jedné strany je tady super kopa lidí co jsou OK, každý jsme nějaký a každý dělá kopance včetně mě, ale na druhou stranu to bohužel láká i idioty, loudily, podvodníčky a jiné typy co si potřebujou zjevně něco dokázat. Uvidíme, zajedu na nějaký ten srázek a pak se uvidí do té doby bych tomu moc nefandil... Díky za tvoji podporu a názor.

A co se týká virtu?...

...zaplatil jsem příspěvek a nelituju toho jde to na dobrou věc, virt je bohužel trošku bahno ale jelikož jako každý normální se v běžném dni v tom bahně pohybuju i mimo net tak si z toho nic nedělám. Přestože jsem občasným kritikem těchto stránek a funkcí na nich musím uznat že kluci odvádějí spoustu dobré práce a díky těmto stránkám jsem našel i pár fajn lidí se stejným zájmem. Možná by zavedení členského příspěvku každým rokem odstranilo pár zbytečných lidí co tady jen dělají bordel, ale zase by to asi odradilo i budoucí zájemce z řad studentů a kluků co nemají bůhvíjaké příjmy takže radši se budu brodit bahnem...4
upraveno 1x, naposled 02.01.2009 00:29:43
01:16:40
31.12.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
Tak tohle jsem nepobral:

skoda-virt.cz/cz/.../1021 82-skoda-rapid-originaly-s eznam

Před asi měsícem smažeš auto z galerie, když se ptám proč, tak odsekneš něco ve stylu, že Tě ho někdo chtěl ukradnout (alespoň tak jsem to z Tvé záhadné odpovědi vyluštil), teď ho sem znovu dáš do fóra s popisem pomalu kde parkuješ a to téma hned zamkneš. Nějak to nechápu. Auto máš fakt hezký, tak ho hoď do galerie a nedělej Zagorku. Za těch asi 8 let co tu mám díky U-Geenovi auto bych se musel umazat dělat to podle dnešní módy (tím narážím na to, jak tady každý něco dá, pak smaže, pak se zas vrátí - to prostě nechápu a myslím tohle obecně a ne jen Tebe).
upraveno 2x, naposled 31.12.2008 01:32:25
Extreme Tyres